Jump to content

Just2user

Medlemmer
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 :)

Recent Profile Visitors

4583 profile views
 1. Anskaffelse av sub medfører umiddelbart medlemsskap i #Naboerfrahelvete
 2. Blokker med beboere som har store anlegg burde vært skiltet med advarsel ved inngangen og registrert i et felles register meglere skal formidle ved salg i blokken.
 3. Min egen furtebod ble stusslig her nå. 😔
 4. Flere har vel gjettet dette, men drister meg til å poste denne teorien igjen: Det virker som KNM Helge Ingstad (HI) har brukt anledningen når de seilte i hjemmeterritoriet til å øve på navigering med "svart skip", med det meste av instrumenter avslått, inkludert radar/AIS for å simulere en krigssituasjon hvor man kan ha pådratt skipet en rekke skader som har slått ut vitale instrumenter. Et hint om dette får man på VHF-loggen hvor styrmann sier: "...Vi har et par grader... ehh.. når vi har passert... ehh... ehh" Dette tyder på at de navigerte med klokking av distanser. Om man i tillegg har maksimert øvelsen med tildekking av vinduer forover er det ikke vanskelig å forstå årsakssammenhengen. Følgelig er dette militær trening og sikkert klassifisert som "COSMIC TOP SECRET" / "Strengt hemmelig", og derfor vi ikke noensinne kommer til å få noe annet enn tåkelegging fra Forsvaret, "blendet av lysene fra Stureterminalen..." (ha-ha) -MIne 5 cent.
 5. De finner nok på en eller annen finurlig løsning for å holde strømprisen høy likevel, type pga at uvanlig mange albatrosser overnatter i magasinene må vi dessverre holde prisen høy.
 6. Hvis noen noensinne finner Voyager 1 eller 2 så kommmer de til å sende nudes tilbake.
 7. Reklamerte til leverandør og de responderte med å bytte hele varmepumpen siden det var innenfor garanti-tiden. -Meget imponert!
 8. Har du noen bilder eller tegninger med exploded view over innedeler? -Har en innedel her også som har begynt å skrangle litt.
 9. Satser jo på en autentisk rekonstruksjon til minste detalj, helt inntil vaierene ryker fra land igjen... :-D
 10. Har vi nok popcorn til dette da? -Følger K16 og K80 for liveshow tenker jeg... 😅
 11. Skal bli interessant å se hvor mange i denne tråden som kommer til å få et "Iceberg, straight ahead"-moment... 😔
 12. Har delt ut upvotes i mengder her til fornuftige svar, men skulle ønske at Diskusjon.no hadde en "Downvote-knapp" også.
×
×
 • Create New...