Jump to content

Smultring77

Medlemmer
 • Content Count

  1607
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

363 :)

Recent Profile Visitors

9854 profile views
 1. Ser butikker skriver: snart er iPhone 14 her. Vi har selvfølgelig deksler og beskyttelse. Kjøp allerede nå. betyr det t alle deksler og slikt fra iPhone 13 passer rett over? Null design forskjell?
 2. Kommer ikke de der brillene snart ? Det lille jeg har sett av synsing, så Virker 14 veldig lik den vi har nå. Ganske kjedelig. Men du kjøper jo ikke en dagens under en mnd fra lansering av den nye ?
 3. Hei :) gjort det noen uker hos meg.
 4. Yes. Har nettopp hatt det en gang til. har du kommunalt vann eller brønn borehull ?
 5. Yes. Gjør du det eller skal jeg ?
 6. jeg er eller ... jeg tror hun er utro eller på vei til å være utro mot deg. Følelsene du sitter med nå er ikke noe gode å føle på. Usikkerheten tvilen, rastløsheten, og at du prøver å overbevise deg om at magefølelsen din og tankene dine tar feil. Her er noe på gang, men ikke sikkert hun har rukket å være fysisk utro enda. Hvis hun er i den tilstanden tror jeg at en samtale med henne bare vil føre til at hun benekter alt, du er idioten, og bli flinkere til å skjule seg og sitt. Jeg har ikke lyst å råde til å bryte tillitt mellom dere, men jeg tenker det på tide å se om du får lest meldinger, lett etter bilder og slikt, slik at du har nok " beviser " ovenfor deg selv enten til å gå, eller til å ha en smtale med henne og se om hun er skikkelig ærlig med deg, utan at du trenger innrømme du har sett og vet. oppdaterer du tråden kan vi komme med innputs og slikt underveis. Husk, prøv å ikke gå i kjelleren. Det er enda mulighet til at dette ikke så ilel som det ser ut til. Og skulle det være så ille leller mer, så klarer du dette også.
 7. Alle bør huske som Santa skriver her.
 8. Prøver å finne ny snorstart til bilen. Men aner ikke hva og hvor. Noen som sende meg rett vei til dette?
 9. https://www.digitalimpuls.no/allevarer/kabler-/-adaptere/fiber/sc/apc-sc/apc bla litt ned til de hvite. er det ikke rart at de alle sammen koster det samme? om det er 0.25 meter eler 15 meter?
 10. Vi fikk fiber til huset for noen år siden. Da kom det folk sendt fra Telenor. De satt opp boksene slik og kablet alt. Jeg fikk fiks ferdig nett klar til bruk.
 11. Takk 😂 ja nei jeg er ikke synseren der. Det var dem Som monterte det slik. Jeg kan prøve å fikse det.
 12. Hei hva skal jeg gjøre sa du? Jeg fikser det asap. Men må vite hva du mener
×
×
 • Create New...