Gå til innhold

torbjornhb

Medlemmer
 • Innlegg

  1 835
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om torbjornhb

 • Bursdag 19. juli 1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

11 396 profilvisninger

torbjornhb sine prestasjoner

272

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Jeg driver for meg selv, så mye den spesielle jobben jeg har så er vel "kontoret" med meg praktisk talt 24/7. Styrer vell alt selv, men samtidig er det noen begrensninger jeg må pålegge meg selv for at jobben skal kunne gjøres skikkelig, som å kunne hente ting på posten ørten ganger i uka...
 2. Foruten om byggekvaliteten så er det vel ny A17 prosessor, actionknapp, USB-C, en liten oppgradering av kamera, ny chip for presisjonssøk (gjelder vel mellom iphone og AW9/AWU2). Tror det var det viktigste. Oppdaget i går at 14 Pro ligger veldig høyt priset i butikkene enda. Syntes det var veldig dyrt. Tror at DustinHome har tilbud på 256 GB nå.
 3. Takk for godt innspill. Det er vel det samme jeg begynte å tenke i går kveld. Var en kombinasjon av å være veldig sliten etter en lang dag, og i tillegg skulle sette opp både telefon og klokke, samt en del annet. Så ble det bare voldsomt mye negativt. Av det jeg har brukt telefonen i dag så er jeg i hvert fall veldig fornøyd. Og akkurat slik det ser ut nå, så har det nye kameraet gjort jobben min litt enklere 🙂 Gratulerer med ny telefon. Enjoy!😃
 4. Mottok telefonen (eller, faktisk hele tre stykker...) i går og har egentlig samme erfaring som deg, selv om jeg for første gang begynte å tvile i går kveld på om jeg ville ha Apple i det hele tatt ettersom det blir meldt så voldsomt om dårlig batteritid, høy varmeutvikling og stor risiko for at baksiden skal knuse. Klarte virkelig ikke å glede meg over telefonen i går. Men nå forsøker jeg å innse at det alltid vil være mange negative kommentarer om slike nye og populære produkter. Det skaper jo interesse og klikk. Tok en del produktbilder i dag, og der nå jeg si det var merkbart bedre kvalitet! Batteriet skal vel heller ikke være dårligere, men faktisk marginalt bedre. Så gleden over ny telefon tar nok mer og mer over. Blir dog spennende å se hvordan jeg opplever 15 Pro Max når den kommer. Uansett. USB-C ❤️
 5. Google sin Galleri App viser kun bildene du tar med Samsung telefonen. I utgangspunktet har jeg kun brukt Google Photos som "galleri" på Samsung. Den er jo veldig god. Så bruker Samsung sin innebygde galleri app hvis jeg bare vil se bildene tatt med Fold4.
 6. Jeg bruker Google Photos på begge systemer. Synes dette fungerer utmerket. En gang i halvåret laster jeg ned alle bilder fra inneværende år, scanner for duplikater og legger de over på en ekstern harddisk samt laster opp mappen til Google Disk.
 7. Med USB-C åpnes muligheten for å gjøre opptak direkte på en ekstern disk. Noen som vet om en slik sak fungerer? Se bort i fra merket 😅 https://www.amazon.com/dp/B09WB2NL8W?tag=howtoisolve-20 Edit: Jepp 🙂. Funker.
 8. Regner med det vil fungere ettersom det er helt vanlig USB-C uten noen form for begrensing.
 9. Flere av oss som bor i distriktet får alltid mandagen dersom vi havner i første pulje..da tenker jeg fra Apple altså. How med står det 26.09 på alle enheter jeg har bestilt, men regner med de dukker opp mandag.
 10. Er det ikke 3000 nits nå? Edit: Nope. Blander kanskje med AWU.
 11. Dette er faktisk største grunnen til at jeg bytter til iphone 15 Pro. Min 14 Pro er nå på 86%. Alltid ligget høyt på 90-tallet. Batteritiden et jeg faktisk ikke fornøyd med i det hele tatt. Et ekstra pluss et enda mer lyssterk skjerm på 15 Pro.
 12. Er vel oppgraderinger på portrettmodus, samt enklere å bytte mellom ulike brennvidder. HDR-prosesseringen skulle vel også være forbedret. De er jo voldsomt overmettet nå. Og som alltid, vil en ny og raskere prosessor kunne utgjøre stor forskjell på hvordan landets behandler bildene. Er som deg mest gira på 5x zoom, men Nav velger Pro likevel på grunn av størrelse.
 13. Ja vi er et av få land der prisen faktisk har økt. Til og med jeg som egentlig kjøper iPhone og AW blindt på grunn av jobben nå innrømme at det sitter hardt inne å trykke bestill denne gangen. Men joda, ny telefon skal i hus. Og AWU på grunn av jobb.
 14. Har de ikke økt? AWU er 1000 kr dyrere. iPhone 15 Pro 256 koster 16390 kr. Mener den var 15 390 kr i fjor.
×
×
 • Opprett ny...