Jump to content

clink

Medlemmer
 • Content Count

  1257
 • Joined

Community Reputation

291 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ville aldri blitt annet enn "gratis". Nei takk, jeg vil ikke finansiere en sånn type "vekst".
 2. Media forsvarer gigantløgnene om 9-11. Om det ikke gjøres bevisst så er det fordi de er stokk dumme. Det betviler jeg er årsaken. Saken jeg linket til var fra 2017, så der ser man hvordan den saken blir holdt under teppet også i disse dager. Og husk - det var fakta som ble fremlagt, mens journalistene måtte stemple det som konspirasjonsteori likevel, ellers rakner "sannheten deres".
 3. Media hemmeligholder sannheten om 9/11 f.eks. De serverer kun den "offisielle" versjonen og unnlater å vise sånn ca noe som helst om det enorme arbeidet som er gjort av foreninger, forskere, fysikere, ingeniører osv som viser at alt vi er fortalt i media er feil. Hvorfor gjør ikke media noen som helst innsats for å opplyse folket om dette gigantiske bedraget? Det er f.eks. gjort en solid vitenskapelig modell-studie som bekrefter at brann ikke tok ned bygning 7 (dette 3.dje bygget i WTC som ikke ble truffet av noe fly, og stod 100 meter unna tårnene, men likevel kollapset samme dag - i fritt fall - altså uten noen motstand. Studien er ledet av Leroy Hulsey ved Universitetet i Alaska - Fairbanks. Rabalderet som linken under handler om, kom av en fakta-artikkel om fysikk og etterforskning og absolutt ingen konspirasjonsteori. Hvis media tillater faktadebatt så knekker bedraget sammen. Derfor gjøres alt for å unngå sannheten. Norwegian Media Goes Berserk, Then Silent, Over Articles by AE911Truth Authors https://www.ae911truth.org/news/394-news-media-events-norwegian-media-goes-berserk-then-silent-over-articles-by-ae911truth-authors
 4. Vi har da lang historikk med å se at myndighetene hemmeligholder opplysninger for folket. https://www.nrk.no/norge/hemmeligholder-konsekvensene-av-regjeringens-koronatiltak-1.14992803 Siden du later til å inneha kompetanse, så kan du gjerne fremskaffe disse hemmeligholdte dokumentene.
 5. Nei, man kan stole langt mer på våkne mennesker enn agendamakere, som er de som oftest slipper til i media. Kan man f.eks. stole på Regjeringen? Hvorfor? Bare fordi? https://www.nrk.no/norge/hemmeligholder-konsekvensene-av-regjeringens-koronatiltak-1.14992803
 6. Litt som når nyhetsoppleseren i tv ramser opp en rekke påstander som folket ikke er i stand til å sjekke, selv om de forsøker? Da innsyn hindres og forespørsler ikke besvares. Men hvorfor skulle folk sjekke selv? TV og media er jo sannheten - er det ikke? Så hvem skal man stole på? Overmakta og deres verktøyer for å skjule korrupsjon og overgrep mot befolkningen, eller "borger-journalister" som jobber mot dem (mot overmakta)?
 7. Det å faktisk se videoene som er vesentlige kilder for tråden/topic, mener jeg er ganske viktig. At ikke alle orker dette har jeg full forståelse for. Dem om det. Saken er at en del ting forklarer seg selv for den som gjør det (ser videoene). Problemet er kanskje at noen forventer å se helt konkrete bevis, som å slå opp i leksikon. At dette er en konspirasjon er jeg ikke i tvil om, men hvor gamle og hvor eksakt går røttene, det er litt av en jobb å oppsummere, når det fortsatt er løse tråder. Ingen sak er ferdig etterforsket før den kan anses som ferdig, men bare idioter forkaster alt i mellomtiden. Siste setningen din tyder på at du forlanger et sammenhengende resonnement, men uten å ofre den tiden det tar å høre resonnementene. Sier ikke at jeg er i stand til å forklare, men Romley Stewart burde klare det. Men lykke til med å la være å se videoene. Det er din fulle rett.
 8. Hvordan kan du si at jeg har sluttet å kommentere "store bokstaver..." i en tråd som går over flere år og har hatt ett års opphold, som jeg tok initiativet til å fortsette? Du kaller det en vag konspi.teori, OK, i dine øyne og sikkert manges øyne. Men hvor mye tid har de giddet å bruke? Videomaterialet er omfattende, så jeg forstår at folk ikke kan sette seg ned og se timesvis, men da får de kanskje ikke være så bombastiske i uttalelsene. Romley Stewart med 50+ lange videoprogrammer går i detaljer til tusen. Ikke alt lar seg dermed bevise hvor kommer fra, men at det er sammenhenger er det ikke vanskelig å se. Men så klart er det mange som ikke vil se, fordi dette er så spesielt og vil bryte opp mange elementer som de trodde var hogget i stein. Og noen vil tape penger på at systemet slår sprekker.
 9. Det var ett års opphold i tråden, kanskje min skyld, men det kan sikkert gi deg noen korrigerende tanker.
 10. Du tenker f.eks. på "kvalitets-etterforskningen" som ble gjort på Scandinavian Star, der langt over 100 mennesker brant i hjel, ble kvalt eller druknet? "Enestående arbeid" vi alle bør være stolte av? Det hjalp jo "svært mye" at det ble samarbeidet med dansk politi. Ser man det fra de kriminelles ståsted, så var etterforskningen på toppnivå.
 11. Hvem er det som bestemmer i Norge da dere? Polakk døde på skip ved norsk kai. Norge kan ikke etterforske. https://e24.no/olje-og-energi/i/3J0RXL/faar-kanskje-aldri-vite-hva-som-skjedde-da-pappa-doede
 12. Men ingenting av dette forklarer hvordan en stat (styrt av mennesker) kan herske over andre mennesker. Det gjøres med en antakelse om at folket synes det er greit. Den gamle løgnen om at staten, det er deg og meg brukes vel fortsatt, selv om det er totalt feil.
 13. Hvis man ikke har noen kontrakt, hvorfor skal man så behøve å betale skatt? Hvorfor skal man betale en bot for å tråkke over en strek (mange overtredelser kan sammenlignes med å tråkke over en strek). Du sier selv lenger ned at "det kan man ikke" (melde seg ut / innlevere en nullitet for av avslutte forholdet). Melder man flytting ut av Norge må man tilsvarende "docke" med et annet lands makt og tvang. Ellers var jo dette et smutthull som tilsier at jeg har rett - at man kunne melde seg ut ved dette trikset. De vet selvfølgelig at det er din sønn og behandler ham deretter - som en del av systemet. Minner meg på at jeg har lest/hørt om hvordan barn som når 7 års alder, uten å ha meldt krav om sin frihet, blir av staten ansett som "lost at sea" og dermed overtas av staten og blir koblet med sin person (korporasjon, selskap) på vanlig måte. Og da er det naturligvis du som samhandler, siden du brakte ham til sykehuset. Naturligvis er det rutiner for nyfødte selv om de ikke har fått utdelt fødsels og p.nummer. Det er noe "vatikansk" over dette, fordi det hevdes at paven er herre over det hele. Det gjøres noen "ritualer" i Vatikanet, muligens årlig, hvor det "oppdateres" at de eier hele verden (gjennom maritim lov - vannets lov). The holy see er et begrep som er brukt om dette. Jeg skal fortsette å belære meg om dette. Disse spørsmålene gjør at jeg kan gå mer målrettet på detaljene. Takk for det. Det er dine ord at han krever å benytte. Mer riktig er det at han velger å benytte noe som allerede er der. Husk også at han har jobbet tidligere i livet og kan fint si å ha rett til å bruke godene. Ola har mange ganger vært interessert i å være selvstendig, f.eks. bygget egen bolig, klare seg selv. Igjen - han har også betalt inn mye skatt (jeg vet han har jobbet). Vet ikke om du misforstod. Skjønte ikke helt svaret ditt. Denne omfattende konspirasjonen som er blitt en opptråkket sti som fortsettes å brukes, selv om mange ikke vet hvem om laget den, blir researchet av mange - ikke bare Romley. Jeg har kommet over mange som har gjort nyttige funn. Alle disse har vist at de ikke bare finner opp dette - det burde være helt klart. Når Romley har laget 50 videoer minst, muligens det dobbelte så sier det seg selv at det er litt av en jobb å oppsummere det hele. Selv han viser at han ikke forstår alt, fordi han ikke vet konkret hvordan de har tenkt som har laget dette omfattende spillet. Det går jo an å ta en titt på kommentarfeltene på disse mange videoene, for der ligger det mye interessant og viser hvor glade folk er for å oppdage noe sånt. Mange er lut lei statens tvangsmakt. Mange er ikke interessert å være maskinslave og følge regler som i stor grad er der for å drive "butikk" for eliten - som er de som profitterer mest på folkets slaveri. Mange ønsker faktisk å leve off grid, klare seg selv, jakte, fiske, dyrke. Ikke alle har flyreise til syden som et klart førstevalg eller shopping og sløsing som typiske neddummede by-dyr ser på som selvfølge.
 14. Jo, mange lekkasjer. Lekkasjer og oppdagelser går hånd i hånd. Denne tråden er jo basert på oppdagelser og lekkasjer. Men visse "lekkasjer" skaper ikke store overskrifter. Der kommer media inn igjen. Når eliten skal beskyttes så begrenses lekkasjen til en liten notis om noe i det hele tatt. Kanskje drøyes det ut i lang tid før vi hører noe og da kun nedtonet. Hvis du skal kunne si at det ikke finnes lekkasjer i dette tema, så er du velkommen til å se over Romleys 50+ videoer før du kan si at ingenting er lekket eller oppdaget.
 15. Jeg har over tid oppdaget hvordan mange forhold mer eller mindre styres fra bak i kulissene. "Lover, regler og et skattesystem" kan høres så fint ut, helt til man begynner å tenke over hvordan disse forvaltes helt forskjellig mellom fattig og rik. Skattebingen er full av ulovelige sugerør tydeligvis, som f.eks. nå når Statoil / Equinor har tapt 200 milliarder før vi hører om problemet. Nå har vi saken med banksjef Olsen og ny mulig sjef Tangen - en sak som oser av korrupsjon og kameradderi. Orker ikke nevne flere ting nå, men det er hauger og lass med eksempler på ting som foregår til tross for at vi har lover og regler. Noen av lovene gjelder tydeligvis ikke for alle.
×
×
 • Create New...