Jump to content

Smultring77

Medlemmer
 • Content Count

  1360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

276 :)

Recent Profile Visitors

8524 profile views
 1. Jeg husker den gode tiden med bc1 og bc2 steike der gikk det mange timer. Bf2 og 3 også ser de selger bc1 til Xbox one. Tror dere online delen der funker enda ?
 2. Mener du hvis noen kollegaer driver å chatter sammen på messenger i arbeidstiden og bruker tiden dere skulle brukt på jobb? da tror jeg svaret er ja.
 3. Steike meg hva dere finner på å diskutere 😂 Kan en Samsung qled TV 55t ligge under transport med bil i fem min ? Eller må den stå ?
 4. Mange av anmeldelsene som ligger ute på Postnord er om deres bud service / hjemlevering. Der har de mye å gå på grunnet sjåfører som ikke skulle jobbet der. Men de har også mye bra der. posten sin hjemlevering er vel mye bedre enn Postnord sin, men tar ofte mye lengre tid. postnord og posten sin levering til butikk / utleveringssted er vel ganske like? Bortsett fra at Postnord stort sett er mye raskere ...
 5. Ser det skrives mye om Postnord Pn har hatt en del utfordringer med sjåfører som ikke ringer kundene sine, som slenger pakker fra seg her og der, pakker som blir levert feil Etc Etc Etc mye mer av dette enn posten har hatt i samme periode dette er helst i store byer med hjemlevering, og kan ikke sammenlignes med levering til pickup points i butikker som mange ganger blir sammenlignet med post i butikk men de gjør også mye bra. Raske er de også jeg bor veldig avsides til hvis jeg bestiller to pakker hos komplett en blir sendt med posten og en med Postnord, hvor pakkene blir sendt samtidig en torsdag så skjer dette: postnord 1. Hentes hos komplett Torsdag 2. lastet om i Oslo 3. Levert sentral 4. levert meg da innen klokken 16 fredag dagen etterpå, altså under 24 timer posten: 1. Hentet hos komplett torsdag 2. lastet om i Oslo 3. levert sentral 4. neste sentral. 5. Neste sentral 6 levert meg onsdag uken etter. Altså 6 dager.
 6. Supert takk. fikk plutselig kjøpt litt av hva vi trengte før jul som ikke ble billig nok på BF pluss en ting jeg ville ha.
 7. takk for innspill. Godt skrevet og til god hjelp.
 8. takk for input. Men litt sent for det nå. Men samtidig tror jeg vi har et sw eller firmware problem. Jeg trykket reset til factory jeg fikk opp velkomstmeldnig. Nå virker fjernkotrollen helt ypperlig igjen. jeg velger norge jeg velger norsk tven begynner å jobbe, men stopper helt opp. etter en time slår jeg den av trykker den på får velkomstmelding velger norge velger norsk og tven starter å jobbe men stopper opp. Så spørsmålet er vel om jeg får lagt in firmware på nytt på noen måte? fant denne siden, som ser ut til å inneholde filene jeg trenger? men aner ikke noe mer ... http://opensource.lge.com/osList/list?curPage=5&m=Mc005
 9. testene sier vel at har du iphone så er egentlig apple airpods pro den beste løsningen og opplevelsen selv om et par andre propper score mer på lyd.
 10. Takk for tips og video. Jeg skule gjerne prøvd dette, men i og med at både tven virker fint og fjernkontrollen også på de første vinduene av menyen, så mener jeg at dette ikke kan være annet enn software ... skulle visst om man kunne flashe tven via usb, evt hvordan man fikk koblet den til en pc ell er eller eller ...
 11. tror ikke du skal grave deg av dette. Det kommer garantert verre ting å forholde seg til. Her er det bare å finne deg en hvilken som helst jobb å gå til. Den trenger ikke være typisk kjempe kjekk, for du har jo bare tenkt å være her mens du søker andre jobber som du egentlig vil ha. Jada man skal kose seg her i livet, men det er ikke verdens undergang å ha en midlertidig jobb mens man venter og søker på noe annet man vil ha. Jobben du ønsker deg kommer din vei til slutt. Jeg regner også med at det blir lettere når du har en jobb å vise til som du er i nå. Om det så er rema. uansett om du sitter på en riktig så fin utdannelse.
 12. Hei Jeg har en LG 42LN613V Jeg har brukt den mye til ps4. Plutselig en dag begynte skjermen å blinke. Den slår seg ikke av og på, men blinker. som et blinklys på bilen bare saktere. Da slår jeg av og på tv og alt i orden. Etter en tid så hjelper det ikke lenger å slå av og på tv. Tven registrerer ikke fjernkontrollen heller, selv om jeg vet den er i orden. Jeg trodde da at noe var feil med min ps4, og tenkte å sende den på reperasjon. Det har den vært på to ganger tidligere. Men når jeg nå kobler på en helt ny xbox med nye kabler skjer det samme. Så nå skjønner jeg at det er tv det er noe galt med. Dette er en smart tv, og jeg trykket reset til fabrikk instillinger. Da jobbet tv en stund, før den restartet og jeg kunne velge land og språk.Plutselig virker Fjernkontrollen optimalt til dette. Det beviser jo at fjernkontrollen er helt ok, og at tv egentlig registrer den. Det tyder jo på software krasj om jeg ikke tar feil. Men så må jeg velge hjemme eller butikk. Jeg trykker hjemme og tv gjør rikke noe mer. Man ser den er på, men er svart. Etter ca 5 minutter kommer det opp noe som ser ut som en musepeker designet av lg. Men derfra kommer jeg ikke videre. Trykker jeg den av og på, kommer den med en gang, og jeg kan fint velge språk og land med fjernkontrollen, trykker hjem og den går i stå. Slik kan jeg holde på i det uendelige. Noen som har et tjuvtriks eller noe i ermet her? jeg er ganske sikker på at det er et sw problem. Men etter mye tid på google finner jeg ikke ut noe ...
 13. Jeg har den også. Men ikke helt fått prøvd den ut enda. Jeg har lenge hatt ps4, men hatt den på service flere ganger. Nå blinker plutselig tv skjermen sånn som et blinklys på en bil. Trodde det var ps4 men det er akkurat samme på xbox. Så vet ikke hva man skal tenke å gjøre ... det fulgte med fire koder.
 14. Inne på ordren at det gikk fra reservert til ukjent dato ? da skal du jo IKKE satse på at det er OK.
×
×
 • Create New...