Gå til innhold

Bli med å forme fremtidens Diskusjon.no


Anbefalte innlegg

Det er nok et kostnadsspørsmål gjetter jeg. Skal du ha 30 stk til fokusgrupper som du må fly inn koster det raskt penger. Pluss overnatning og krøll som alltid oppstår. Da ser du raskt på 50 000,- i kostnader.

Hensikten med fokusgrupper er heller ikke å meisle noe i stein, men å starte en dialog som man senere inkluderer flere brukere i.

 

Gratisbusser fra de største byene. Kostnadene med bussene kan dekkes inn med reklameblader i bussene på veien. De som er ekstramedlemmer slipper å bla i reklamebladene :)

 

Men fra spøk til alvor, vet dere litt nærmere når dette møtet skal være?

Endret av Scriptgutten
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skulle gjerne deltatt. Men da man holder til i Finnmark, blir det ekstremt vanskelig! Jeg har jo "vokst opp" med forumet, så jeg vet hva som kan bli bedre, hva som bør droppes, samt at jeg kan reflektere meg frem til gode løsninger.

 

Fortell! Er det ikke det vi har forumet til? Så får du heller kjøpe din egen pizza og sende regningen til Tek. :wee:

 

Geir :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Vi verdsetter anonymitet. Du trenger derfor ikke opplyse om ditt brukernavn i forumet, verken i påmeldingen eller på treffet.

 

  1. Da håper jeg at dere verdsetter de som ikke er anonyme like mye.
  2. Personlig synes jeg en regel om at man forlanger mer høflighet av anonyme enn av ikke anonyme medlemmer kunne gjort forumet bedre. Anonyme troll må ikke få dominere forumet. Det er et opplegg til avvikling og sakte død.
  3. Man kunne også bedret forumet ved å vise hvem som stjerne rater tråder. Som regel får mine tråder en * etter første post. Jeg bryr meg ikke så mye, selv om det devaluerer min nett identitet.
  4. Andre kan ta det mer alvorlig og forlater forumet.
Lenke til kommentar

Vi søker deltakere til en fokusgruppe i Oslo.

 

Befinner du deg i Oslo-området og har en ledig kveld i slutten av november? Da har vi lyst å by deg på pizza og en prat om fremtidens Diskusjon.no.

 

Målet vårt er å bli den beste diskusjonsplattformen i Norden. Den siste tiden har vi tenkt på hvordan vi kan engasjere flere lesere og bidragsytere for å kunne nå ett slikt mål. Nå vil vi høre dine innspill — hva er bra og hva kan vi forbedre?

 

Dine meninger vil være med å forme hvordan vi kommer til å videreutvikle Diskusjon.no i tiden fremover, med løpende forbedringer i løpet av neste år. Du trenger ikke ha en aktiv brukerkonto i forumet for å være med, vi vil gjerne ha med deg som kun leser i forumet også.

 

Vi verdsetter anonymitet. Du trenger derfor ikke opplyse om ditt brukernavn i forumet, verken i påmeldingen eller på treffet.

 

Vil du være med? Send en epost til [email protected] med svar på

— Alder

— Hvor ofte leser du i snitt?

— Hvilke kategorier er du mest aktiv i?

— Hvor ofte poster du i snitt?

 

Kjipt, jeg kommer hjem til Norge tidlig desember, eller så ville jeg gjerne ha kommet. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Kort og godt, er det noen praktisk grunn til å være med på et diskusjon.no treff, sånn rent utover gratis kopp med Solo ?

 

Det kan man vel bare svare på i ettertid når man har fasiten.

Lenke til kommentar

Jeg diskuterer ikke ofte nok her til å bli med i noen fokusgruppe, men dere får ha lykke til.

 

Vi vil gjerne ha med personer som leser mest også. Hvis du leser på Diskusjon.no ofte nok til at du føler du vil bidra, så er det bare til å sende en epost.

 

Man hadde også vært velkommen uten brukerkonto, så lenge man leser her. ;)

Lenke til kommentar

Problemene dere nevner over kan fikses enkelt: Man innfører noen nye "regler" bortsett fra at all energien brukes på å følge dem fremfor å håndheve dem. Reglene er null trolling og null energi og ergring over andres trolling. Videre: Bringe sitt aller beste bidrag til hva som kan ha interesse langs et bredt spekter av livsområder. Videre: Be aktivt om forbedringer av alle egne skriverier og bruke redigeringsfunksjonen flittig. Gjøren til en utfordring / lek / oppgave: Å gi kritikk ved å skrive et komplett forslag til forbedring av hva den andre hadde sagt - et forslag som inkluderer personens hovedbudskap og samtidig legger til viktige tilleggsmomenter. Eller: Fjerner deler av teksten som virker overflødig. Sånn videre hele veien...alle ting som skrives er MIDLERTIDIGE innlegg i en debatt som bruker de beste bidrag fra alle kanter og syr disse bidrag sammen til nye superhybrider.

 

Innimellom: Noe svært interessant dukker opp. Dette "interessante fragmentet av språk" kan markeres på mange måter, inkludert å bruke + funksjonen, og kan senere legges i en eller flere topplister. Videre: Forbedre og forbedre og forbedre...sette sammen det beste som dukker opp fra flere bidragsytere på stadig nye og interessante måter.

 

Attitude: Anything goes because its real ( and evenryone decide their priority as well as level of involvement ).

 

På denne måten kan forumplattformen , og bidragene fra deltagere som allerede bruker den , brukes til å danne totalt nye og interessante former for litteratur, poesi eller teori.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...