Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har noen timer i Road 96 og det er jo en type spill jeg vanligvis ikke spiller. Jeg savner å ikke kunne hoppe selv om det er nokså irrelevant i spillet. Ellers syns jeg, overraskende nok at spillet er helt greit, 7/10 for min del.

Lenke til kommentar

For den som ønsker seg et spill med vanskelige bosser og gode puzzles, kanskje med en stor neve "utforsk en 90-talls spillmanual delvis i et språk du ikke forstår" så anbefaler jeg Tunic. Puzzles i dette spillet er unike. Tenk The Witness så skjønner du kanskje hvilken retning disse puzzles er utformet.

Legger ved en video som forklarer spillet ganske greit uten å spoile for mye.
 

 

Lenke til kommentar

Tenkte jeg skulle prøve meg på Hell Let Loose igjen, er flere år siden sist jeg spilte det, og når jeg spilte det hadde jeg det gøy nok, men fikk egentlig bare lyst til å spille Post Scriptum i stede så jeg gjorde det. 

Får det hvordan det går denne gangen, PS er vist ganske dødt om dagen, så jeg kan ikke hoppe til det om jeg får lyst til å spille det igjen, lurer også på hvordan det blir å spille ikke VR FPS igjen, etter jeg begynte med VR har flat spill, ikke gitt meg noe særlig. 

Lenke til kommentar

Fikk spilt Hell Let Loose.

Jeg var tydeligvis level 15 fra sånn 2.5 år tilbake. 

Var uvant å spille noe som ikke er VR, ting er så lite. Men fant FPS beina ganske fort. Disse Red Orchestra-like spillene er nesten eneste multiplayer spillene jeg liker. Blir helvetes intense kamper. Havna bak en trestamme som fikk hundrevis av skudd fra en Tysk MG.

Overasket over hvor greit det gikk, fikk til flere gode runder (mellom flere runder jeg bare løp og ble skutt).

Her er en video fra 3 gode runder.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

ARMA reforger launchen har ikke gått bra.

Folk var allerde litt sure for å betale 300kr for det som tydeligvis skal være en kort levd tech demo.

Men dette multiplayer only spillet, funker ikke online. Jeg og tusenvis av andre får ikke spilt.

Så langt er det flere tråder på steam om at folk ikke får logget seg på servere. En har fått over 550 svar på 24 timer.

Andre problemer for de som faktisk fåe prøvd det er div bugs og dårlig planlagte UI. Blant annet kan man ikke starte og kjøre kjøretøy om har joystick,  ratt og slikt koblet på PC. Eller noe så basic som at man ikke kan mappe ting til musa. Jeg som mange andre vil ha VOIP på musa, på tommel knappene. Men det går rett og slett ikke, med mindre man vil rote i div text filer i spill mappa.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har kjøpt Gran Turismo 2 Platinum via Ebay. Den er foreløpelig på Oslo Brevsenter. ^^ Blir morsomt. :D 
Kjøpte også Gran Turismo 4 der for 1 eller 2 år siden. Fungerer flott, spiller på Emulator.

Selv hvis jeg hadde vært smart å spart på de gamle Playstation (1+2) spillene når jeg var liten, så spørs det om de hadde fungert fortsatt. For å sitere Pappa: "Du og din bror brukte de platene som frisbee(r) og skøyter". De fungerte i hvert fall ikke i selveste Playstation maskinene etter hvert. :wallbash:

Lenke til kommentar

Jeg sitter litt på treet angående PS5 og GT7. Liker ikke at man må være online for å spillet det spillet. Er dumt hvis det er vedlikehold på serverne, og jeg ikke får spilt enspiller delen av spillet. Men jeg kommer nok til å skaffe det etter hvert uansett, en gang til neste år mest sannsynlig. Jeg spiller jo nok "always online"-spill uansett, så er ikke sånn kjempe krise, hvis det er vedlikehold. :) 
Har en del GOG og 2 emulerte spill å spille evt. ^^

Endret av Sarcoex
Lenke til kommentar
Mala skrev (19 minutter siden):

Satt og spilte det originale GT på PS + CRT TV her i forkant av GT7 lanseringen, det er fullt spillbart og underholdende enda altså :) Imponerende å se hva de fikk til tilbake den gang.

Jeg og brodern har faktisk kjøpt inn en Raspberry Pie 4b og har installert EmulationStation på den. Venter bare på GT2 ^^.
Vi har aldri spilt GT (1), men spilte (nesten eksklusivt) GT2 for ganske mange år siden. Tror vi var 9 / 10 år eller noe sånt ^^.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
2 hours ago, SkyMarshall Arts said:

Ooh det har jeg lurt på å spille lenge. Jeg har ikke spilt The Witness, og vil ikke se noe video selvom den er spoilerfri (liker å vite ingenting), men er puzzles osv fysikkbasert eller er det annen form for tenking?

Tunic puzzles er helt unike. Selv om jeg sier at de ligner The Witness så gjør de samtidig ikke det, selv om de gjør det... Det er vanskelig å forklare. I bunn og grunn så tror jeg det blir mer riktig å si at begge trigger de samme følelsene når du finner ut noe.

Tunic puzzles er veldig kryptiske, og i veldig liten grad fysikkbaserte. De er mer visuelle og kunnskapsbasert. De skiller seg ut fra "puzzles" slik du kanskje forventer å finne de. Vokste du opp med en spillkonsoll på 90-tallet med spill du ikke forstod brukermanualen til, men måtte tolke bildene så er det denne sjarmen Tunic vekker i spilleren. Spillet bruker i veldig stor grad et fremmed språk du ikke kan lese. Og det gjør heller ikke noe at du ikke kan lese det, for du får informasjonen du trenger på andre måter.

Spillet er vanskelig å forklare uten å avsløre noe som helst.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...