Jump to content

Puro

Medlemmer
 • Content Count

  1917
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

503 :)

About Puro

 • Birthday 07/31/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13274 profile views
 1. Heldigvis var det en veldig liten nisje med konsollspilling, det er heldigvis ikke så mange som blir påvirket. Det er nok verre med andre ting som feks The International, en CS minor/major eller slikt.
 2. "Norges esportforbund"... Jeg ler. La meg gjette, de driver med cod, fifa og lol, men ingen faktiske competitive games/esports. Har jeg rett?
 3. Dota2. Det samme competitive game i snart 10 år, det blir aldri noe annet en top notch.
 4. Siden når har gamer.no brydd seg om esport? De promoterer jo haugevis av casually balanced games(gated content) som feks lol eller cod.. Gamer handler om å fenge barna, ikke å promotere esport. Vil du se på esport ser du på CS, Starcraft, Dota, Quake(ikke champions, totaly casually balanced spill blitt, takk shitthesda..), og av de 4 spillene er det bare 1 av de som gamer promoterer, CS.
 5. Ntå så tøff du var som angrep person og ikke sak. Forhold deg til saken, usakligheter hører ikke hjemme i en diskusjon, og dette er faktisk diskusjon.no, en side med for diskusjon.
 6. Jada, du finner en og annen kvinne som klarer å løpe raskere en en mann også, men flertallet kvinner løper fortsatt ikke raskere en en gjennomsnittlig mann. Det betyr ikke at "mange kvinner kan løpe fra menn", det betyr "fåtallet kvinner kan løpe fra menn". Fåtallet kvinner har valgt å bli rørleggere, 95%+ av rørleggere er fortsatt menn, da har ikke "mange kvinner valgt rørlegger som yrke", fåtallet kvinner har valgt rørlegger som yrke. Uansett hvor like vi er i interesser kan vi aldri bli like på våre biologiske interesseområder, som feks når en kvinne får barn vil de i de absolutt fleste tilfeller ville være hjemme med barnet, menn vil alltid "jakte"(jobbe) for å få tak i mat, husly osv. Menns fokus er å tjene, kvinners fokus er omsorg, dette både kan vi og har vi bevist i mange, mange, maaaaange år, kvinner er rett og slett bedre på omsorg og vi menn er bedre til å tjene, derfor forsaker vi(Menn) tid med familie for å kunne tjene, mens kvinner oftest velger omsorgsyrker da de er best til det. Jeg driver ikke med anekdotisk bevis. Jeg har aldri hørt at jorda er rund, ergo er jorda flat. /s En persons erfaring er ikke bevis for helheten. PS: Du misforstår, det å velge deltid for å kunne tilbringe mer tid med familien er ikke ensbetydende med "å helst skulle være hjemmeværende". Som mamma sa, "det finnes en mellomting".
 7. "Hva lytter du til for tiden" Jeg satser på at det er ment som et spørsmål så du bør sette inn ett spørsmålstegn. Elvis, SOAD, Ozzy, Andrea Bocelli og litt Pink Floyd, bra miks.:D
 8. Anti-vitenskap burde straffes med døden.
 9. Det spillet er dødt innen få måneder. Mark my words.
 10. Er ikke dette i feil kategori? Spill, ja. Esport, nei. LCS er esport, LoL er den vanlige casual spilleropplevelsen 99,999% av spillere får oppleve, bare LCS-spillere ansatt av Riot får tilgang til esport-delen av infrastrukturen deres, altså servere som er spesifikt designet for competitive play, LCS-servere.
 11. Blizzard skal være politiske korrekte for å prøve å vinne litt godvilje, det er alt. For en latterlig idè, de tar dette fra den virkelige verden hvor et fåtall barn som ikke forstår biologi skriker om at "VI KAN BYTTE KJØNN SÅ MYE VI VIL" selv om det er vitenskapelig umulig, kromosomer kan ikke forandres. Om blizzard skulle gjøre en forandring som faktisk betyr noe, noe som hadde hatt fokus på å forbedre spillet uten noe politisk agenda for godvilje så hadde de gjort navneforandring gratis i alt fra SC2 til WoW. Det de egentlig gjør er å utnytte dumme folk ved å tilby en tjeneste som får oppmerksomhet innen et miljø som igjen potensielt bruker penger på wow, moralsk falskhet, men folk biter på. Det er sykt at en uttalelse som er biologisk korrekt kan "fornærme" svake individer, ja, kvinner menstruerer, menn gjør ikke det. Hva blir det neste, "mennesker er født med to bein." "MeN IkKe VæR Så LeMfoBisk DA!".. Vi lever i en tid med mye idioti.
 12. "De trengte nok bare trening" Det gjelder de fleste problemer folk har med hunder spesifikt, de gidder ikke å drive med trening så da går ting galt og når ting går galt så lurer de på hvorfor. Alt en hund/tispe gjør eller ikke gjør kommer av hva hunden/tispa får lov til eller ikke lov til av lederen(eieren), det er ikke vanskeligere.:D
 13. Er det noen andre der ute i det lange og smale kongeriket Norge som følger med på Formel E? Se denne om du lurer på hva dette "Formel E"-greiene er for noe:
×
×
 • Create New...