Jump to content

Bruker-163290

Medlemmer
 • Content Count

  3015
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1063 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

14803 profile views
 1. Han er ute etter 10. Flere av Nokas gutta slapp tidligere enn dette.
 2. Hva mener du? Jeg er imot en Amerikansk farse av en krig, akkurat som alle andre her inne. Trenger vi en ny Amerikansk krigsskandale? Nei.
 3. Snakker om hvem som er feilinformert... For det første registrerer jeg at du ikke gidder å ta for deg resten av innlegget. Så registrerer jeg at du ikke gidder å ta for deg en eneste av manglene ved USAs (eller andres) helsesystem. Har du sett Michael Moores dokumentar om det amerikanske helsevesenet?? Vet du hva Michael Moore sa da han kom til Norge? At helsesystemet her i landet var helt sykt og at han ikke visste om han ville ta det med i dokumentaren fordi ingen amerikanere ville tro på det. Og det var etter at han hadde besøkt Frankrike. Poenget mitt er at Nord-Korea er et land som har sine problemer akkurat som andre land har sine problemer. USA og resten av Vesten er ikke noe paradis og det er feil å invadere og okkupere land for så å presse på dem et vestlig levesett. Du ser jo hvor bra det gikk i Afghanistan og Irak... Det var den holdningen de kristne hadde under korstogene og alt sammen ble et blodbad! Afganistan igjen ja. Ok her er det samme tralten ennå
 4. Nei, jeg vil ikke kalle det en bjelke. Det er masse mer man kan ta opp når det gjelder USA. Forskjellen i levevilkår for eksempel. Landet har flest milliardærer i verden og er et paradis for folk som har mye penger og god helse. Imidlertid lever dem som har det dårligst like ille som folk i 3. verden! Helsesystemet er utelukket bygget på at de rike skal ha det bra og at alle som ikke kan forsørge seg selv skal bli syke g dø uten et snev av behandling Og nå som helsesystemet endelig har blitt bedre går nåværende regjering og senat inn for å ødelegge alt sammen igjen. Dette sammen med politivold er bare to eksempler. Så kan du nevne raseskillet som et tredje. Bare tenk på de siste opptøyene fordi sørstatsflagget og statuene fjernes. Et flagg og statuer som forbindes utelukket med slaveri og rasisme! SELVFØLGELIG er ikke Nord-Korea noe praktland og mange folk lever under sultegrensen og under ENHVER kritikk! Men dette er ikke ensbetydende for Nord-Korea! Andre land, også vestlige land, har slik problemer. Og sanksjonene gjør det bare verre! Disse sanksjonene rammer ikkeregimet, men befolkningen. Ok kompis. Hvordan i alle dager klarer du, slik som her å kritisere et helsetilbud som er lysår foran NK. Forstår du? Det eneste du sier her er at du er feilinformert. Du vet tydeligvis ingenting om helsesituasjonen i NK, det er åpenbart.
 5. Det er ikke tilgangen på grunnleggende ting som Mat, vann og medisin som er problemet. All informasjon man får må være statlig godkjent, og man lever i en verden hvor man er livredd hver eneste dag. Man kan bli skutt for fillesaker. NK har vært beskyldt og funnet skyldig i "Crimes against humanity" opptil flere ganger. Kan legge ved noen nederst om du vil lese om hvordan ting foregår. Mars 2017. https://www.hrw.org/news/2017/03/06/north-korea-crimes-against-humanity-demand-justice Juli 2017. 375 Nord-Koreanere, nå i sikkerhet i sør, forteller om sin hverdag. http://www.huffingtonpost.co.uk/entry/north-korea-crimes-against-humanity-damning-report-cites-public-executions-and-mass-graves_uk_59708067e4b062ea5f8faf59 FN går så langt at de sier NK er absolutt verst og sammenligner ikke overraskende med Nazi-Tyskland. Metodene altså. Religionsfrihet? "It has been compared to a drug, narcotics, a sin, and a tool of Western and capitalist invasion. Christian missionaries are portrayed as the product of USA capitalism and work akin to vampirism," the report notes." https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2014/11/20/torture-kidnapping-and-gulags-north-koreas-alleged-crimes-against-humanity/?utm_term=.f739647c5aab Så før vi snakker om det å ha ting fra 1950 som et problem, det er ikke de gamle telefonene og bilene som gjør NK til verdens verste land å bo i, det er hvordan de behandler mennesker. Omtrent de eneste motstridene kildene til dette kommer direkte fra regjeringen, og det er klart debatten her inne blir litt ekstra crispy når kildekritikken ikke er tilstede. Argumentet imot en Amerikansk storkrig kommer nesten hver eneste side, til tross for at ingen vil at det skal skje. Det er nemlig motargumentet her, problemet er at ingen hverken vil eller sier det. Kilder til deg og, savner et svar fra forrige gang også. Er du allergisk mot kilder?
 6. Men når noen forsøker å vise vår egen skittenhet, da vil du helst ignorere ting. Du er av typen som alltid ser flisen i andre sitt øye, men bjelken i ditt eget øye ser du ikke. Men, du er jo oppfostrer i et samfunn som er slik generelt sett, hvor vi ser det verste i andre og det beste i oss selv. De innleggene er ofte "SE PÅ ALL POLITIVOLDEN I USA" (dette er vel en bjelke?) Ikke "19 Slaver skutt med antiluftskytsgranater for å konsumere vestlig media" (Flis?)
 7. De fleste i denne tråden jubler jo over tanken på en krig mot Nord-Korea så hva er å kverulere med å påpeke hva slags helvete Syria har blitt? Finn et innlegg som er seriøst som jubler om en krig i NK. Den fiktive krigshisseren du har skapt som fiende eksisterer ikke.
 8. Jaha? Fortell, du som er ekspert på det lukkede og hemmelige landet Nord-Korea, men som tydeligvis sitter på mer informasjon enn alle andre. Du er vel også av dem som sier Syria er bedre idag enn i 2010? Skam deg. *Sitter på mer informasjon enn deg.
 9. Kan du vise til at folk blir halshogd i Nord-Korea? https://en.m.wikipedia.org/wiki/Capital_punishment_in_North_Korea Klart det. Kan du nå svare på hvorfor det er verre for deg at de kalles Halshuggerne enn at Nord Korea faktisk gjør dey?
 10. Så du synes det at sør korea har en spesialstyrke ved navn Halshuggerne er provokasjon, men i Nord Korea halshugger de uskyldige og det ser ut til å passere radaren. Ordet selvfølgelig, er jo verst.
 11. Internettet i Nord Korea er hovedsaklig til regjeringen. Folk flest har sitt eget internett, et regulert internett med kun godkjente sider og kun tilgjengelig for Nord Koeranere. En propagandakanal der altså, akkurat som i Norge!!
 12. Nei, det gjorde jeg ikke. Jeg sa at han løy, ikke at leirene ikke finnes. Så du mener arbeidsleierene er ekte, hva med de som er der?
 13. Hvor har jeg sagt det? Denne saken la du frem på side 30, hvor du forsøkte å si at Sult/arbeidsleirene var avhoppere som løy. DU skumleste mest sannsynlig artikkelen først, før du postet den. Les den Dette er din kilde! Etter det hadde du bilde av et passasjerfly med teksten "Virkelig, kan det være så galt der når de har passasjerfly"
×
×
 • Create New...