Jump to content

IceBlitz

Medlemmer
 • Content Count

  4330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

IceBlitz last won the day on August 11 2017

IceBlitz had the most liked content!

Community Reputation

2349 :)

About IceBlitz

 • Birthday 02/20/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14263 profile views
 1. Nei, vil nesten kalle det for lavt Jeg er fornøyd hvis jeg har under 1% rejected shares. 1% rejected shares = 1% tapt inntekt. Mye bedre med 10% overclock og 1% rejected shares enn 0% overclock og 0% rejected shares bare for å ta et eksempel
 2. Låven har kun høy luftfuktighet inne når det er høy luftfuktighet ute, ganske umulig å stoppe sålenge låven har god gjennomlufting
 3. Har et spørsmål om fukt. Har 5 rigger som står og miner men måtte flytte 2 av de ut i låven fordi det ble umulig å leve i huset mitt pga varme Men det introduserer jo noen uromomenter jeg er litt usikker på. Hvordan er det med fukt over tid? Ser at noen folk på nettet sier de bor i områder med nesten konstant 90-100% relativ fuktighet uten at de har hatt problemer med sine PCer for det om. Men så ser jeg at andre sier man bør holde seg innforbi 45-60%. I går og i natt var det ekstremt, med tåke på bakken som var veldig tykk. Og da var jeg oppe i 76-80% luftfuktighet i låven. Er dette noe problem sålenge maskinene produserer varme? De vil vel alltid ligger over dugg-punktet? Jeg bruker Noctua 3000 rpm vifter på full pupp, er dette dumt eller bra? Med lavere rpm så vil jo kabinett temperaturen øke noe som er bra for fukten kanskje.
 4. Helt klart Binance for min del. Veldig enkelt å handle, de støtter enorme mengder valutaer, lett å realisere gevinst, lave avgifter, gode verktøy for analyse. Har 15 kryptovalutaer der som jeg aktivt trader på.
 5. Hvordan realiserer dere gevinster? Jeg har pleid å sende Bitcoin til MiraiEx og veksle det til NOK hos dem. Men hvordan tracker de prisen på Bitcoin? Når jeg veksler fra BTC til NOK, får jeg da dollarprisen for BTC eller trackes prisen på en annen måte? Feks, hvis Bitcoin øker 5% i verdi, og dollarkursen øker 5% i verdi, så ville jeg fått en 10% økning (uten å regne akkumulasjon) hvis jeg hadde solgt BTC på Binance og overført USD til min bank i Norge og vekslet om til NOK der. Noen kloke tanker rundt dette?
 6. Hvordan realiserer dere gevinster? Jeg har pleid å sende Bitcoin til MiraiEx og veksle det til NOK hos dem. Men hvordan tracker de prisen på Bitcoin? Når jeg veksler fra BTC til NOK, får jeg da dollarprisen for BTC eller trackes prisen på en annen måte? Feks, hvis Bitcoin øker 5% i verdi, og dollarkursen øker 5% i verdi, så ville jeg fått en 10% økning (uten å regne akkumulasjon) hvis jeg hadde solgt BTC på Binance og overført USD til min bank i Norge og vekslet om til NOK der. Noen kloke tanker rundt dette?
 7. Kan absolutt si at jeg misunner deg
 8. Ah riktig. Husker bare noen bilder fra 1800x benchen din. Der var det vel noe kaotisk hehe. Er det 3090 du har?
 9. Første maskinen din som ser litt ryddig ut?
 10. Fikk kjøpt et Gigabyte GTX 1080 Ti Aorus Extreme i går til 3500kr av en kamerat, veldig fornøyd med det :D. Fikk god pris mot at jeg hjalp han å sette opp hans nye 3080 for mining. Når Quickminer var installert var det tid for overklokking og her syntes jeg kortet oppførte seg rart i henhold til Nicehash sin OC guide. De anbefaler -150 på core, +900 på memory og 220W. Og da fikk vi veldig lav hashrate. 80 eller noe. Ved å sette core til 0, memory til 1000 og power til 300W fikk han 92MH/s. Nicehash mener kortet skal yte 98MH/s med disse innstillingene. Hva tenker dere om dette? Har ingen erfaring med 3080 Ti, men opplever at å sette ned core clock slik nicehash anbefaler gjør at alle mine kort også går dårligere enn de skal. Så hva er greia? Kortet hans lå på 60 grader med 100 på VRAM så rammen er vel langt unna noe throttling.
 11. Noen som vet hva hashrate er på 3070 Ti? Så noe om 45MH/s. Har nvidia sagt noe om å fjerne sperren når ting roer seg?
 12. En kamerat fikk nettopp beskjed om at hans kort som han bestilte på launch day er klar til å sendes. 8000kr for 3080!!! misunnelig.
 13. Aha da skjønner jeg. Hva betaler best i lengden? Er det ERG eller er den høy akkurat nå bare? EDIT: Jeg er noob, så det jeg ser er bare tallene og bokstavene som er rett foran nesetippen. Sorry 😂
 14. Nicehash er jo ikke på listen her engang. Hvordan har du sammenlignet? Selv akkurat nå, når jeg sammenlignet kl 09:10, har jeg 9.73 dollar i Actual pay per 24h (tilsvarer 8.46 dollar pr 100MH/s, jeg har 115). Mens på Hive sin egen hjemmeside står dette: Selvfølgelig går dette opp og ned ettersom GPU kan være heldig eller uheldig med hastigheten på enkelte shares. Så man må se på gjennomsnittet siste 24 timer. Og da har jeg hatt 9.21 dollar i actual payout (8.00 pr 100MH/s) mens Hive har hatt 7.48. Hvordan er 7.58 dollar mer enn 8.00 mener du?
 15. Noen som kan fortelle hva som er poenget med feks Hive? På nesten alle prissammenligninger jeg har gjort kommer Nicehash helt i toppen. Selv nå har Nicehash 20% bedre payout pr 100MH/s enn Hive. Velger folk Hive og andre pga feks sikkerhet eller lignende?
×
×
 • Create New...