Jump to content

IceBlitz

Medlemmer
 • Content Count

  4239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

IceBlitz last won the day on August 11 2017

IceBlitz had the most liked content!

Community Reputation

2199 :)

About IceBlitz

 • Birthday 02/20/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hva er det som motiverer deg til å gjette eller tro? Hvorfor er ikke fakta og statistikk interessant nok til at du undersøker før du lirer av deg en mening? Personlig kjører jeg en VW Golf GTE med 50km oppgitt rekkevidde. Kommer som regel 44-50km pr lading når varmeapparat ikke brukes. Av de siste kjørte 500km har motoren gått ca 15km, altså 2,9%. Det oppnås enkelt ved at jeg plugger i laderen hjemme hver dag når jeg kommer hjem fra jobb. Jeg lader også på jobb med ekstraladeren som ligger i bilen de dagene jeg vet at jeg skal på en lengre handletur etter jobb. Og så bruker jeg av og til 3,6kW ladepunktene som er rundt forbi i sentrum eller industriparken hvis jeg har ærender der. Det er ikke sikkert alle lader like mye som meg, men de aller fleste lader nok sin PHEV hjemme. Så at det har positiv innvirkning på miljøet er det ingen tvil om. Og om man skal på langtur med en PHEV er det helt klart at å kun kjøre den som hybrid også sparer miljøet. Batteripakkene på en PHEV er 1/10 av det minste batteriet til Tesla, så de forurenser lite å lage og gir gode fordeler under kjøring. For hver eneste oppbremsing og nedoverbakke får man lagret energien man vanligvis ville brukt på å varme opp bremseskivene gjennom regenerering. 1/3 av alle bremsemetere gjøres om til kjøremetere. Så hvis jeg kjører tur-retur Oslo, som er 60 mil, så vil flere mil kjøres med null-utslipp pga regenerering. Men skal være enig i at ikke-ladbare hybrider som Toyota Auris etc ikke vil hjelpe veldig mye. Har kjørt flere tusen km i jobbsammenheng i slike, og det er ikke lange nedoverbakken man skal regenerere før batteriet er fullt og bremseklossene begynner å jobbe. Men i bysentrumer etc vil det helt klart ha en effekt.
 2. Jeg hadde også gjort som deg, brukt mange timer på hesten og kalt den opp etter hunden min. Første gang jeg skulle prøve meg på et togran så fulgte hesten etter og løp ved siden av. Tenkte at det skulle gå fint helt til togbanen snevret inn og hesten ble klemt mellom fjellet og toget. Det var ganske så trist, utrolig nok. Så det er et genialt spill de har laget Løsningen på dette var å "fortrenge" at det hadde skjedd, skyndte meg til snø-biomet og få tak i ny og helt samme hest, kalle den det samme og tweake utseende likt Var nødt lol
 3. Har det rabla for deg? At du får en annen cinematic på slutten av spillet som ENESTE forskjell er altså å TAPE spillet? Og du tar så skammelig feil uansett. Jeg skjøt ned omtrent hver eneste en av skogfolkene men fikk den gode slutten fordi jeg valgte blant annet å spare mange av de som gav opp. Det handler om moral og hvilke valg man tar for å overleve. Ikke om å tape eller vinne. Du kan plaffe ned alle eller ingen uten at spillet forandrer seg overhodet. Det er kun en cinematic på slutten som forandrer seg. At det går an å bli så tett...
 4. Nei, helt feil. Man kan fint unngå å skyte skogfolkene ved å bruke stealth taktikker. Spillet er designet for å gi spilleren et valg om å være ærefull eller ikke, og velger du å drepe menn og kvinner som prøver å overleve i skogen, i en verden full av monstere og anarkister, er det fullt forståelig at man får den dårlige slutt cinematic-en. Spillet er designet for å gi deg valget mellom godt og ondt, og det valget tar du selv. Ikke vær tett!
 5. Ja, men det er jo ikke en straff for spilleren mens man spiller... Det er noe man ikke finner ut av før slutten, og det er kun en cinematic. Du blir ikke straffet ved å drepe skogfolk, du får bare en annen avslutning-cinematic, det er alt.
 6. Da har du nok fått et litt feil inntrykk Det er ufattelig moro og har enorme mengder skuddveksling. Ute i felt er det ikke langt unna Borderlands mtp fiender og skuddløsning. Kan virkelig anbefales hvis du liker RPG-looters med dyp story.
 7. Hva er det du snakker om? Man blir ikke straffet av å skyte noen som skyter på deg. Jeg skjøt absolutt alle som skjøt på meg utenom de som tok henda i været og overgav seg. De kan man til og med loote så det er ingen gevinst i å skyte de. Men om man skyter de også så blir man ikke straffet. Det eneste som kan skje er at man kan få den vonde slutten istedenfor den gode, og det er jo bare en cinematic.
 8. Helt uenig. Hvis jeg betaler 2 millioner for en Ferrari ønsker jeg å kunne bruke den hver dag, på langturer og korte turer. Altså like mye som en billig bil til 300.000kr kan brukes. Hadde noen fortalt meg at Ferrarien går i stykker hvis jeg bruker den som normalt hadde jeg hevet kjøpet. Jo dyrere et produkt er, jo enklere bør det være for brukeren å forholde seg til det. Argumentet ditt om pris holder ikke vann uansett. TV-en jeg kjøpte, som er en 82" QLED, kostet det samme som den største OLED-en man kan kjøpe i butikk koster (77" såvidt jeg kan se).
 9. Har prøvd å bestille denne bilen siden denne nyheten ble kjent. Lagt inn henvendelse på nettsiden om både bestilling og prøvekjøring men har ikke hørt noe. Skjønner at logistikk sikkert er vanskelig de første ukene, men litt synd at de har en "Be om tilbud"-knapp samt "Bestill prøvekjøring"-knapp på nettsidene når de ikke fungerer. Skulle også gjerne visst om den kan bestilles med hengerfeste, finner ikke info om dette noe sted.
 10. Holder på å bli litt smågal av å finne ut av dette. Har en GTX 1060 som forer en 82" Samsung QLED. 4K 10 bit HDR fungerer kjempefint. Problemet er at PowerDVD har annerledes hudtoner enn VLC og andre avspillere har, dette skjønner jeg ingenting av. Har deaktivert alt av video enhancements og lignende. Har testet PowerDVD side om side med VLC og 5Kplayer. VLC og 5Kplayer ser helt like ut mens PowerDVD skiller seg litt ut og er rødere i hudtonene. Noen forslag til hva som er galt? Det som plager meg mest er at jeg ikke vet hvilken som er den mest korrekte av PowerDVD og VLC. Ønsker jo såklart å se filmer slik regissøren har ment de skal se ut. Ser på ansiktet på bildet nedenfor. Venstre er PowerDVD og høyre er VLC.
 11. Det er ikke brukerens feil. Å ta pauser skal da vitterlig ikke være nødvendig på så dyre TV-er. Det blir som å be folk ta pauser når de kjører dyre biler så motoren ikke skal bli degradert, mens billige biler (LCD) kan kjøres med så lenge man ønsker. Det ville ikke vært akseptabelt. Produktet må alltid tilpasses brukeren, ikke omvendt. Hvertfall om teknologien skal få en stor adopsjon, noe OLED definitivt ikke har fått pga pris og ulemper som dette. Og dette er veldig synd da bildekvaliteten er fantastisk. Jeg for min del unngikk å kjøpe OLED nettopp pga dette. Kjøpte heller QLED da denne kan stå på 24/7 med statiske bilder, såkalt ambient mode slik at TV-en blir pynt istedenfor bare et sort panel midt på veggen.
 12. Traff en i Kristiansand som har jobbet her i 38 år. Han sier at gud finnes. Noen som kan bekrefte? Like søkt er min uttalelse som din. Det har da ingenting å si om han har jobbet på Nordsjøen i mange år. Følelser om vær, både gjeldende og historisk, er ekstremt subjektivt. Mennesker har en enorm tendens til å glemme vær, selv bare ett år tilbake. La vitenskapen tale, ikke følelser eller meninger.
 13. Helt enig. SOTTR har elendig raytracing. Men Metro Exodus har nok derimot den beste implementeringen av raytracing til nå, altså raytraced global illumination. Ser ut som Cyberpunk 2077 også får dette. Hvertfall om man ser på screenshotsene i linken nedenfor. På bilde nummer 6 er skyggene skarpe istedenfor myke til tross for area lighting i rommet (stor lyskilde i taket). Så da er det hvertfall ikke raytraced shadows. Refleksjoner fra andre screenshots ser ut som screen space refleksjoner, så da er det antageligvis ikke raytraced reflections. Det som gjenstår da er RT Caustics og RT GI. Caustics vil antageligvis ikke ha noe å gjøre i CP da jeg ikke har sett noen særlige scener rundt vann enda. Så alt peker på raytraced GI, altså den raytracingen som virkelig gir utslag på grafikken. Men dette er også den vanskeligste å implementere, så er nok derfor det kun er Metro som har GI til nå. https://www.guru3d.com/news-story/cyberpunk-2077-pc-version-with-raytracingfirst-screenshots.html
 14. Da var det på tide med litt mer kjøling til 2080 Ti-en. 9stk Corsair ML 120 Pro RGB kom i dag, og ble straks montert. Mangler 2stk y-splittere til viftene så er kun drift på 3/9 vifter for øyeblikket. Glemte såklart å bestille disse sammen med viftene. Tubingen er ikke pen, men jeg orker ikke PETG tubing (hard tubing). Ved hver minste oppgradering eller endring må man tømme loopen. Så rørene får bare se litt tålig ut. Kan ikke alltid kjøre form over funksjon
×
×
 • Create New...