Gå til innhold

Reaksjonstråd - Presidentvalget i USA 2016 (Les førstepost)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Obama hadde nok gruset Trump

 

Neppe. Obama har lagt hele sin prestisje i å få Clinton valgt. Dette er også et enormt nederlag for ham. Trump kommer til å reversere det lille han har fått til, dermed blir ettermæle til Obama en bitte liten parentes. Det viktigste med Obama var at han ikke var hvit. Som det viktigste med Hillary Clinton er at hun ikke er mann. Med Trump blir det slutt på slik diskriminering.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Direkte flaut. Det viser bare hvor lett folk lar seg lure. Enten de tror vaksiner skaper autisme, mennesker har aldri vært på månen, klimakrisen er en bløff, jorden er 6000år, Norge er hovedstaden i Sverige, De hører det de vil høre.

 

Trump er en svindler og både USA og verden kommer til til å bli verre. Gratulerer, sees om et år.

Lenke til kommentar

http://www.tv2.no/nyheter/8716736/

 

TV2 har allerede utnevnt Trump som vinner.

 

Trump prater jo som han kan sine saker, i motsetning til den programmerte korrupte r_ya.

 

Edt: Glemte ordet kriminell misbruker.

Hun kunne ikke vinne med den informasjonen som nå er kommet frem om pizza podesta walnut osv.

Det måtte gå som det gjør. Rettferdigheten seiret, som man må se det nå. Stor takk til Wikileaks.

Endret av clink
Lenke til kommentar

Trump vinner på tross av at systemet er rigget. Det sier hvor sterk denne folkebevegelsen er.

 

ATWindsor, du viser sjokkerende lav forståelse av hva dette dreier seg om. Clinton-tilhengere i USA snakker nå om at systemet var rigget imot Clinton. Anklagen brukes av begge leire, altså. Forskjellen du bør få med deg, er at den ene kandidaten kommer fra systemet, den andre kommer utenfra. Da blir det idiotisk å hevde at systemet er rigget imot systemets egen kandidat.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Dette er et godt bevis på at det ikke er så lurt og vedde for mye på offentlig fora  :tease:

 

Jeg håper vertfall i det minste at de som har gått til det skrittet og veddet noe gjør opp for seg. Man mister liksom litt troverdighet og ansikt på et forum hvis man ikke etterfølger slikt.

 

Selv har jeg ikke veddet noe som helst. Å vedde med folk jeg ikke kjenner og eller betale ut større pengesummer til ukjente mennesker grunnet et slikt valg blir for dumt. 

 

Personlig mener jeg Trump sin tilsynelatende seier blir litt krydder i hverdagen. Kanskje jeg for første gang i livet kommer til å følge med litt på hva som skjer der borte. En ting er vertfall sikkert. Han har en del å ta tak i  :grin2:

Lenke til kommentar

http://www.nettavisen.no/nyheter/restad--clinton-vinner-men-usikkerhet-om-senatet/3423280792.html       

 

Ja, ja, da er det for akademikkere og statsvitete å krype tilbake under den boken de kom fra og vente på neste mulighet til å proklamere nye «sannheter» for allmuen.    :yes: 

 

"Det ser ut til at Clinton vil vinne" er ikke å proklamere en sannhet.

 

AtW

Lenke til kommentar

Hva nå ?

 

Gjør Trump snakk til handling så vil vi nok se sovjet unionen oppstandelse igjen hvis Putin får holde på uhindret, og kanskje Putin øker antall isfrie havner med ekspansjon i Nord ?

 

Og vi får se første atomeksplosjon mot et muslimsk land etter neste terroranfall i USA, det hvis Trump skal holde løftene sine vel og merke.

 

Det blir mer eller mindre slutt på Amerikanske produkter omtrent Worldwide siden straffetollen blir enorm som et mottiltak til Trump sine straffetoller på Import til USA med rundt 35 til 40% økning til Asia og søramerikaner"som han skal gjennomføre for og fremme Amerikanske arbeidsplasser", det usikre her er nok salg/kjøp imellom et tredjeland så kanskje Norge kan bli det nye mekka for Ebay handel ?

 

Heldigvis så er det flere en Trump som skal bestemme i USA så vi vil nok ikke merke noe som helst bare det første hysteriet legger seg så alt kan gå tilbake til det gamle og trygge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...