Jump to content

Puro

Medlemmer
 • Content Count

  1883
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

486 :)

About Puro

 • Birthday 07/31/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er det rart folk laster ned når filmindustrien aldri klarer å lage en ordentlig platform for film og serier? Fungerende streaming-platform med de fleste/"alle" filmer, med lik lanseringsdato over hele verden, da snakker vi, frem til de klarer det holder jeg meg til TPB.
 2. Ett casual-spill holder, fra de. I 10 år har de lurt folk til å tro at LoL er competitive når det bare er LCS som holder competitive integrity(equality), på tide at spillet dør og slutter å lure folk.
 3. De kan ta seg såpass betalt fordi ingen andre lager noe lignende produkt, og for mange er dette midt i blinken. Det er vell flere som lager nettbrett, bare at de ikke har volumknapp.
 4. Totalt idiotisk, uansvarlig og trafikkfarlig. Om en liten mobiltelefon kan få folks oppmerksomhet til å forsvinne, hva da med en hel tv-skjerm? Nei, blir for dumt.
 5. Konstruktivt. Han spurte ett spørsmål, ett helt gyldig spørsmål som er relevant til saken, mens du .. Du kom bare for å være frekk. Tenk, neste gang.
 6. Det er X, som i bokstaven. Jeg har aldri hørt noen si noe annet enn X, enkelt og greit. PS: xbox hadde blitt kryssbokryss
 7. Man kan være i div 1 så mye man vil om man ikke er tier 1, hjelper lite da.
 8. Sikkert bra det, mange yngre folk som liker casual gaming, mens de ser på en idiot som uttaler seg rasistisk som å skrike nigger på stream og slikt. Jeg holder meg heller til å se på folk med en hjerne inne i kranium.
 9. ENDELIG! Verdens største esports-event til Sverige, dette blir heftig som fy! Håper Norske medier og regjering tar til seg dette, ikke bare ignorerer det, som alltid. Skal bli heftig å se Alliance med en Nordmann på laget løftet Aegis!
 10. Når Norges største nettside om gaming ikke har nyheter om TI en gang, TI er ikke en gang på listen over esports-turneringer, så ikke forvent at Norsk Tipping er oppdatert. Vedder 100 kroner på at når TI er i Stockholm til året, så har gamer.no fortsatt ikke lært.
 11. Det er LoL tross alt, nivået kan ikke være så høyt, utenfor LCS er LoL bare ett casual-spill basert på gated content, hvem som har investert mest tid eller penger.
 12. Er det ikke seriøse forhold i en useriøs scene? No way..
×
×
 • Create New...