Jump to content

Smultring77

Medlemmer
 • Content Count

  1548
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

341 :)

Recent Profile Visitors

9261 profile views
 1. Beklager at jeg spør ... sjekket du etter spor på selve kondomet? Det er ofte lett å vite om ... det har besøkt et sted du lurer på om det har vært på besøk ...
 2. Tror ikke jeg forstod alt du skrev, men du har sikkert rett. Jeg mente ikke på noen måte at han er blitt hjernevasket. Jeg er ikke av dem med sterke meninger. Jeg fulgte linkene hans, og skjønte hvor de gikk hen. Det er en gruppe som har flere medlemmer i en annen gruppe hvor de diskuterer meget høyt. Der er jorden flat. All 5g inneholder korona. Strekene etter flyene er gift som blir spredd på oss mennesker, alle som har tatt vaksinen eies nå av big pharma i USA Alle andre enn dem i gruppen er dumme sauer, uintelligente mennesker, Det tar ikke slutt på ting som ikke er som det er i dette landet, eller i verden. Dette går jo langt over all fornuft. Jeg skrev til han lenger oppe da jeg ikke ville han skulle ende der fordi han ikke ønsket vaksinen, og ville finne likesinnede. Derfra linkene. Man kan enten ta den eller ikke ta den. Gjerne finne andre som ikke tar den, men trenger ikke bli sugd inn i hele den bøttebaletten på veien. Jeg er ikek så flink å forklare meg som du er, men skjønner du hvor jeg skal? Jeg skrev også at jeg selv er usikker på om jeg skal ta vaksinen. Jeg fått sms om at jeg kan bestille time, men trenger mer tid på meg. Jeg kalte ham ikke hjenrnevasket i mitt innlegg. Jeg skrev at han gjerne tror de rundt ham er hjernevasket fordi dem tar vaksinen. Flere nye i gruppen skriver dette. eksempel: Huff nå tok min mor vaksinen, kusinen min også. Jeg er så sint fordi dem er blitt hjernevasket av stat tog media til å ta vaksinen. eksempel2: Nå sitter jeg her alene, som den eneste som ikek har tatt vaksinen. de tre voksne barna mine og min kone har alle tatt den, og jeg prøvde å advare dem. Jeg fikk beskjed om at enten slutter jeg å prate alt dette tullet på dem, ellers kutter de meg ut. Hva gjør jeg?
 3. Nei der tar du feil. Mitt innlegg var ikke basert på det. Som jeg avsluttet med, la gjerne være å ta vaksinen. Den er frivllig. Jeg vil adlri på noen måte dømme noen som tar eller ikke tar en vaksine. Jeg er faktisk usikker selv på om jeg skal ta den. Jeg er i tenkeboksen. Jeg har fulgt med begge leirer en periode nå, og ser hvor lett det er for mange å falle inn i en slik sirkel. Felles for de alle er all den faktaen som de selv tror de dokumenterer, men som overhode ikke er dokumetasjon og bevis. Videre all dokumetrte beviser etc er liksom fake. Jeg snakket ikke bare om vaksinen, men helheten. De fleste du kjenner vil nok ta eller har tatt vaksinen. Hva sier du om 5 år da når alle lever i beste velgående, og ikke har fått noe annet enn beskyttelse av vaksinen? ang hjernevasking ... Nå har det seg slik at hvis man skal kalle alle dem som vaksinerer seg for hjernevasket, mens dere som er i et meget lite fåtall ikke er det? Da setter dere dere meget høyt oppe og ser ned på oss alle andre sauer. Er det logisk?
 4. Bare det at gruppen heter " for våkne " forteller jo at du er på full vei inn i konspirasjonsteoriverden, med både jorden er flat, 5g gir korona eller virus ikke eksiterer. Vær no forsikitg. Nå har jeg sett videoen du linker til Hapi70. Jeg vet det høres teit ut, Men dette er mye tull. Jeg TROR du er en mer nervøs person, eller har en litt mer nervøs personlighet enn mange av dem du kjenner rundt deg. Det er redselsen som driver deg inn i en alternativ verden. Jeg tror du tenker mye mer på alt rundt deg. Alle detaljer om sykdommen, vaksinen, og annet som hører med. Du trenger å vite mer detaljert om ting før du slår deg til ro, mer enn mange andre. Og de andre rundt deg, føler du er mer blind enn deg. de ser ikke alt du ser. de er på vei til å bli hjernevasket. De blir lurt i en felle. Men det er du som til slutt blir lurt av deg selv, og de andre i slike grupper som allerede er blitt lurt. Det er fordi du er redd som oss alle andre, men du er mer redd. Det du trenger er ikke slike grupper. Du trenger noen gode litt tunge detaljerte samtaler med noen som kan dette. Gjerne flere personer. Fastlegen, om du har en oppegående en. Kanskje noen spesialister på det ene og det andre. Slike samtaler er mulig å få til. Så til sist, og du banner sikkert av meg nå, men hjelp til å sortere tankene dine, redselen din med en psykolog. Ang psykolog så har jeg nok overdrevet litt, men heller det enn å bli spist opp a dette på innsiden, for så å bli enda mer påvirket av dette miljøet du er på vei inn i. La gjerne være med å ta vaksinen. Den er frivillig. Men hold deg unna disse konspirasjonsteorigruppene.
 5. https://www.komplett.no/product/1187760/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-i190-epic-gaming-pc bare å gi gass.
 6. Du gjorde nok det helt rette. Svir litt, men tenk da , om du skulle fundert på dette de neste 30 årne. Godt jobbet.
 7. Takk lurte bare på om teksten på første screen ville jeg skulle gjøre noe der inne og ikke bare save and exit
 8. Dette er egentlig bare noen sjikanerende meldinger som er tikket inn om en ansatt. Det er skrevet sterke usanne ting. Og vi tror vi vet hvem, men er ikke sikkert. har prøvd å Google prøvd å logge inn etc men finner ikke noe mer på den. hensikten er ikke ond. Ingen ønsker å anmeldte dette, ei noen form for hevn. Alt vi ønsker er en «hyggelig» samtale rundt det å sende slike mld og hva konsekvensene er for den ansatte ( kunne hvert ) og hva som kunne vært konsekvensen for den som sendte.
 9. kan være bedriften kan se hvilken ip hun han har skrevet fra. Sa skulle jeg då den og se om jeg kom noen vei.
 10. Naturlige pupper der flott om de er store små faste runde eller henger.
 11. Hei. Hvor gamle er barna? Hva tror du samboeren din føler for deg? Samme som du føler for henne, eller er hun enda in to it ?
 12. Beklager hvis det er i feil kategori. Hvis man sitter med en epost adresse fra gmail. Er det noen mulighet å finne ut hvem det er sin? Det ble sendt en ganske ufin tekst inn på et system hvor det kreves at man legger inn sin epost adresse og navn, men uten verifisering. Jeg tipper personen brukte en fiktiv adresse, men jeg prøvde å sende en epost dit, og fikk ikke feilmelding om at eposten ikke kunne leveres.
 13. Noen med erfaring på PA anlegg til sang amatør? Har sett på dette: https://www.gear4music.no/no/PA-DJ-and-belysning/SubZero-SZPA-612-250W-12-PA-system-med-Mikrofoner-og-Stativer/1U2P og dette: https://www.danmusikk.no/lyd-anlegg-pakke-1 Men har jo ikke hørt disse, og ikke finner jeg noe erfaringer på google eller youtube, så er litt vanskelig å trykke på kjøp. Så litt på disse også: https://www.gear4music.no/no/PA-DJ-and-belysning/Yamaha-Stagepas-400BT-Baerbart-PA-System-Vokal-Ytelsespakke/3IE0 Men disse er jo en del dyrere. Tipper kvaliteten er bedre, men klarer ikke slå fra meg at man IKKE får det skikkelige trøkket. da de virker mindre og mer stusselige? enn de andre som 12 element og diskant ... Noen som har noen ideer der ute? Trenger jo helst komplett sett da jeg ikek har høytallere forsterker om det ikke er innebygget, mic etc ...
×
×
 • Create New...