Jump to content

Just2user

Medlemmer
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

143 :)

Recent Profile Visitors

5131 profile views
 1. Ser etter spabad i den nedre prisklassen, kan noen rope ut om det dukker opp noe billig på BF? -Ser Jula har et til 3.390,- men er gnien nok til å prøve å spare enda noen Camillaer.
 2. Etter nærmere kontroll av hendelsen viser det seg at inntrengeren var kommet så langt at de hadde satt opp en "evil twin", altså lik wifi med samme innlogging som vår bare med sterkere signal med håp om at våre enheter skulle logge seg inn der. Dette blir nå en politisak.
 3. Flyttet nylig til nytt sted og fant fort ut at en nabo her er i overkant interessert i wifien vår og trådløse dingser. Vedkommende klarte å komme seg inn via wifien her og har nok vært inne en stund. Fikk resatt router og satte ekstremt passord når dette ble oppdaget. Nettutfall og andre anomalier med nettet her forsvant da. Men da begynte vedkommende å trigge trådløse alarmsensorer rundt her og trådløse fjernstyrte stikkontakter begynte å gå av og på av seg selv. Disse er styrt på åpne frekvenser i 433mhz-båndet og usb-sticks finnes på eBay til å hacke dette. I tillegg klarer vedkommende å å få slått av og på tv, radio og annet utstyr her som har fjernkontroll. Hva gjør man med en slik nabo? Bare å flytte fra helvetet?
 4. Anskaffelse av sub medfører umiddelbart medlemsskap i #Naboerfrahelvete
 5. Blokker med beboere som har store anlegg burde vært skiltet med advarsel ved inngangen og registrert i et felles register meglere skal formidle ved salg i blokken.
×
×
 • Create New...