Gå til innhold

hvordan kvitter man med seg et lik


Strekene

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er fryseren kald nok, så blir det ikke lukt på lenge ihvertfall. Jo lavere temperaturen er, jo saktere beveger mokelylene seg, og dermed bruker rotne-prosessen lengre tid.

 

Om du har sett Breaking Bad hvor de svir hull på badekaret, så kan du jo skaffe deg noen syrer, hive det oppi den plast-typen som tåler dette og etse vekk personen?

Lenke til kommentar

Interresant spørsmål, men feil kategori så jeg flytter den.

Jeg ser for meg det ville funka og dypfryse det og så kjøre det gjennom en Garden shredder (husker ikke hva det heter på norsk). Så dynker man shredderen i masse diesel og brenner vekk alle spor etter DNA. Flisene man får etter kuttinga putter man i et stort oljefat og fyller med diesel og brenner det også.

Lenke til kommentar

Forslaget til L4r5 er ikke dumt, også sterke syrer vil nok gjøre jobben. Det bør også la seg gjøre å benytte flytende nitrogen eller lignende for å fryse liket (eller deler av det av gangen), for deretter å pulverisere det. Da vil det være lite eller ingenting å identifisere liket med, og om restene spres i et område med mange nedbrytere vil resten fordufte relativt raskt.

 

-Deluze

Lenke til kommentar

Definer "kvitte seg med et lik".

 

Er det nok å hvie liket i skogen sjølv om dette fører til at nokon kan finne liket?

 

Er det nok at du gjøymer liket slik at det kun du som kan finne det/veit kvar det er?

 

Er det nok å maltraktere liket så mykje at det ikkje er umiddelbart gjennkjennbart? Altså at du ikkje ser at det er eit lik, men at teknisk undersøkelse vil avsløre sannheita?

 

Eller må liket fjernast slik at alle molekyleære forbindelser er oppløyst til det ugjenkjennelige?

Lenke til kommentar

Det sikreste er nok Walter Whites metode, altså å oppløse liket i syre, men det kan være litt risikabelt hvis man ikke vet hvordan man skal behandle stoffet, slik Jesse Pinkman erfarte da det plutselig gikk hull i gulvet under badekaret. Noe som ikke fjerner sporene fullstendig, men er litt tryggere for en person som ikke er kjemiker, er Dexter Morgans metode, hvilket er å partere liket bit for bit, legge det i en søppelpose sammen med steiner og kaste det ut i Golfstrømmen fra båten sin.

Endret av Zarac
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...