Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er nok mange mellom 15 og 45 som kjøpte det, men det er ikke akkurat "alle", og mange kjøper det for å prøve det pga hypen. Hvor mange som faktisk spiller mer enn noen timer er nok en annen sak.

 

Jeg gikk på hypen, så for meg mye moro i open world biten. Men når man stadig blir oneshoota av folk i panserbiler da forsvant den. Mista interessen for storyen like etter jeg fikk tak i han ufordragelige fyren. GTA 5 og DA:I er spill jeg kjøpte pga av hype, burde ha vist bedre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trevor er fantastisk. Liker stort sett alle karakterene og jeg liker hvordan Rockstar ikke er redd for å gjøre narr av verden vi lever i idag. De er alltid tro til sin måte og fortelle på. Spillet er faktisk ganske mørkt hvis du tenker over det.

 

GTA er en av de få spill seriene der jeg ofte hiver meg på hypen, for jeg stoler på Rockstar. Til tross for hvor populære de er og hvor mye penger de tjener lager de fortsatt ekstremt gode spill og bruker mye tid på det. De kunne ha gått Call of Duty med den serien for lenge siden, men de er interessert i og lage gode spill. Som alle utviklere burde være interessert i. 

Lenke til kommentar

Personlig så har jeg vanskeligheter med å se noen andre utviklere som har brukt så mye energi på å svartmale PC gamere og PC plattformen som R*. Er ikke veldig lenge siden de uttalte at grunnen til at de ikke tar seg bryet med å utvikle til PC er pga vi er pirater som ikke fortjener R*....

 

Ble dermed positivt overrasket over PC versjonen de tilslutt klarte å hoste opp på tross, så nå er de er vel sånn nesten tilgitt. Og nå som de har tatt en titt i regnskapet etter PC release og har funnet ut at de fleste av oss faktisk betaler for seg så blir det vel slutt på konsoll eksklusive titler der i gården tenker jeg. Smart move

Lenke til kommentar

Altså for å være frank, jeg ser ikke vitsen til at Betheseda leier inn både programledere som Adam Sessler og Morgan Webb, stort lokale i Los Angeles under E3 og sånt bare for å vise fram nye Doom og kanskje en ny ip.

Betheseda har vist seg å være både en solid utgiver av spill, og har bedre utviklere under seg enn hva spesielt Ubiosoft har vist de siste 2 årene. De kan slå på stortromma ordentlig under årets E3 og deres egen pressekonferanse. 

 

 

EDIT: Godt mulig de får den beste pressekonferansen under hele E3. 
 

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Jeg får vel banne litt i kirken og si at jeg begynte vel først å spille Fallout med F3. Når det er sagt, og ikke unnskyldt håper jeg BS har gjort en god jobb med spill motoren deres, da den egentlig ikke er så god. Ja jøss, den er modbar og fin, men spillene som benytter denne blir jo ikke gode før fansen faktisk får hende sine på verktøyene og fjerner bugs og fresher opp grafikken et par hakk. Og med bugs mener jeg flytende stener etc. Det kunne vært akseptabelt på TES3, når de virkelig gikk for en stor åpen verden som ikke var basert på sprites, men når man finner flytende stein og fjell i TES5 så er det ikke moro lenger, da er det bare slett arbeid!

Men når det er sagt, jeg gleder meg likevel :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...