Jump to content

seppo-

Medlemmer
 • Content Count

  575
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

182 :)

About seppo-

 • Birthday 07/18/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Trekant, sirkel, firkant og kryss er jo selvforklarende, men sier fortsatt "eks" fordi det er lettere i farten og alle forstår hvilken knapp det er snakk om.
 2. Har ikke inf demo, men går vel greit - dere vant uansett
 3. Den er god, vi kan vente til 19:40 eller noe, så tar vi veto i kommentarfeltet om ikke ting er klart
 4. Sitter midt i master-skriving, så har ikke prioritert å sjekke gamer.no mye i dag. Om admin godtar dette og dere er ok med det, så kan vi ta stort sett når som helst neste uke (etter 17:00 3. sept) på ettermiddagen så lenge det ikke kræsjer med vår neste kamp. Vi kan også ta 1. september om ingenting annet funker for dere selv om det passer rævdårlig for meg... Skal klare å skvise inn 2 timer CS..
 5. Hei, jeg har 5 dager igjen av min Master opppgave som skal inn 3. sept og en annen av våre spillere har jobb vakt i kveld. Går det ann å flytte denne kampen til, helst etter 3. sept? Eller i hvert fall ikke i kveld!
 6. Jeg var en av de som likte W8 menyen og syns den ble bedre med W10, men liker ikke det jeg har sett her foreløpig. Det ser fint ut, elegant som noen skrev tidligere, men det ser ut til å mangle muligheter for å tilpasse og organisere applikasjoner sånn som jeg vil... Men så er dette tidlig, så vi får se om dette endrer seg etterhvert. Så er jeg av typen som faktisk tilpasser menyen min, endrer farger og den slags. Antakeligvis er dette lettere for folk flest som ikke tar seg bryet og bare installerer og bruker apper uten å bry seg om organisering.
 7. Her er jeg uenig. Prisen må vare basert på arbeidet som er lagt inn i å utvikle spillet..
 8. For meg er det å skyte hoder i CS litt som terapi. Er jeg i litt dårlig humør, så åpner jeg fort en free for all death match og skyter så mye fiender som mulig. Så nerdete som det høres ut, så føler jeg meg som regel bedre etter 10min med det. Men alle er forskjellig og reagerer forskjellig på ting. Kommer ann på individet. Jeg tror, uten noe forskning, at de sjeldne få som blir vippet av pinnen pga spill allerede har noe annet problem fra før, mens de aller fleste ikke blir påvirket i det heletatt. Folk forstår at spill er underholdning og i noen sammenhenger konkurranse, men ikke noe mer
 9. https://youtu.be/lHcTKWiZ8sI Dette er vel det du beskriver?
 10. RTX 2080ti som koster 12000kr klarer 60fps i 4K. Men så er konsoller hardware optimalisert til tusen. Hadde du gitt ein konsoll eit 2080ti skal du ikkje sjå bort fra at det hadde klart 4k/90 med identisk visuelle innstillinger som på ein pc Det er mye mer enn bare oppløsning som avgjør hvor mange fps man får i 4k. For å dekke noen (er nok enda mer) - Polycount er relativt lett for moderne maskiner - Texture oppløsning tar minne fra gpu. - Material sammensetning kan være krevende. Spesielt med mye gjennomsiktighet, alpha maps og refraction på materialer som vann og glass. Også refleksjoner. Og er det mye ut av dette blir det verre. - Lys, spesielt dynamiske lys, men også antall lys kilder og hvor mange "bounces" som er brukt. - Partikler for forskjellige effekter. Eksplosjoner, støv, magi eller hva det skal være. - Fysikk simulering - NPC AI og annen spill states, trigger events, view distance. - Spill verdens størrelse - Ray tracing tar lys og materialer til et nytt nivå av krevende. krevende - selve spill motoren og hvordan den behandler alt dette gjør også forskjell. Blir ikke overrasket om Geforce 780/980 klarer Cs 1.6 i 4k og 120fps. Men kjør siste AAA titlene med max settings og til og med 2080ti vil kveles. Så PS5 klarer nok 4k 120fps om det er små spill, med lite krevende grafikk, mens store AAA eller dårlig optimiserte spill blir nok mye mer krevende Poenget mitt er at å bare krangle om fps uten andre detaljer er litt meningsløst. 4k 120fps er fint mulig om resten av spillet er enkelt nok
 11. Dette er nok mer sannsynlig. 4k spill med 60fps (forhåpentligvis 120fps) og støtte for 8k oppløsning for filmer på nye TVer. Konsollene lever jo i mange år før de blir oppdatert.
×
×
 • Create New...