Gå til innhold

Steam stenger funksjoner om du ikke har brukt penger


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er jo en av de beste måtene Steam kan prøve å få bukt med problemene. Jeg synes det virker veldig lite sannsynlig at man ikke har brukt 5$ i Steam dersom man faktisk bruker det mye til spilling. Selv om jeg har begynt å kjøpe så lite som mulig fra Steam så bruker jeg jo fort 5$ når de har noen gode tilbud. Det som hadde vært katastrofalt hadde vært om de begynte å ta en månedlig pris, men dette er jo veldig lagt i fra noe slikt.

Lenke til kommentar

"Dette også dersom du har lent deg på spillnøkler til nå. Disse telles ikke som kjøp. "

 

Hæ? Kjøp av spill i en spillbutikk teller ikke som kjøp? Hva faen? Og dere synes dette er helt greit? Det er helt høl i hue. Hva annet er det å bruke penger på? Trading cards? WTF, Steam,... de klarte faen meg å finne en måte å bli enda verre på, og dere er så (sensurert) at dere synes det er helt greit? Hva må Steam gjøre for at dere endelig skal få opp øynene og se hvordan Steam egentlig er? Er det i det hele tatt mulig?

 

Edit: Skjønner dere er så trangsynte at dere ikke forstår hva jeg mener, så jeg tar det enkelt og greit:

 

- Kjløp av spill gjennom steam teller.

- Kjøp av spill andre steder får kontoen din sterkt redusert.

- Steam TVINGER DEG til å kjøpe spill gjennom sin egen tjeneste, fordi samme spill andre steder teller ikke som kjøp.

 

Steam tvinger til seg monopol, og det synes dere er helt greit? WTF?

 

Steam tvinger deg til å kjøpe spill via tjenesten Steam for å få lov til å bruke noen av tjenestene i STEAM. høres fair ut. du MÅ IKKE benytte stem med nøklene dine fra andre butikker.

Lenke til kommentar

 

Hva om man kjøper gift på din egen steamkonto og sender det til noen andre på vennelisten din? Tells det som et "Kjøp" ? :p

Står spesifikt at du må bruke penger som jeg ser, så gift etc vil da ikke telle

 

Jepp. syntes det er litt merkelig. Kjøper en del spill til min far via min steamkonto som jeg gir videre til han. Men igjen så er $5 bare småpenger i denne sammenhegn, så betyr ingenting.

Tviler på at han bruker noen av de funksjonene som blir 'stengt' uansett. :p

Lenke til kommentar

 

Jeg synes dette er et greit tiltak. Bruker man ikke mer enn fem dollar på Steam kan man umulig ha spesielt stor interesse for tjenesten uansett, hvis man er en reell bruker. Selv synes jeg fem dollar er for lite og er redd for at det blir en så liten ekstrautgift for de som misbruker Steam at det fortsatt kan lønne seg for dem å holde på som før.

 

Enig. Sett det til 50 dollar.

Husk at 5USD er en stor sum for østeuropeiske land hvor 200$ er gjennomsnittlig månedslønn. Skal man da bruke 25% av en månedslønn vil MANGE falle av.

Lenke til kommentar

 

 

Jeg synes dette er et greit tiltak. Bruker man ikke mer enn fem dollar på Steam kan man umulig ha spesielt stor interesse for tjenesten uansett, hvis man er en reell bruker. Selv synes jeg fem dollar er for lite og er redd for at det blir en så liten ekstrautgift for de som misbruker Steam at det fortsatt kan lønne seg for dem å holde på som før.

 

Enig. Sett det til 50 dollar.

Husk at 5USD er en stor sum for østeuropeiske land hvor 200$ er gjennomsnittlig månedslønn. Skal man da bruke 25% av en månedslønn vil MANGE falle av.
Hvordan fikk du det til å bli 25%? Endret av BananKrem
  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

 

At vi sier at Steam er hellig er det du som påstår. Jeg ser at dette ikke slår heldig ut for absolutt alle, men for de aller fleste gjør det det, og da er offeret greit nok. Av og til må man tilpasse seg forholdene.

Dere sier det selvsagt ikke med de ordene. Det er mer at uansett hva Steam gjør, selv når en fyr sier han har fått sperret kontoen uten grunn, klarer dere å finne nye måter å vri alt rundt på, så Steam ikke gjør noe feil likevel. Hva gjør du om Steam sperrer tilgangen til kontoen din uten grunn? Tro meg, det har de all rett til å gjøre, og det har de gjort i mange tilfeller. Når du trykket "Godta" på EULAen godtok du det, så det er ingenting du kan gjøre. Men du leste vel EULAen du godtok? Alle de hundrevis av sidene med små skrift? Det er det ingen som gjør, og Valve vet det utmerket. Dermed kan de gjøre akkurat hva de vil og skape så mye monopol de vil, og det er ingenting du kan gjøre med det.

 

Hva gjør du den dagen de begynner med abonnentsavgift? For du tror vel ikke usle fem dollar i engangsbetaling er slutten? Det er bare begynnelsen. Eller rettere sagt var begynnelsen da de krevde at du har Steam installert for å bruke de fleste spillene dine Ja, vet vet "det er frivillig", "det er utviklerne som bestemmer" og alt det der, men det stemmer ikke. Utviklerne kan gå til Steam og få et enormt market sauer, eller gå utenom og tjene minimalt på folk som kan tenke selv. Dermed er de tvunget til å gå til det store markedet, fordi folk som deg ikke skjønner at det er noe galt her.

 

Det er faktisk rystende hvor lite folk klarer å tenke selv. Steam gjør noe bra, dermed er det umulig for dem å gjøre feil? Det minner meg alt for mye om doplangere. Den første rusen er suveren og helt gratis. Men hva gjør du den dagen du er avhengig og ikke kan betale? Steam burde vært bannlyst for lengst, men folk som deg klarer ikke å se hva som er feil her. Jeg er møkk lei all hyllesten av Steam, så jeg gidder ikke engang diskutere det lengre. Aldri mer. Det er en grunn til hvorfor jeg har så godt som konvertert til konsoll, og svært sjelden kjøper spill som krever Steam.

Unnskyld at jeg sier det, men du virker ikke helt god i hodet.

 

Det er 5 dollar. Er du klar over hvor uintelligent og lite reflektert det er å spå fremtiden slik du gjør? "5 dollar er bare begynnelsen, det blir abonnementstjeneste" etc etc.

 

Avinstaller Steam og fjern deg fra denne tråden. Du har ingenting med å kontrollere hva andre skal mene, og hvertfall ingen grunn til å kalle folk sauer om de mener noe annet enn deg.

 

Du har en seriøst negativ holdning og virker bitter. Det er du som taper på det, ikke dra andre ned med humøret ditt når du åpenbart ser at vi er komfortable med situasjonen på Steam og trives slik det er pr i dag.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Steam er det beste som har skjedd i verden siden hjulet ble funnet opp! Ja, det er kanskje en liten overdrivelse, men jeg er oppriktig begeistra for Steam, iallefall så langt. Jeg har snart absolutt alle spill jeg eier på Steam, snart 1000 stykker. De lar meg spille offline når jeg vil, de har fantastiske tilbud, de gir meg mulighet til å ta snapshots fra de aller fleste spill på en enkel og grei måte, de har et fantastisk community som ingen online-verden er i nærhet av å matche, autopatching anyone??? Jeg kunne sikkert ramset opp hundre punkter til, som jeg virkelig liker med Steam, men jeg skal spare dere. Steam er en dream come true for enhver spiller, så Shreiner, du får gå og ta deg ei beroligende pille og spa opp en liten femtilapp, så slipper du å vansmekte hos disse horrible proprietære konsollsamfunnene rundt omkring. Bli med i den store glade familien på Steam, og nyt en hverdag med mindre spam enn før. Jeg må virkelig si at jeg lurer på hva som gjør at folk kjøper spill på retail, for så å registrere dem på Steam, hva pokker skal dere med alle de boksene? Å si at Steam alltid er mye dyrere enn andre leverandører, det er omtrent som å påstå at månen er en gul ost og at jorda er flat, det var som kjent noen som en gang trodde det... Likte godt McDonalds metaforen en her brukte, det er jo helt klart at Steam aksepterer at du spiser medbrakt, men nå vil de ha en liten avgift for at folk griser til dassen deres. Jeg forstår dem godt!

Takk Steam! Jeg elsker dere! Ta gjerne 100 kroner i måneden for tjenesten, jeg er med! Sånn! Da er jeg klar for råtne egg og tomater. Den som er uskyldsren kan få kaste det første egg! :-D

 

Der kaste jeg ett egg og en råten tomat!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

 

Jeg synes dette er et greit tiltak. Bruker man ikke mer enn fem dollar på Steam kan man umulig ha spesielt stor interesse for tjenesten uansett, hvis man er en reell bruker. Selv synes jeg fem dollar er for lite og er redd for at det blir en så liten ekstrautgift for de som misbruker Steam at det fortsatt kan lønne seg for dem å holde på som før.

Enig. Sett det til 50 dollar.
Husk at 5USD er en stor sum for østeuropeiske land hvor 200$ er gjennomsnittlig månedslønn. Skal man da bruke 25% av en månedslønn vil MANGE falle av.
Hvordan fikk du det til å bli 25%?

 

50x4=200 = 25%. Merk at jeg skrev "Skal man da". :) 

Regner med at du missforstod og trodde jeg refererte til 5USD og ikke quoten. :)

Lenke til kommentar

Synes ikke noe særlig om dette. Vil bare kunne installere spill og spille det. Patche det kan jeg gjøre fra hjemmesiden til spillet. Har ikke noe særlig bruk for Steam slik jeg føler det og 5 dollars er 5 for mye for meg i øyeblikket.

Men det får du jo. Steam vil ikke slutte å virke for deg, du vil bare gå glipp av noen funksjoner som misbrukes av spammere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...