Gå til innhold

Better Call Saul - Generell Diskusjon - (USA/Netflix-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Dette er en rundt 5-6 år før BB. Eller det skal skal være fra den første episoden av better call saul 6 år før han møter Walter og blir advokaten hans. Tipper en av følgende tre skjer.

 

#1 Enten så fortsetter han å jobbe for Cliff Main, holder seg i skinnet og slutter når han føler han har penger nok og kjøper massage sjappa.

 

#2 Han gir faen, forstår at han ikke klarer å jobbe for Cliff Main med en pistol mot bakhodet. (altså de to advarslene han fikk)

 

#3 Chuck blackmailer han til å slutte å være advokat som Jimmy McGill. Han går tilbake til kottet, beholder det, skifter navn til Saul Goodman og enten Mike eller Nacho tar kontakt. Så får han en stor nok score til at han bare kan kjøpe stedet.

 

Jeg husker ikke helt, men eier han ikke både stedet ved siden av som advokat kontoret sitt og massage sjappa for vaske penger i, i breaking bad?

 

Better Caul Saul År 2002+

Breaking Bad     År 2008+                          

Endret av GeneralUser
Lenke til kommentar

For en kvalitet på denne serien, er jo helt i en annen liga en alt annet jeg ihvertfall ser på for øyeblikket. De har en intressant oppbyggning mot det som må skje etterhvert, er spent på hvor dette bærer hen, awesome flashback og enda kulere Cameo i gårsdagens episode :D

 

Liker at han bruke BCS til å svare på endel ubesvarte spørsmål i Breaking Bad universet, og du verden så bra skuespillet er på de sentrale karakterene. 

 

Kjekt med fornyelse av neste sesong, vel fortjent :D 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 år senere...
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...