Jump to content

Mazeking

Medlemmer
 • Content Count

  2933
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

405 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvordan blir dette egentlig på 8K? Da snakker vi om 4x båndbredde eller er jeg velt på bærtur her? 8K@120hz blir nesten 200 Gbit? Hva slags kabler og grensesnitt snakker vi her? Ren fiber med Gbic på source og target?
 2. Kan det ha vært til BF1 da? Satt og knota med begge to i går kveld/natt. Et av dem hadde ikke alle maps @Mala
 3. Battlefield V på Series X er tilgjengelig med GamePass. Det ser dog ikke ut som man har tilgang til alle brett? Er det bare kjøpe Deluxe oppgraderingen for å få tilgang til alt? Koster kun 199 på elkjøp som digital download. Fullversjonen med Deluxe koster 899! Børe det funke med kun «Deluxe upgrade» når man har basisversjonen via gamepass? deluxe upgrade: https://www.prisjakt.no/product.php?p=5379247 fullversjon med deluxe: https://www.prisjakt.no/product.php?p=4886326
 4. Takk for svar, men 3500 kroner for en kabel??? Snakk om tjuveri på høylys dag 😄 Bestilte meg en kabel på 5 meter til 295,- Får se om den holder eller ei, så får jeg heller oppgradere når prisene blir litt mer normale. 5 meter blir egentlig en ren nødløsning så lenge
 5. HDMI kabler 48 Gbps til Xbox series X. Trenger en 7 meter, men det lengste jeg finner er 5 meter her på berget. Er det noen som har sett Ultra High Speed HDMI 2.1 48 Gbps på 7 meter til salgs? Trenger også tips på 5 meter da jeg kun har funnet EN butikk som selger. De fleste lenkene på prisjakt leder ikke til hDMI 2.1 kabler når man søker på 5 meter ultra high speed hdmi.
 6. Noen andre her som spiller State Of Decay 2? Ligger på gamepass. Har aldri spilt serien før og er totalt hekta. Post appokalyptisk spill med basebygging og kontroll av flere karakter og lett RPG. Fantastisk bra combat og gory action. Forsvar basen mot zombie innvasjon og bygg karakter, samle ressurser og sloss. Vær klar over at du blir tvunget igjennom en kort story/tutorial før spillet starter skikkelig og du har din egen base å leke med.
 7. Sitter på jobb og får ikke streamet youtube, men Crimson Skies det var jaggu et artig spill i sin tid! Er de mulig å downloade det via game store og spille på Series X/S?
 8. Spiller state of Decay 2. Har nå klart å kile fast bilen min (ja har kun foreløpig 1) mellom en annen bil og autovernet. Er på missionet der man skal finne en alternativ base "Establish a new home" og har kjørt rundt på hele kartet for å kikke. Trodde det var plass mellom atovern og en annen bil og klampet gassen i bånn. Bilen er nå altså stuck i totalt motsatt ende av kartet. Alt av gass og brems fungerer overhodet ikke så jeg kommer ikke ut. Ser nå ingen annen utvei enn å gå på fots tilbake til første base... Noen som har støtt på samme problem?
 9. Om du har råd er Elite V2 en fantastisk god kontroller. Det som gjør den så bra er at du kan øke motstanden i stickene slik at de blir MYE mer presise å sikte med. Vandringen i triggerne kan også justeres slik at de går fra 2-3 cm med «push» ned til 5 millimeter. Utrolig digg å spille med. Elite V2 er dyr, men en veldig bra kontroller.
 10. Noen som har kommet over noen bra tilbud på xbox game store ifbm jula? Synes ærlig talt det var skralle greier. Blir ikke helt klok på Mafia bundle og Mafia III tilbudet. Kommer det enda et tilbud i juledagene?
 11. Kjøpe xbox spill og lage wishlist på spill via mobiltelefon er jaggu ikke enkelt. Har forsøkt å browse og se etter enkelte xbox one spill jeg gjerne skulle hatt på XSX. Googler man så under man ofte opp på microsoft sin amerikanske store. Synes hele dette butikkgreiene til Microsoft og Xbox spill er et skikkelig rot via nettleser. Finnes det heller ingen noen App for å kjøpe spill via mobil? Xbox og gamepass appen viser jo kun hva man har og ikke noen mulighet til å søke igjennom hele biblioteket utenom gamepass. Ser rett og slett ut som det er lettest å handle spill rett på konsollen? Noen andre som har noen erfaringer her?
 12. Er det noen som vet noe om hvordan xbox live til ultimate konvertering fungerer nå pr dags dato? Selv kjøpte jeg 3 år med gold i oktober og oppgraderte til ultimate for 10 kroner. Jeg fikk da 3 år med ultimate. Forsøker å hjelpe en kompis med dette nå, men det ser ut som Microsoft har begrenset oppgradering til kun å gjelde 3 måneder? Er det noen som vet noe konkret rundt dette?
 13. Er det noen gang kommet noe offisielt fra Microsoft på hvorfor de valgte navnet som de gjorde? Bare litt nysgjerrig på hvorfor det endte opp med et såpass likt navn som lett kan misforståes. De har jo gjort så mye rykt med støysvak konsoll og gamepass som Sony nå ser ut til å ville kopiere. Men navnet? Er rett og slett nysgjerrig på om det har kommet ut noe rundt dette overhodet. Har de rett og slett tenkt at Xbox One X skal tilbakekalles fra forhandlere så det ikke er mulig å handle feil konsoll?
 14. GTA V på XSX, er det noe oppdatert grafikk?
 15. Første uka i desember når neste DNB Mastercard tilbud kommer. Jeg kjøpte 3 Live Gold kort til 20% rabatt da 399,- pr stykk pr år på Power på Lørenskog. Regget så alle sammen på microsoft sin side UTEN å godta tilbudet om en gratis måned pr år. Du får da regget akkuratt 36 måneder som er maks. Deretter oppgraderte jeg hele dritten til Game Pass Ultimate for 10 kroner. Dette tilbudet via microsoft når du logger på kontosiden til Xbox.
×
×
 • Create New...