Jump to content

IceBlitz

Medlemmer
 • Content Count

  4367
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

IceBlitz last won the day on August 11 2017

IceBlitz had the most liked content!

Community Reputation

2352 :)

About IceBlitz

 • Birthday 01/01/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14708 profile views
 1. Hæ?? Jeg får da betalt i bitcoin når jeg miner hos NH. Hvis jeg har 0.01 bitcoin hos NH, så blir jo den bitcoinen med på verdistigning like mye hos Nicehash som på Binance.
 2. Noen som vet hva som skjer når PoS kommer? Går feks NiceHash Quickminer over til en annen valuta?
 3. IceBlitz

  Elbil-tråden

  Takk takk Vet ikke om jeg er så enig med at den er trang innvendig? Jeg er 187 høy og sitter romslig og komfortabelt og får inn en voksen person bak meg uten problemer. Men at den er mindre inni enn feks en Skoda Octavia er det ingen tvil om
 4. IceBlitz

  Elbil-tråden

  Da var den endelig i mine hender, og jeg har tatt farvel med dieselpumpa
 5. Hei. Har testet blader fra Jula, Bosch, Hikoki og diverse andre, og det er stor forskjell på dem. Og det får meg til å tro at det må være mange der ute jeg ikke har prøvd som er bedre enn det jeg har testet til nå. Skulle hatt det bladet som kutter raskest i treverk (konstruksjonvirke, C24 for det meste). 30-60mm bredde, curvede blad (ikke de runde). Hva er deres erfaringer?
 6. Vil påstå at det har gått ganske til helvete allerede 🤣 Jeg miner (dog kun 15 skjermkort), og lå på rundt 12000kr i måneden når det var på toppen. Nå bikker jeg såvidt 1500kr etter at strømmen er betalt. Uten strømstøtte hadde jeg tapt penger på å mine.
 7. Okei, da kjøper jeg det. Går Heco A4 skruer fra Jula greit?
 8. Terrassen jeg bygde for 5 år siden begynner å falle ifra hverandre fordi skruene jeg har brukt har begynt å knekke på midten av seg selv. Tenkte å kjøpe nye skruer og skru alt fast igjen, men hvilke bør jeg da kjøpe? Det ser ikke ut til å være korrosjon som gjør at de har knekt over tid. Jeg tipper de er så dårlige i stålet at de ikke har tålt at treverket beveger på seg gjennom fukt og tørke, og at de har knekt pga materialtretthet. Når jeg skal kjøpe nye skruer, hvordan kan jeg sikre meg høy materialstyrke? Er det noen ISO standard eller lignende som sertifiserer stålet? Burde jeg bruke A2 eller A4 feks? Dette er på en plen i innlandet på sørlandet, så det er ingen salt i luften og bare normal fuktighet.
 9. Mulig, har ikke hørt X2. HR står for Hi-Res, så de har kanskje pyntet litt i det øvre registeret. Jeg er i hvert fall helt frelst. Har brukt 10 år på å finne hodetelefoner jeg syntes har en så nøytral og fin balanse gjennom hele registeret. Og sound stagen er helt sinnsyk. Føles ut som jeg kan høre hvor i studio de forskjellige lydene samples og tas opp, og stemmer er så klare at man hører studioets akustikk på noen sanger. Og bassen er overraskende dyp og fremtredende mtp at de er åpne. Mine absolutte favorittsanger som jeg har hørt på sikkert 50 sett med hodetelefoner og high-fi systemer, har fått en ny dimensjon for meg. Jeg har fått demoer av headsett til flere titusener, med preamper som står på vibrasjonsdempende stativer til like mye penger osv (altså high fi mumbo jumbo) men jeg blir mer og mer overbevist for hver time at dette er den peneste lyden jeg har hørt. Har spilt musikk foran PCen på jobb i hele dag på de, og 5-6 ganger i timen må jeg bare stoppe helt opp med jobbing og bare dagdrømme mens lyden presenteres på et nydelig silkeslør inn i ørene mine og blir oversatt til følelser.
 10. Kjøpte meg nettopp Philips X2HR (åpne over-ears), og tenkte å ha disse til hotellovernattinger på firmareiser etc, men jeg ble drøyt overrasket over lydkvaliteten. De er meget nøytrale og vil påstå de kan brukes i studio. Har erfaringer med HD600, DT770 Pro, DT990 Pro og mange flere, men jeg tror X2HR står i fare for å bli mine nye daily's. Noen sanger ble så klare og fine at det nesten trakk på tårekanalene.
 11. Noen som bestilte rundt juletider og har mottatt sin Polestar?
 12. Sider som metacritic legger alltid inn noen av de dårligste anmeldelsene sammen med de beste. Dette gjør at Gamer.no popper opp blant eliten (IGN etc) på internasjonale nettsider. Det kan absolutt se ut som at Gamer.no har clickbait på agendaen her
 13. Et spørsmål jeg ikke klarer å finne svar på noe sted. Har reinvestert all fortjeneste på mine 14 GPU-er i annen kryptovaluta helt fra starten av. Har ikke realisert en krone for å betale strøm heller. Og en del av investeringene har gitt litt grei avkastning, så da lurer jeg på noe om beskatning. Hvis jeg har 5 BTC, altså rundt regnet 2 millioner kroner, og jeg ønsker å flytte halvparten over i aksjer. Hva gjør jeg da for å ikke skatte av gevinst? Jeg skal jo ikke realisere, bare reinvestere. Kan jeg flytte BTC til en verdi av 1 million over til Firi, veksle om til fiat penger som jeg så overfører til Nordnet? Eller vil dette trigge beskatning fordi det ses på som realisering av gevinst?
 14. IceBlitz

  Elbil-tråden

  Endelig har jeg kommet meg inn i varmen. Farvel, PHEV ❤️
 15. Du må begrense core voltage. Drit i power limit. Begrens core voltage til 700 millivolt så skal du se at strømforbruket raser mens hashraten forblir Og ikke minst, mindre slitasje på skjermkortet med lavere strømforbruk Elektronmigrasjon skjer hyppigere ved høyere spenning, for da hopper elektroner lettere feil mellom noder/transistorer.
×
×
 • Create New...