Jump to content

FenrisC0de

Medlemmer
 • Content Count

  5655
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

774 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er nok ekstremt lite sannsynlig at vi ser Pixel-telefoner i Norge med det første. Så lenge Google Assistant ikke støtter Norsk språk er det mest sannsynlig uaktuelt for Google å lansere verken Pixel eller Google Home her til lands.
 2. Kjøper PS4 Pro nå snart. (Har fortsatt "bare" PS3. Det er på grunn av at G25-rattet mitt ikke er kompatibelt med PS4. Nå blir det PS4 Pro og VR-sett når det kommer et bra bilspill... Hva har PlayStation (PS) med Surface Pro (SP) å gjøre?
 3. Kjøpte med meg en Surface Book med Performance Base sist jeg var i USA ettersom jeg foretrekker US layout på tastaturet uansett og regnet med at den var ganske mye billigere enn den blir når den en dag kommer til Norge. Kan ihvertfall si at jeg elsker maskinen så langt Hvis noen har noen spørsmål er det bare å stille men den kan anbefales til alle som synes Surface Pro blir for mye tablet og for lite laptop. Jeg digger hvor fleksibel maskinen er. Du har pennen, den avtagbare touch-skjermen, et GTX 965M i basen, knallbra tastatur, den beste trackpadden på en Windows-laptop (Sorry, Apple er fortsatt kongen der) og skikkelig solid batterilevetid (med basen tilkoblet).Windows 10 er fortsatt OS'et jeg liker minst å bruke, men med WSL får jeg faktisk gjort ting uten å måtte boote opp et VM til alt mulig.
 4. Hei! Som en ivrig elbil-eier var jeg misfornøyd med ladestasjoner.no og de andre ladestasjonappene som var tilgjengelige for iOS. De aller fleste av dem var bare dårlige webview-wrappere rundt trege nettsider som ga en utrolig dårlig brukeropplevelse. Derfor bestemte jeg meg for å lære meg Swift og Xcode og lage min egen. Resultatet er SparkMap. Appen benytter Mapkit for en responsiv og native brukeropplevelse og har en rekke unike funksjoner som jeg finner nyttig når jeg febrilsk leter etter lademuligheter. - Et-trykks navigasjon til en gitt ladestasjon - Les/skriv kommentarer og gi vurdering til ladestasjoner - Se/last opp bilder av ladestasjoner - 3d-touch support - All nettverkskommunikasjon er beskyttet med SSL Appen er open source men jeg har valgt å ta litt betalt for den da det faktisk koster litt med den årlige utviklerlisensen fra Apple Appen funker fint på både iPhone og iPad. Last ned fra App-store her Som alltid tar jeg veldig gjerne i mot tilbakemeldinger, innspill og forslag!
 5. Gå på telefoninnstillinger og kontoer (Accounts) og se over listen der. Hvis du ser dobbelt opp av noe så kan du jo der fjerne epostkontoen. Alternativt kan du gå inn på telefoninnstillinger og apps, finne epostappen og trykke "Clear data"
 6. Mini PC—Intel® NUC Kit NUC5i3RYK som jeg skrev lengere opp. LMH1, den 03 Feb 2016 - 16:35, sa: Det er en Broadwell og ikke Haswell, så det er nok forklaringen på hvorfor imaget ikke fungerte for deg. Du får nok ikke noe OTA-oppdateringer med det imaget nei og må flashe eventuell ny versjon selv.
 7. Det er samme IMX377 sensor fra Sony som sitter i 5X som i 6P og det er blant noe av det bedre du får på markedet og både måler seg med og i enkelte situasjoner overgår Samsung Galaxy S6, iPhone 6S og LG G4. Batterilevetiden er over gjennomsnittlig god og selv om den ikke er grensesprengende overgår også den flere av flaggskipene fra 2015. Jeg merker at 5X'en holder lenger enn Galaxy S6 Edge noe også Anandtech sin test bekrefter. Til den prisen Lefdal selger den for nå er den absolutt et kupp. Fantastisk! Litt dumt spørsmål nå, men hvis du har den hvite versjonen av telefonen blir den lett skitten? Jeg har hatt litt trøbbel med hvite telefoner før. Tja, jeg har ikke den hvite varianten selv så jeg kan ikke svare på det dessverre mitt tips er å gå for den fargen du liker best. Så kan du heller tørke av baksiden med t-skjorten i ny og ne
 8. Spørsmålet her er hvilken Nuc du har. Er det en Haswell CPU?
 9. Jeg lurte på om jeg skulle kjøpe en tlf brukt, men nå som du sier at det er så bra tilbud må jeg nesten ta den, jeg kikket litt på 5x før også men da lå den på 4.600 ish. Hvordan er kameraet på tlf, og batterilevetid? Det er ganske viktig for meg Det er samme IMX377 sensor fra Sony som sitter i 5X som i 6P og det er blant noe av det bedre du får på markedet og både måler seg med og i enkelte situasjoner overgår Samsung Galaxy S6, iPhone 6S og LG G4. Batterilevetiden er over gjennomsnittlig god og selv om den ikke er grensesprengende overgår også den flere av flaggskipene fra 2015. Jeg merker at 5X'en holder lenger enn Galaxy S6 Edge noe også Anandtech sin test bekrefter. Til den prisen Lefdal selger den for nå er den absolutt et kupp.
 10. Det er en slik du mener? http://www.lefdal.com/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/LGNEXUS5X32BK/lg-nexus-5x-smarttelefon-32-gb-sort?scid=EXT_SEM_GPLA_TELE&gclid=CjwKEAiA58a1BRDw6Jan_PLapw8SJABJz-ZWrYheLlqpVSfs_fcjU4Je470DHC8fYy7qB_WgBIYmXhoCyJrw_wcB Det stemmer, og det ser ut som et supert tilbud. Normalt koster den over 1 000,- mer på Lefdal så løp og kjøp Har telefonen selv og den er knallgod!
 11. Du kan fint roote og fjerne bloatware men er du litt som meg vil du fortsatt merke at det er et theme og ikke er stock Android. Du kommer også til å måtte se langt etter Android-oppdateringer om et år fremover. Når det er sagt er S6 en fin telefon med knallbra kamera, så du blir sikkert fornøyd avhengig av hvor AOSP-fan du er
 12. Jeg har ikke testet de som er designet for MinnowBoard. Jeg ville prøvd med 4.4.2 imaget for NUC først.
 13. Tro meg, hvis du setter pris på stock Android er det ikke noe annet du kommer til å bli fornøyd med. Det er kjipt å gi opp trådløs lading men jeg tror du heller vil det enn å sitte med en Galaxy S6 med TouchWiz.
 14. Moto X Play er et fint alternativ med særdeles god batterilevetid, men hvis du kan strekke deg et par hundrelapper til i pris får du Nexus 5X som gir det topp ytelse, kamera, fingeravtrykksleser som faktisk fungerer, og det meste annet du kan tenke deg. I tillegg får du stock Android og er sikret oppdateringer i flere år fremover. Jeg ville ihvertfall vurdert det sterkt
×
×
 • Create New...