Jump to content

eRextion

Medlemmer
 • Content Count

  482
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

456 :)

About eRextion

 • Birthday 12/19/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Endte du opp med å kjøpe det eller? Jeg er litt på vippen selv merker jeg. Er stor fan av Forza-serien, men de har gjort noen merkelige valg i 7 etter hva jeg kan forstå. En ting er at de mangler lisens for Toyota i år (Ikkenoe Supra, bu-hu), og visstnok må man vinne x antall løp for å i det hele tatt få tilgang til å kjøpe visse biler. Noen som har gått til anskaffelse og kan si noen par ord? Er selvfølgelig mest interessert i å høre om PC-versjonen.
 2. Episoden var tilgjengelig når jeg var hjemme fra jobb i går. 16:30. Så man må ikke vente til 21:00 på tirsdagene ihvertfall.
 3. Nei. Ekstraomganger -> straffer. Nye regler i år.
 4. Dårlig straffe. Men helt utrolig at han får ballen inn uansett!
 5. Etter kommentarene på Viaplay Fighting sin Facebook-side å dømme, så er det nok ikke bare deg. Haha, se der ja! Det er faktisk mulig å velge om man vil se sendingen på norsk eller engelsk. Lærer så lenge man lever, si.
 6. Bare jeg som kunne klart meg fint uten norsk kommentator? Håper dette er et engangstilfelle.
 7. Det er ute nå, men lite aktivitet i tråden. Må bare si at dette spillet er helt genialt! Jeg satt i ett strekk og bygde ferdig Satsumaen i går. Dette kan jeg ikke anbefale nok.
 8. Jøss - finner det ikke på Origin enda jeg? Scratch that: Dukket opp nå.
 9. Haha, jeg er så enig. Jeg ble oppe jeg da - holdt ut helt til Bruce Buffer begynte å introdusere Nate, plutselig våknet jeg når hornet sa ifra om at 1. runde var over. Da slo jeg av og bestemte meg for å se fighten etter nattesøvnen/dagssøvnen.
 10. Åja, det er såpass ja! Det er tydelig at det er mange barnesykdommer ute å går. Hvordan gikk det seg til med support når du fant ut at du måtte returnere den nye også?
 11. Hvor bor du, siden du kunne bestille opphenting? Jeg måtte sende Riften til UPS på egen regning, og så ble den sendt fra UPS og videre til Nederland. Jobber i Lillestrøm-området - fikk den hentet på jobb! Men ikke fått noe melding om at noe ny rift er på vei da, so there's that.
 12. Liten update angående min retur av Riften: Fikk til slutt alle papirer fra Oculus. Invoice og ny returlapp. Bestilte opphenting fra UPS, de hentet pakken tidlig i går (17.08) - Allerede i dag har den endelig blitt levert på riktig sted. FJOH! Nå venter jeg på et pip fra Oculus, evt. en melding om at en ny Rift er på vei!
×
×
 • Create New...