Jump to content

Puro

Medlemmer
 • Content Count

  1922
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

506 :)

About Puro

 • Birthday 07/31/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13702 profile views
 1. Det kan ikke være sant at siste post om Piano er fra 9 år siden. Nettopp kjøpt, skal lære, gogogo.:D Er det fortsatt noen drevne pianister her?
 2. TLDR: Kvinner har alle fordelene på dating-markedet og i så måte kan velge og vrake. Problemet her er vel at folk forventer å kunne ha en vanlig samtale over internett uten å noen sinne ha møtt de, hva skjedde med å faktisk gå ut og finne noen i den virkelige verden?
 3. Så problemet er feil bruk, altså at folk ikke slår av programmene som ligger i bakgrunnen. 1: Folk virker avhengige av telefonen sin, folk må skjerpe seg. 2: Man trenger ikke å ha 10+ programmer oppe på en gang og kjørende i bakgrunnen, man trenger KANSKJE 2-3 til vanlig bruk i korte perioder.
 4. fortshite er på vei ut og youtube er ikke et sted gamere ser på streams i stor helhet. Dette varer ikke lenge.
 5. Siden når? Jeg lader telefonen min en/to gang i uka og har gjort det med de siste 2-3 telefonene mine..
 6. Heldigvis var det en veldig liten nisje med konsollspilling, det er heldigvis ikke så mange som blir påvirket. Det er nok verre med andre ting som feks The International, en CS minor/major eller slikt.
 7. "Norges esportforbund"... Jeg ler. La meg gjette, de driver med cod, fifa og lol, men ingen faktiske competitive games/esports. Har jeg rett?
 8. Dota2. Det samme competitive game i snart 10 år, det blir aldri noe annet en top notch.
 9. Siden når har gamer.no brydd seg om esport? De promoterer jo haugevis av casually balanced games(gated content) som feks lol eller cod.. Gamer handler om å fenge barna, ikke å promotere esport. Vil du se på esport ser du på CS, Starcraft, Dota, Quake(ikke champions, totaly casually balanced spill blitt, takk shitthesda..), og av de 4 spillene er det bare 1 av de som gamer promoterer, CS.
 10. Ntå så tøff du var som angrep person og ikke sak. Forhold deg til saken, usakligheter hører ikke hjemme i en diskusjon, og dette er faktisk diskusjon.no, en side med for diskusjon.
 11. Jada, du finner en og annen kvinne som klarer å løpe raskere en en mann også, men flertallet kvinner løper fortsatt ikke raskere en en gjennomsnittlig mann. Det betyr ikke at "mange kvinner kan løpe fra menn", det betyr "fåtallet kvinner kan løpe fra menn". Fåtallet kvinner har valgt å bli rørleggere, 95%+ av rørleggere er fortsatt menn, da har ikke "mange kvinner valgt rørlegger som yrke", fåtallet kvinner har valgt rørlegger som yrke. Uansett hvor like vi er i interesser kan vi aldri bli like på våre biologiske interesseområder, som feks når en kvinne får barn vil de i de absolutt fleste tilfeller ville være hjemme med barnet, menn vil alltid "jakte"(jobbe) for å få tak i mat, husly osv. Menns fokus er å tjene, kvinners fokus er omsorg, dette både kan vi og har vi bevist i mange, mange, maaaaange år, kvinner er rett og slett bedre på omsorg og vi menn er bedre til å tjene, derfor forsaker vi(Menn) tid med familie for å kunne tjene, mens kvinner oftest velger omsorgsyrker da de er best til det. Jeg driver ikke med anekdotisk bevis. Jeg har aldri hørt at jorda er rund, ergo er jorda flat. /s En persons erfaring er ikke bevis for helheten. PS: Du misforstår, det å velge deltid for å kunne tilbringe mer tid med familien er ikke ensbetydende med "å helst skulle være hjemmeværende". Som mamma sa, "det finnes en mellomting".
 12. "Hva lytter du til for tiden" Jeg satser på at det er ment som et spørsmål så du bør sette inn ett spørsmålstegn. Elvis, SOAD, Ozzy, Andrea Bocelli og litt Pink Floyd, bra miks.:D
 13. Anti-vitenskap burde straffes med døden.
 14. Det spillet er dødt innen få måneder. Mark my words.
×
×
 • Create New...