Jump to content

Just2user

Medlemmer
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 :)

Recent Profile Visitors

4670 profile views
 1. Etter nærmere kontroll av hendelsen viser det seg at inntrengeren var kommet så langt at de hadde satt opp en "evil twin", altså lik wifi med samme innlogging som vår bare med sterkere signal med håp om at våre enheter skulle logge seg inn der. Dette blir nå en politisak.
 2. Flyttet nylig til nytt sted og fant fort ut at en nabo her er i overkant interessert i wifien vår og trådløse dingser. Vedkommende klarte å komme seg inn via wifien her og har nok vært inne en stund. Fikk resatt router og satte ekstremt passord når dette ble oppdaget. Nettutfall og andre anomalier med nettet her forsvant da. Men da begynte vedkommende å trigge trådløse alarmsensorer rundt her og trådløse fjernstyrte stikkontakter begynte å gå av og på av seg selv. Disse er styrt på åpne frekvenser i 433mhz-båndet og usb-sticks finnes på eBay til å hacke dette. I tillegg klarer vedkommende å å få slått av og på tv, radio og annet utstyr her som har fjernkontroll. Hva gjør man med en slik nabo? Bare å flytte fra helvetet?
 3. Anskaffelse av sub medfører umiddelbart medlemsskap i #Naboerfrahelvete
 4. Blokker med beboere som har store anlegg burde vært skiltet med advarsel ved inngangen og registrert i et felles register meglere skal formidle ved salg i blokken.
 5. Min egen furtebod ble stusslig her nå. 😔
 6. De finner nok på en eller annen finurlig løsning for å holde strømprisen høy likevel, type pga at uvanlig mange albatrosser overnatter i magasinene må vi dessverre holde prisen høy.
 7. Hvis noen noensinne finner Voyager 1 eller 2 så kommmer de til å sende nudes tilbake.
 8. Reklamerte til leverandør og de responderte med å bytte hele varmepumpen siden det var innenfor garanti-tiden. -Meget imponert!
 9. Har du noen bilder eller tegninger med exploded view over innedeler? -Har en innedel her også som har begynt å skrangle litt.
 10. Satser jo på en autentisk rekonstruksjon til minste detalj, helt inntil vaierene ryker fra land igjen... :-D
×
×
 • Create New...