Jump to content

Taake89

Medlemmer
 • Content Count

  3573
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1051 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bruk ikke silikon men akryl i alle fall. Silikon kan ikke males over. Er også som andre sier normalt at det kan oppstå sprekker, men det kommer også an på hvordan og hvorfor sprekken kom om det innenfor forventningene eller ikke.
 2. Jeg tjente 46,5 kr/timen som lærling i 2009.
 3. Hei, jeg er både tømrer og byggingeniør. I 95% av tilfellene vil jeg si dette ikke er et problem. Helt vanlig at det er små bevegelser i et hus som kan føre til sprekker. Treverk krymper når det tørker. Har det skjedd noe før sprekkene kom?
 4. Så hun og andre mener hun skal få alt hun ikke kan cashe ut, fordi hun ikke vil skylde deg penger? Hvorfor er det greit å stjele av din halvpart? Det er ikke rettferdig i mine øyne. Og barna vil omstille seg utmerket 🙂
 5. Hei, Dette minner meg om en annen sak jeg leste om. Anbefaler deg å lese denne. tl;dr tenk deg godt om før du gir vekk dine rettigheter og krav pga kortsiktig ubehag.
 6. At det er umulig å få noe levbart til under 10.000,- i Oslo er jeg uenig i. P.t betaler jeg 9500,- for 35 kvm med god standard på tåsen, alt inkludert. Ingenting felles og har oppvaskmaskin og stekeovn.
 7. Hvor mye som er innafor å betale for leie kommer jo an på hva dine økonomiske mål er. Har du noen langsiktige mål rundt sparing? Det som bestemmer mest på hva som er greit å betale for å bo er hvor mye penger du ønsker å ha til overs etter at alle nødvendige utgifter er betalt. Kan jeg spørre hvor erfaren du er med å bo på egenhånd? Om du ikke har gjort det noe særlig kan SIFO sitt referansebudsjett gi deg en pekepinn på hvilke andre utgifter du kan regne med. https://www.oslomet.no/om/sifo/referansebudsjettet
 8. Dette kan vel variere fra ganske lite til særlig mye. Feks tipper jeg equinor er villig til å legge vesentlig mer penger på bordet enn en liten/mellomstor bedrift. Ville nok heller snakker med noen som har bransjeinnsikt enn å spørre på et forum angående dette. Sikkert noen konsulenter som har peiling på dette?
 9. Antall arbeidstimer i året er 37,5*52=1950 og timer i måneden dersom du har fastlønn er 162,5. Du får betalt for dette antallet timer uavhengig av antall arbeidsdager i måneden.
 10. Virker som sample size Er 1, så dette sier ikke så mye alene.
 11. 7700k er jo en puslete 4-kjerner, så kan jo unnskylde deg med at de store gutta nå har mye flere kjerner å leke seg med
 12. Kommer vel helt an på resten av systemet ditt samt hvor ofte du møter problemet. Hvilket spill krever 100% av en 7700k forresten?
 13. Om du ikke har handlet enda kan du sjekke ut Lian Li PC-O11D
 14. Har ikke fått tilbud om å bytte det i en båthenger enda da?
 15. Fikk chippen opp i 4.8GHz ved 1.45V nå, men roer ned til daglig bruk. Desverre ble skjermdumpen corrupt av en eller annen grunn, så her er score ved 4.7GHz.
×
×
 • Create New...