Gå til innhold

Sid Meier’s Civilization VI - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Victoria går til krig. Jeg feirer gulvet med henne, går med på fredsavtale. Litt senere prøver hun seg igjen. Nå har jeg fått nok, og tar London. Da er jeg plutselig warmonger. Alvorlig talt, firaxis, jeg trodde cases belli-systemet skulle fikse opp i dette tullet.

Og krigstretthet straffer oss ytterligere for ai-ens valg. En skulle tro en forsvarskrig man vant suverent, uten menneskelige tap, ikke akkurat ville demoralisere folket. Hmf.

 

Kunne ikke vært mer enig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Victoria går til krig. Jeg feier gulvet med henne, går med på fredsavtale. Litt senere prøver hun seg igjen. Nå har jeg fått nok, og tar London. Da er jeg plutselig warmonger. Alvorlig talt, firaxis, jeg trodde casus belli-systemet skulle fikse opp i dette tullet.

Og krigstretthet straffer oss ytterligere for ai-ens valg. Skulle tro en forsvarskrig man vant suverent, uten menneskelige tap, ikke akkurat ville demoralisere folket. Hmf.

Du gjorde akkurat det samme i ditt spill som Stalin gjorde med Tyskland etter andre verdenskrig, og du lurer på hvorfor du anklages for krigshissing? Jeg er enig i at det ikke føles rettferdig eller gøy, men det er i det minste mulig å forstå hvorfor.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Fantastisk nyhet: Aspyr kommer snart med Civ VI på Linux. Lurer fælt på hva problemet var siden dem ikke kunne lansere samtidig som Mac.

"Civilization 6 wins Game Critics Award for Best PC Game at E3"

 

Håper de klarer å få bukt på problemet de hadde med Beyond Earth hvor terrain tiles er svart når Terrain settings var på maks.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Frem til de klarer ordne opp i den horribelt dårlige AI'en er jeg enig. Spiller omtrent bare på prince om dagen, micromanagement og kos. Orker ikke noe annet med en AI som er så hensynsløst på vidda som den i CIV6. Prøvde meg på litt CIV5 igjen forleden, men funka ikke helt for meg lengre. :\

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...