Jump to content

Smultring77

Medlemmer
 • Content Count

  1395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

282 :)

Recent Profile Visitors

8773 profile views
 1. Fullt mulig det har sett flere nevne det. om staten : museum vil kjøpe den for prisen selger ønsker så kan det lett la seg gjøre
 2. Opplever at telefonen slår seg av nesten hver gang jeg skal bruke kameraet. iphone 11 pro Max.
 3. Oki. jeg har kjørt beta 12 13 14 ( Public ) men ikke fått mer etter lansering. Uansett. Er bare å slette sertifikatet så får man endelig versjon.
 4. Man får ikke flere beta når den endelige kommer. For da er det ikke flere beta versjoner igjen for iOS beta 15 må man melde opp neste år.
 5. Mulig de tenker at disse hakkene må ha kommet av fall eller trykkskade, fordi slike hakk ikke kommer av seg selv eller ved mild til moderat berøring ?
 6. Fant ut selv at det er ikke vits å vente noe lenger på dette, så kjøpte en moped. Tipper du har klart deg greit med den du hadde, selv om du skulle ønske den gikk litt raskere de fleste mopeder er vel ikke vanskelig å få opp i 80. Både bensin og el. Men det spørs vel om man ønsker å kjøre ulovlig eller ikke. Kjører man med trim så blir i allefall ikke reaksjonen like streng om man blir tatt kontra det å kjøre lett sykkel uten riktig sertifikat ...
 7. Skulle ønske Bad Company 3 kom. bygge godt på eneren og toeren. Bruker skikkelig tid og penger på det. Lansere med brask og bram.
 8. Jeg får til tider brev på jobben via e-post. da står det bare: Dette dokumentet er signert digitalt et eller annet. Men jeg ser ingen signatur der. Så regner med dette er noe i de baner.
 9. SERR ??? hahaha da skrur jeg jo bare den av neste gang jeg spiller. Det vil også si at alle i tråden som er lei folk som cheater da spess på pc eller at de med pc har bedre forutsetninger ... for å fikse en god del av det så bare trykker de den av ... Steike meg.
 10. ok ... men er ikke mye av utfordringen da fikset av spilleren selv ? vil tro at jeg på ps4 da kanskje har det bedre av å spille mot dem som også stort sett bruker håndkontroll ?
 11. Mener jeg har sett i menyen - options at crossplay enabled. Men jeg har ikke prøvd å trykke på den. Kan man ikke slå det av eller på selv?
 12. Kjøpte min på lansering. Har 100. lader trådløst hver natt. Hadde holdt annen hver natt. Har 11 pro Max
 13. Lurer på om du ikke bare skal nullstille klokken helt og koble den fra tlf og alt. Så ta det fra begynnelsen igjen ? Er ikke mye jobben det bare for å teste ? du har ikke lagt inn mye musikk eller lignende på selve klokken ?
 14. Ikke hørt om den der før. hva med telefonen din. Har du god plass på den ? Spørs om ikke oppdateringen skal ned dit først.
 15. Enig med deg. Men bra NOEN reagerer ... det er mangel på det.
×
×
 • Create New...