Gå til innhold

GeForce Gtx 10**/Titan og Pascal tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vurderer å byge Mini-ITX selv. Burde være mulig med såpass gode hovedkort man finner for ITX per idag, og med kun 1x GTX 1080, GTX Titan X(P) eller GTX 1080 Ti så trenger man jo ikke store plassen. Trenger jo ikke plass til disk heller med m.2/u.2 NVMe SSD.

 

Kan vel faktisk bygge LGA2011 også i ITX form, men det blir jo noe spinnvillt da de ekstra PCI-lanes'ene blir totalt bortkastet i et sånt bygg. Og ITX kortene til LGA2011 støtter vel ikke Quad-Channel memory heller.

 

 

Men sånn i utgangspunktet så har det ingen voldsomt praktisk betydning for meg om maskinen er av størrelse ITX, mATX eller Midi heller. Er bare det at det hadde vært kult og snasent å bygge noe lite og kompakt.

 

 

Samtidig så ønsker jeg å kanskje bygge fullstendig custom-loop vannkjøling på neste bygg også for optimal kjøling og støy, det er jo fort utrolig kronglete med ITX. Men det vil jo fremtiden avgjør, avventer uansett Skylake-E eller Cannonlake før jeg går for nytt bygg.

Lenke til kommentar

Bygger man knøttlite så er jo vannkjøling å foretrekke, hvis ikke så er det vanskelig å komme utenom støy eller throttling.

 

Jau, men man kommer langt hvis man velger en 65W CPU som i5 6600 og GTX 1060 kort med 120W TDP. Blir jo ingen monster rigg, men greit nok til 1080p gaming.

Lenke til kommentar

 

 

Fastsync for maxwell :)

Bruker du det hele tida nå, eller bare i spessielle situasjoner?

Bruker det i overwatch og quake :p

 

 

Leste litt på nettet at man kan ha G-Sync og Fastsync på samtidig. Hvis det stemmer, så vil man jo da ikke få tearing selv når man har en fps som er over skjermens max?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...