Jump to content

torbjornhb

Medlemmer
 • Content Count

  1514
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

169 :)

About torbjornhb

 • Birthday 07/19/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8900 profile views
 1. Hjertelig takk 🙂. Forhåpentligvis endt opp med en grei løsning. Blir spennende å se om jeg merker noe forskjell på Ice og Onecall. Modern og fadern har begge Ice, og de har hatt dekning på steder der jeg sitter med null. Har bare noia for å gå tom for data i utlandet, og med 40gb abonnement fra Onecall kunne jeg spare opp 80gb totalt. Men i teorien skal jeg vel kunne spare opp 60gb med hoved abonnementet på 30gb hos Ice + Data Frihet. Og tar jeg ikke feil inkluderer vel Data Frihet noen få GB i utlandet også.
 2. Jeg skiftet til Ice nå, men selgeren så at tvilling sim kun benytter data fra kvoten til hoved abonnementet. Stemmer ikke dette?
 3. Takk for mange gode svar 🙂 Er det forresten data fra hoved abonnementet, eller fra Data Frihet som benyttes først? (Forutsatt at man har Ice+ dekning).
 4. Oppleves 10 Mbit som tregt? Litt skeptisk til den hastigheten, men forhåpentligvis uten grunn.
 5. Men om jeg har Data Frihet aktivert hvert måned, hvordan kan jeg få større kvote i utlandet? I utgangspunktet bryr jeg meg ikke veldig om prisen er 400 kr eller 600 kr, bare jeg vet at jeg har nok data og god dekning.
 6. Jeg har Onecall i dag, men vurderer å h hoppe på et tilbud fra ICE. Jeg har stort behov for data og ønsker mye data dersom jeg skulle reise til utlandet. Er det noe jeg bør være obs på før jeg eventuelt bytter? Selgeren foreslo 8 GB + Ice Data Frihet. Hvis jeg skal til utlandet kunne jeg aktivere et større abonnement. Eneste jeg ikke fikk til å stemme er dette med hvor mye data jeg kan ta med meg til neste måned ved de ulike abonnementene dersom jeg også kjører Data Frihet.
 7. Det er mest smak og behag tror jeg. Jeg har en del kontakt med et par som bruker iPhone som hovedkamera i arbeidet som fotograf. Der var rådet å bruke 16:9. Bruker du det formatet vil du også kunne sette inn bilder bedre i video dersom du senere skal redigere noe... Men igjen. Smak og behag. Jeg har alltid brukt 4:3, men kun fordi det er standardinnstilling på iPhone. Det var først i vinter når jeg skulle bruke et bilde som bakgrunnsbilde på telefonen at jeg begynte å tenke på 16:9 som et bedre alternativ.
 8. Den esken du fikk for å sende inn telefonen, var det en helt flatpakket eske som kom i en boble konvolutt? Skulle til Elcare?
 9. Det virker riktig. Du fikk vel 1500 kr i avslag da du betalte den nye telefonen? Eventuell ekstra verso ville vært dersom telefonen du sendte inn hadde verdi utover de 1500 kronene.
 10. Mail account? Har skrevet både konto og mail klient.
 11. Herlig 😃. Mega kjekt når folk blir fornøyd. Kos deg!
 12. Hjertelig takk. Sjekket via en Android telefon nå. Alle kontoer der er satt opp som imap. Hvis jeg søker etter en mail i "Alle innbokser" på Mac'n, så finner jeg sjelden eldre mailer. Men, når jeg søker i "Alle postkasser", så dukker de opp. Da har de plutselig havnet i arkiv, eller noe annet. Dette er også merkelig ettersom jeg har innstillingene på "Aldri slett". Men er det slik at jeg må endre til imap på alle enheter der en spesifikk mail konto er satt opp? Eller holder det å gjøre det et sted, og så er endringen universell.
 13. Det kan være en forklaring. Jeg har flere mail klienter, men bruker i all hovedsak Mail som er forhåndsinstallert fra Apple. Jeg blir litt usikker på om det gjelder mai fra flere kontoer, men tror det er Gmail og iCloud. Bør jeg endre til imap?
×
×
 • Create New...