Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sliter med fortiden hennes


Anbefalte innlegg

Jeg er 23 år, og var jomfru før jeg møtte henne. Hun er fantastisk snill, omtenksom, ordentlig, og hun elsker meg. Problemet er at jeg sliter med fortiden hennes. Hun har vært med 4 andre, hvorav den ene var ONS.

 

Jeg tenker på dette daglig, og føler meg til tider deprimert. Jeg får bilder i hodet, og har det helt jævlig. Tenker ofte at jeg bare må gjøre det slutt, for å få slutt på smerten. Noen timer etterpå kan jeg plutselig tenke hvor utrolig heldig jeg er som har henne, og at jeg lett kunne vært sammen med henne resten av livet.

 

Men kan jeg leve resten av livet med disse tankene?

 

Og hva i helvete skal jeg gjøre dersom det blir slutt? Jeg har endelig funnet ei som elsker meg, og så skal jeg kaste det i dass på grunn av denne sjalusifølelsen?

 

Jeg har tatt det opp med henne flere ganger, og hun er forståelsen selv. Hun gråter, og har til og med bedt om unnskyldning for det, og hun sier at det hun har med meg ikke kan sammenlignes med noe hun har opplevd før.

 

Føler ikke jeg kan ta det opp med henne flere ganger nå, det kommer ingen vei. Samtidig føler jeg at jeg plages like mye av det uansett hvor mye tid som går, og uansett hvor mange ganger jeg sier "Slutt å tenk din forbanna helvetes drittsekk" til meg selv. Anonym poster: 8a92f18d2587160c9618bf2bb3dcd89e

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3124

På meg så virker det som at du har andre problemer, enn at dama de har vært seksuell aktiv før dere ble sammen. Hadde jeg vært deg, ville jeg ha oppsøkt profesjonell hjelp til dine problemer! Og hvorfor mase på dama om hennes tidigere kjærester? Hun kan da vel ikke endre historien!!

 

Gjort er gjort & spist er spist!

 

Kom deg videre i livet!!

Lenke til kommentar

Stakkars jente..

På meg så virker det som at du har andre problemer, enn at dama de har vært seksuell aktiv før dere ble sammen. Hadde jeg vært deg, ville jeg ha oppsøkt profesjonell hjelp til dine problemer! Og hvorfor mase på dama om hennes tidigere kjærester? Hun kan da vel ikke endre historien!!

 

Gjort er gjort & spist er spist!

 

Kom deg videre i livet!!

1000x dette! Dette har du ingenting å tjene på trådstarter!

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg ville dumpa henne. Ikke fordi hun står for å være så alt for promiskuøs, selv om tallet mest sannsynlig er underdrevet en del, men fordi hun beklager seg på en sleip og manipulerende måte. Hun har ingenting å unnskylde seg for, og klarer tydligvis ikke å stå for det hun har gjort, noe som gjør henne ryggradsløs og stakkarslig. Dette er kvaliteter bedragerske kvinnfolk besitter, når de løgnersk påstår at de tar prevensjon og er helt uvillig til å ta en abort i ettertid. Da er det også grunn til å tvile på hva hun legger i kjærlighetserklæringene sine, noe som gjør dem til vage grunner for å fortsette med henne.

 

Uttover det skal du bare gi opp å finne deg en jomfru i din alder, med mindre du klarer å lokke til deg en 17-18 åring, men mitt råd er å se etter sex-relasjoner og ikke kjærlighet. Går du rundt og drømmer om en illusjonell forestilling om kjærlighet, som er et vagt og tapt konsept blant kvinner, så vil du garantert gå på en smell til slutt. Tror du virkelig en gjennomsnittlig norsk tutte som har hatt sex med et 20-talls før hun har fylt like mange år virkelig er så veldig emosjonelt tilknyttet det annet kjønn? Selvfølgelig er de ikke det, men de er klar over at det finnes sentimentale og emosjonelt svake menn som lett manipuleres til å tro at det den etablerte utnyttingen av han er kjærlighet.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Takker for svar!

 

Hun har forsåvidt stått for det hun har gjort. Det var etter jeg for n'te gang tok det opp, og vi begge lå og gråt, at hun sa unnskyld.

 

Jeg er klar over at det er mer unormalt enn normalt å være jomfru i min alder. Og ja, jeg hadde sikkert hatt lettere for å akseptere dette om jeg hadde hatt en mer innholdsrik fortid selv.

 

Interessant det noen sier om at problemet mitt kanskje ligger et annet sted. Selvtilliten min er ikke alltid er på topp, men de gangene den er bra tenker jeg mindre på dette.

 

Samtidig er jeg redd for å tenke det samme om mange år framover. Jeg er redd for å angre på livet jeg har levd. Jeg angrer allerede på at jeg ikke gjorde mer ut av ungdomstiden. Anonym poster: 8a92f18d2587160c9618bf2bb3dcd89e

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...