Jump to content

Just2user

Medlemmer
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

181 :)

Recent Profile Visitors

5864 profile views
 1. Denne på kassett, så var du kongen på haugen i Taunusen!
 2. Håper det er plass til litt humor i denne tråden også: Row, row, row your tank: https://www.facebook.com/1448090885498011/posts/2906942289612856/?flite=scwspnss (Aner ikke om denne linken virker)
 3. Kort svar: -Spar penger til enebolig og la folk i boligblokker få fred.
 4. -Har en mistanke om at i fremtiden kommer Kherson ofte til å bli nevnt samtidig som Hiroshima og Nagasaki.
 5. Som en kuriositet kom ene av sirkelsagidiot-naboene innom oss og spurte om vi kunne slå av alarmen om natten, for den sjenerte ham.... 😅 -Plantet et par sitkagraner til etter det.
 6. Mange i denne tråden har glemt førsteposten om hva problemet egentlig er, som er kontinuerlig arbeid med bråkete arbeidsmaskiner, ikke bare gressklippere. Sånn, tilbake på sporet.
 7. Du har min fulle medfølelse. Har to sirkelsagidioter her også, én på hver side. Dagene går med til bråk på alle måter, enten det er sirkelsag, ryddesag eller annet bensindrevet verktøy. (Alt må visst være bensindrevet hos disse idiotene) -Ja, vi flytter snart, men ikke før vi har sørget for at hele tomten her er dekket med sitkagran så utsikten deres går til helvete om noen år.
 8. Antall pensjonistkuvøser øker stadig, så er nok ikke blitt mindre populært. -Dessverre.
 9. Vær obs på at appen til Denon AVRen er søppel! Denon AVR 2016 eller noe sånt heter den og kræsjer mobiler stadig vekk!
 10. Enda mer overraskende er at de fleste fjernkontroller til varmepumper ser ut som en fjernkontroll fra en VHS maskin fra 80-tallet... ...og er like vanskelig å bruke!
 11. In other non-related news: -Strømprisene blir lave frem til august.
 12. Det er Russland som tjener på at man utvider bruken av deres symbol "Z" og dermed normaliserer at de eksisterer. -Bedre å la det dø ut av seg selv.
×
×
 • Create New...