Jump to content

NoTrace

Medlemmer
 • Content Count

  4744
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

819 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

21054 profile views
 1. Har hatt samme problem på ASUS rutere faktisk. Testet på forskjellige linjer osv, men ga til slutt opp og kjøpte ny router som fugnerte perfekt. Prøvde ny firmware og alt mulig for å få den til å fungere igjen. Kjøpte en ny Edgerouter og satt ASUSen i AP-mode, og det har fungert dønn stabilt over lang tid nå.
 2. Kjenner ikke markedet i Tønsberg, men det virker jo noe lavt...
 3. De fleste selvstendige har enten en avtale med et IT-firma (Atea, EVRY, Sopra Steria e.l.) eller med et rent utleiefirma som tar en viss prosent (f.eks. Omega e.l.) som forvalter avtalene med kunde for deg. Få (i alle fall større) firma ønsker å leie inn uavhengige konsulenter, da de ikke ønsker styret med å opprette eget kundeforhold osv. med et EK f.eks.
 4. Du kan benytte type content switcher/reverse proxy for å mappe mot korrekt nettside eller tjeneste internt med port. Men dette er igjen mer komplisert enn bare DNS.
 5. Du peker begge mot public IP, men på homeassistant må du legge til :port etterpå. http://homeassistant.domene.no:8000 f.eks.
 6. NoTrace

  Ny diesel i 2020?

  Jeg har en 2018 Kodiaq, og er utrolig fornøyd. Jeg har ikke Diesel-versjonen dog, men 2.0 TSI.
 7. Den så jo rålekker ut. Får sjekke bankkontoen når den blir lansert. 🙄
 8. Når man ser de enormt komplekse strukturene som dette selskapet lirer av seg, så setter nok de fleste sin lit til den som rekrutterte dem. Som vi har sett mange eksempler på her i tråden fra lukkede grupper på FB, direktemeldinger osv. så er det ikke rart at man får en forventning om X antall ganger avkastning, da flere av eksemplene spesifikt sier at de kommer til å få dette.
 9. Jeg vil anta at du vil ligge i øvre skiktet med de sertifiseringene dine, og den generelle kunnskapen. Altså rundt 800-900k i grunnlønn.
 10. Litt vanskelig å svare på egentlig, men jeg vil anta mellom 750k og 850k et sted avhengig av reell kompetanse. Dersom du er arkitekt og kan designe hele løsninger for kunder vil det være i det øvre sjiktet og gjerne over, mens dersom du kun har jobbet litt i Azure og slikt, men har ellers solid infrastrukturkunnskap vil du være lenger nede.
 11. Du tenker å jobbe utelukkende remote fra Italia for et norsk konsulentselskap?
 12. Og hvor i landet holder du til? Hva har du jobbet med rundt azure?
 13. Du slipper i alle fall å tenke på hvordan du skal få inn "investerte" penger, da. Har du arbeidskontrakt? Hva er oppsigelsestid? Jeg ville nok bare sagt opp skriftlig og arbeidet/hevet lønn ut oppsigelsestida eller evt. avtalt umiddelbar fristilling om mulig.
 14. Har du betalt inn noe penger til dem? Eller får du timelønn av din sjef?
 15. Det vil jeg anta er mer tilfeldigheter og skjønn enn realiteten. Jeg har mye kontakter i IT-bransjen i alle de store byene, og generelt er det en del høyere lønninger i Oslo enn i Trondheim. NITO sin lønnsstatistikk sier det samme, også for nyutdannede.
×
×
 • Create New...