Jump to content

Puzzlefuzz2011

Medlemmer
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Urgh! Setning nummer to ble helt feil, "Ikke alt det jeg skiver....", skal det stå. Meningsinnholdet blir ganske motsatt. Ble litt rysta av den illeluktende tomaten.
 2. What else could I expect from Dick-justice. :-D Alt det jeg skriver i det innlegget er ikke helt seriøst ment, jeg følte bare så sterkt for å komme med en motvekt til Scheiber, relativt vill og usaklig med motsatt standpunkt. Uansett, hyggelig med oppmerksomhet, selv om dere bare er egg og råtten tomat. ;-)
 3. Steam er det beste som har skjedd i verden siden hjulet ble funnet opp! Ja, det er kanskje en liten overdrivelse, men jeg er oppriktig begeistra for Steam, iallefall så langt. Jeg har snart absolutt alle spill jeg eier på Steam, snart 1000 stykker. De lar meg spille offline når jeg vil, de har fantastiske tilbud, de gir meg mulighet til å ta snapshots fra de aller fleste spill på en enkel og grei måte, de har et fantastisk community som ingen online-verden er i nærhet av å matche, autopatching anyone??? Jeg kunne sikkert ramset opp hundre punkter til, som jeg virkelig liker med Steam, men jeg skal spare dere. Steam er en dream come true for enhver spiller, så Shreiner, du får gå og ta deg ei beroligende pille og spa opp en liten femtilapp, så slipper du å vansmekte hos disse horrible proprietære konsollsamfunnene rundt omkring. Bli med i den store glade familien på Steam, og nyt en hverdag med mindre spam enn før. Jeg må virkelig si at jeg lurer på hva som gjør at folk kjøper spill på retail, for så å registrere dem på Steam, hva pokker skal dere med alle de boksene? Å si at Steam alltid er mye dyrere enn andre leverandører, det er omtrent som å påstå at månen er en gul ost og at jorda er flat, det var som kjent noen som en gang trodde det... Likte godt McDonalds metaforen en her brukte, det er jo helt klart at Steam aksepterer at du spiser medbrakt, men nå vil de ha en liten avgift for at folk griser til dassen deres. Jeg forstår dem godt! Takk Steam! Jeg elsker dere! Ta gjerne 100 kroner i måneden for tjenesten, jeg er med! Sånn! Da er jeg klar for råtne egg og tomater. Den som er uskyldsren kan få kaste det første egg! :-D
 4. Kommer det utvidelsespakke til dette spillet, så tror jeg en alternativ utvidelsespakke(etterfølger til Shadow of Death) til Heroes III vil kunne bli en stor suksess. Jeg kjøpte AoE II HD, og ble faktisk ganske skuffet, og tviler på jeg kommer til å bruke mye tid på det. Heroes III derimot, er et spill jeg fortsatt spiller jevnlig(i orignalversjon), så en addonpakke til den HD utgivelsen, den hadde blitt kjøpt på utgivelsesdagen, garantert!
 5. Dette er ikke en anmeldelse, det er et foruminnlegg. Både ortografi og språkbruk er jo mildt sagt klein. Å akseptere en slik sak som en anmeldelse, og promotere den på forsiden, gir Gamer.no et frynsete rykte. Om spilleren har et poeng kan jeg ikke ta stilling til, da jeg ikke har spilt spillet.
 6. Spilte gjennom Titanic:Adventure Out of Time den gang det kom ut, og storkoste meg. Opplevde absolutt ikke at grafikken var utdatert etter den tidens standard, de var en ganske magisk, spennende og tidvis skremmende opplevelse å vandre rundt på skipet. Ser fram til et nytt spill med dette skipet som arena, kan bli flott det, og kanskje dette blir det første spillet jeg spillet med Oculus Rift.
 7. Dette må jeg si virker ganske meningsløst, både eksemplet med fallout og med scrolls. Dette er helt vanlige ord brukt i dagligtale, så jeg forstår overhodet ikke hvordan de kan kreve at ingen får bruke disse ordene i spilltitler. Blir som om Sid Meier skulle ha eneretten på å bruke ordet civilization i spill. Uansett, som en her sier, her har vi vel et tilfelle av vinn-vinn.
 8. Rotet bort kildekoden?!!! Er det virkelig mulig, og på et av historiens mest populære strategispill? Jeeez!
 9. Helt enig med Zlinga. Skjønner egentlig ikke hvorfor de ikke har lagt til disse med en gang, kan ikke utgjøre særlig store arbeidsmengden. Når de først jobber med en slik HD-oppgradering, så kunne de også gjerne ha laget et par nye kampanjer. Da hadde jeg kjøpt, nå blir det ikke kjøp før spillet går for en tier på Steam.
 10. Høres ut som de har tatt en liten kikk på den nordiske fordelingsmodellen. Har vel aldri hatt så stort håp for Hellas framtid som nå. Håper italienerne gjør noe lignende, tror det er eneste vei ut av hengemyra.
 11. Could I care less? Hardly! Nyhetssak? Jaja. kan dere ikke også dekke når Northug drar 200 spenn i poker?
 12. Likte absolutt ikke oppførselen din her, Jostein. Lurer nesten på hvorfor du har med deg andre i studio i det hele tatt, du var jo fullstendig autoritær, spesielt i første halvdelen. Jeg synes også du ved flere anledninger trumfet igjennom at spill skulle videre i prosessen, der spillet bare burde vært fjernet. Om flertallet ville fjerne et spill, så var det vel ikke din oppgave å nekte dem det, Jostein? Hvorfor brukte dere ikke konsekvent avstemning? Ut fra tomme luften fant du plutselig også på at Legends of Grimrock II skulle fjernes, ikke et eneste ord om hvorfor, så vidt jeg kunne høre. Så må dere begynne å være litt snillere med Inger Lise. Hun får ofte så hatten passer, og kanskje av og til fortjent, men i denne sendingen synes jeg dere ble litt vel friske. Hadde jeg vært i hennes sko, så tror jeg ikke jeg hadde stilt opp i programmet igjen etter dagens mobberunde. Til tross for min kritikk, var dere som vanlig svært underholdende å høre på, og dere satt til sist igjen med en veldig god liste, som er ganske nær mine egne favoritter.
 13. Jeg vet ihvertfall hvor jeg står. Når jeg er ferdieg med historien i et spill, så legger jeg det som oftest bort, og regner meg ferdig med spillet. Ekstramateriale, pvp m.m, interesserer meg ikke. Finnes selvfølgelig spill der historie er helt irellevant, som i bilspill, sportsspill generelt, og spill som er mer eller mindre rene ferdighets. Samme gjelder i stor grad arcade og puslespill, her er heller ikke historie så viktig. Får virkelig ikke håpe spillytviklerne går den retningen som artikkelforfatteren synes å ønske seg. Jeg vil ha historie der det passer, så kan jeg klare meg godt uten i Hearthstone og poker, selv om det også kanskje kunne vært interessant.
 14. Positivt overrasket over disse listene. Er vel omtrent 12-14 av spillene som står på min ønskeliste på Steam. Kjøper nesten aldri spill når de er nye, jeg har fortsatt bortimot 100 klassikere mer eller mindre urørt på Steam, så jeg har ingen hast med å kaste pengene ut av vinduet. Har spilt Hearthstone, Tesla Effect og Broken Sword 5, og alle fortjener vel omtalen de har fått, selv om jeg ikke var helt i været of gjensynet med Tex Murphy, føler at det mangler litt for å matche innholdet i Pandora's Directive. Uansett, jeg har tydeligvis mye å glede meg i tiden framover, når disse spille går på billigsalg. :-D
 15. Dette er jo en helt absurd prestasjon! At det er mulig?! Da blir det ikke kjøp før spillet går for kr. 10,- på Steam.
×
×
 • Create New...