Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var det bare å vente til neste konsoller kommer, og hylekoret setter i gang, fordi stabil 60fps er plutselig ikke bra nok lengre.  :ermm:

Derfor er det fint med pc. Der kan man velge selv om man vil kjøre på med høy fps, ultra grafikk., eller begge deler om lommeboka tåler det. 

 

For min del avhenger det veldig av hvilket spill man spiller. Enkelte RPG og strategi spill kan jeg fint spille med 60fps, mens i FPS spill vil jeg helst ha over 100fps.

Lenke til kommentar

Har blitt veldig mye Octopath i det siste, så tenkte å spille noe helt annet. Valget falt på gode, gamle Street Fighter V. Har ikke spilt det på veldig lenge, og var ikke spesielt imponert da. Loading tiden var elendig, det var fint lite content, og veldig få karakterer å spille med. Interessant nok måtte jeg nå laste ned en ganske stor patch, og vips hadde jeg Arcade Edition gratis. :) Det første jeg merket nå er at loading tiden er LANGT kortere enn det de brukte å være. Stort pluss for det. Det er også litt noe modes her og der, og mange flere karakterer å velge i (når man har åpnet dem.) Selv gamle travere som Blanka og Sagat er med nå. Jeg kan riktignok ikke spille med dem ennå, fordi jeg ikke har kjøpt dem. Men jeg kan spille mot dem, selv solo.

 

Morsomt nok har vi nå hele seks forskjellige moduser basert på Street Fighter-serien. I Street Fighter 2 vil vi for eksempel spille den klassiske Arcade Mode fra det originale Street Fighter 2, komplett med de vanlige arenaene og karakterene. I vanlig tradisjon er det også tilfeldig hvem man spiller mot i starten, før vi får Balrog, Vega, Sagat og Bison på rekke og rad. Eneste forskjellen fra det originale er grafikken (logisk nok), at E. Honda er byttet ut med Cammy, og vi får Akuma som en hemmelig boss på slutten. Men ellers er det gode, gamle Street Fighter 2, uten noen av de nye folkene og arenaene. Eneste minus er at jeg spilte på Easy, og tapte ikke en eneste runde (men var litt nært i andre runde mot Bison.) Da jeg møtte Akuma tok det ikke mange sekundene før jeg satt som et spørsmåltegn og så han hadde vunnet to runder på rad med Perfect. WTF? :p 

 

Anyway, jeg likte det jeg så, og kommer garantert til å spille mye mer. SFV ved launch var rimelig ræva, men SFV: Arcade Edition har ordnet det meste jeg ikke likte. Kudos!

Lenke til kommentar

Hm... blitt en del Street Fighter V, og ærlig talt aner jeg ikke helt om jeg elsker det eller hater det. Spillet i seg selv er bra, men for å få nye ting må man ha fight money. Dette fikk vi tidligere fra det meste, men nå får man det KUN ved å la karakterer gå opp i level eller spille online. WTF? Kjøper man Arcade Edition får man alle karakterene gratis (så vidt jeg vet), men har man spillet fra før er det nesten umulig å få noen som helst gratis? Det er mange moder å spille, men hva er poenget hvis man ikke får noe for det? Kjipt.

 

In other news er jeg blitt helt hektet på GO Vacation til Switch. Ved første øyekast er det bare en samling minispill, og de fleste er så enkle at de kan spilles med en hånd. Strandvolleyball? Bruk to knapper. Pie dodging? Dytt stikken til venstre eller høyre. Bilkjøring? Hold inne en knapp for å kjøre, og bruk stikken til å styre. Latterlig enkelt. Men det er 45 vanlige minispill å leke med, og har man fullført ett kan man spille det med en høyere vanskelighetsgrad. Man har et fotoalbum å fylle med alle dyrene på øyen, en loggbok for alle fiskene, hemmelige kister med kostymer å finne, og så videre. Faktisk er det rimelig mye å gjøre her - og det før man i det hele tatt begynner å snakke multiplayer. Kjøpte dette mest for å ha noe å spille noen minutter her og der etter en lang økt med Octopath, men det er blitt et av favorittene mine. :D Et klassisk eksempel på at spill ikke trenger være så kompliserte eller vanskelige for å være bra. :)

Lenke til kommentar

Det tastaturet der er for amatører. Skal man først legge ut så mye for et tastatur, kan man like gjerne legge i litt ekstra og få en ekte skrivemasking som tastatur. :p Disse går for rundt $1.250 og $1.300. Strengt tatt ikke så mye mer, med tanke på hva man faktisk får.

 

https://www.usbtypewriter.com/collections/typewriters#gs.nBkWGNE

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Jeg er en stor fan av spill som Harvest Moon og Stardew Valley, men har alltid lurt på hvorfor det kun dreier seg om gårdsbruk. Det må da være andre ting man kan basere et sånt spill på? Lo and behold, noen ser ut til å ha hørt klagene mine. Hvorfor drive en kjedelig gård, når man kan drive en, øh, kirkegård? :p

 

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Noen som er importsyke? :D

 

 

$900 RESIDENT EVIL 2 REMAKE JAPANESE PREMIUM EDITION INCLUDES A BLUETOOTH TYPEWRITER KEYBOARD
 
 
 
 
 

Nei skal bruke..det på sony den japanske web siden er bare japansk txt der+bestillingen må skrives inn på japansk exe det du skriver på japansk.

誰かが病気にインポートしたか。: D
 
 
 
 
 
$900 常駐悪 2 リメイク ジャパニーズ ・ プレミアムエディションには BLUETOOTH タイプライターのキーボードが含まれています

 

198000Yen + skatt +

90000Yen + skatt +

54000Yen + skatt +

2980Yen + skatt +

980Yen + skatt

Bestillingsoversikt

Produktets totale pris 

255 960 yen + skatt

 

Sendes rundt 7. september 2018

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...