Gå til innhold

Den Store Samsung Galaxy S6 Tråden


  

249 stemmer

  1. 1. Skal du Kjøpe Samsung galaxy S6?

    • Ja! :)
    • Nei! Det er ikke verdt det!
    • Jeg venter til den går ned i pris ;)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hvilken kamera-app bruker dere? Jeg kan ikke se at stock-kameraet kan ta og sette sammen panoramabilder blant annet? (Eller er det jeg som har sett feil?)

den har panorama

 

*facepalm*

Jeg har alltid tenkt at "Modus" var navnet på bytting mellom front og bak-kameraet, så der har jeg ikke trykket før (utenom på bytteikonet for kamera)...

Lenke til kommentar

Eg synest fingeravtrykksensoren var treig. Viser seg at den blir treigare av å legge til fleire fingre. Med kun ein tommel går det kjapt og greit, men med fire registrert tar det fleire sekund.

 

Jeg bruker også fire fingre, men opplever ikke at det går noe treigere. I alle fall ikke flere sekunder.

Lenke til kommentar

Kamera bak på telefonen oppfører seg av og til litt snodig. Når eg startar kamera eller ein kamera-app, vibrerer telefonen litt og lagar lyd. På skjermen ser eg at biletet vibrerer og bølger på skjermen før den får stilt deg inn etter eit sekund eller to.

 

Andre som har opplevd dette?

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Har bestilt S6 og får den i posten i morgen. På min tidligere HTC One M8 kunne jeg installere et ROM som tilhørte Google Play versjonen av telefonen - for å få ren Android og for å få oppdateringer tidligere. Nå finnes det ingen GPE av S6, men er det noen som vet om liknende måter jeg kan få ren Android?

 

Jeg er ikke interessert i cyanogenmod eller liknende, jeg er ute etter noe mer eller mindre offisielt fra enten Google eller Samsung.

Du kan nok glemme noen offisiell AOSP ROM fra Google/Samsung.

Lenke til kommentar

Vurderer å kjøpe denne telefonen nå, men har et spørsmål: Hvordan er batteritiden nå?

Leste i flere anmeldelser at batteritiden er veldig "hit and miss", og generelt egentlig ganske dårlig. Er dette noe de har klart å forbedre i softwareoppdateringer? Jeg trenger ikke vanvittig batterikapasitet, men den bør vare ut dagen med moderat bruk som hovedregel.

Lenke til kommentar

Den er litt hit and miss ja, men generelt bra. varierer mellom 2 timer med skjermtid, og 5, alt etter hvor mye standby jeg har. den trekker latterlig mye på standby, opptil 2% pr time.

 

Men totalt sett så har jeg null problem med å komme meg gjennom en dag, så om du liker alt annet med telefonen så synes jeg ikke batteriet burde være noen dealbreaker.

Lenke til kommentar

Har problem med at mobilen slår seg av når jeg plugger i laderen hvis det står i strømuttaket først, ikke hvis jeg kobler til mobil først og deretter i veggen (veldig sjelden ihvertfall). Helt ny, ikke lysten på å sende bort til verksted i noen uker. Noen tips, tror dere det vil bli verre, at jeg burde levere inn?

 

Redigert: Levert inn og fikk ny :-)

Endret av jwa
Lenke til kommentar

 

Woop. Fikk solgt min S6 Edge for 4200 kroner i dag. Sier meg fornøyd med det. Klar for Note 5!

http://www.vg.no/forbruker/vgdigitaleliv/kjoepte-mobil-til-4500-kroner-fikk-makrellboks/a/23507699/

 

Første jeg tenkte på når jeg så saken på VG  :tease:

 

 

Hahahah. Var nok ikke meg! Jeg selger kun til kjennsfolk, med eske og kvittering og hele pakka. Dårlig erfaring med fjernkjøp av privatpersoner. 

Endret av Klatt3n
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...