Gå til innhold

Juggel

Medlemmer
  • Innlegg

    2 013
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Juggel

  1. Så lenge han ikke hører kan politiet bevege seg oppover på maktpyramiden, jo. Hva vi mener er irrelevant.
  2. Men det at personen politiet ga en omgang juling rett forut kom med drapstrussel mot en vekter, spiller ingen rolle. Når det nå kommer frem stiller hendelsen seg annerledes i mine øyne. Truer du med å drepe en vekter (og gestikulere kutte-hals-tegn som i dette tilfellet). Skal du ikke få mange sjanser før du ryker i bakken. Politimannen forsøkte jo å ta tak i han og snakke til han. Mest sannsynlig har han ikke hørt på detbsom ble sagt. Med en drapstrussel som bakteppe tenker jeg dette er helt greit løst. Om jeg drapstruer en person må jeg forvente at politi blir tilkalt. Om politiet da tar tak i meg og sier noen ord til meg og jeg gir uttrykk for at jeg ikke hører, må jeg regne med noen umiddelbare konsekvenser. Det som taler imot politiets arbeid er at rapporten ikke stemmer overens med det som skjedde. Det er synd og burde få konsekvens for politiet. Også hvis det stemmer at en video ble slettet.
  3. Det er fordi folk kan anmelde politi nærmest for absolutt det de vil. Og når man vet hvor mange suppegjøker det eksisterer rundt om er det klart det kommer ekstremt mange anmeldelser uten rot i virkeligheten, eller som i beste fall forklarer hendelsen på et tvilsomt faktagrunnlag.
  4. Slike hendelser unngås med kamera på kroppen. Det tvinger politiet til å være helprofesjonelle (noe de aller fleste er her i Norge), men unntak finnes også her. I tillegg kan det nok også virke forebyggende ved at de politiet står ovenfor skikker seg når de vet de blir filmet.
  5. Jeg skjønner det dere foreslår. Men det er ganske sykt at det er jeg som evt må la hunden være inne, eller bruke tid på å stå og vente på at katten kommer for så å sette inn tiltak. Istedet for at det er katteeierne som evt blir pålagt å ha kontroll på eget dyr slik at det ikke kommer andre til plage.
  6. De siste to ukene har det flyttet en katt inn i hagen. Eiendommen har jeg gjerdet inn slik at jeg skal kunne slippe hunden ut og ikke trenger å tenke på bånd osv. Problemet er katten som har startet å oppholde seg på eiendommen. Hunden jeg har blir naturligvis spinnvill og jager katten. Og motsatt. Hunden trenes opp til å bli førerhund og dette er egentlig ganske katastrofalt for treningens del. Det medfører at jeg naturligvis ikke har hunden ute lengre og at jeg alltid har bånd på når vi går ut døra. Katten har halsbånd med telefonnummer jeg har ringt. I andre enden møter jeg liten forståelse fra eierne da det er en "utekatt". Har katteiere absolutt null ansvar for egne dyr? Dette skaper hodebry for meg og endel utfordringer ift. hundeholdet på egen eiendom. Jeg har gjort endel tiltak (eksempelvis inngjerding) for å slippe dette. Så det jeg spør om er hva slags muligheter man har ovenfor katteeiere som fraskriver seg alt ansvar for eget dyr? Finnes det noe juss på området?
  7. Les hva jeg skriver og hva problemet er. Edit: forøvrig takk for mange svar. Dugnaden er ikke pålagt, men ordlyden i invitasjonen er ikke til å misforstå. Man burde og nærmest skal møte for at barnet ditt skal ha et greit uteområde. Dette føyer seg bare inn i rekken av ting jeg reagerer på. Det siste halve året har mini i snitt 4 dager i barnehagen da vi må hente han fordi han er "syk". Frisk som en fisk hver jævla gang. Dette gjelder også andre barn. Jeg fatter ikke hva det er med private barnehager, men profitt ser ut til å stå urovekkende sterkt.
  8. Vi har fått "invitasjon" til dugnad i barnehagen. Invitasjonen går ut på at det er viktig at foreldre møter da det skal gjøres en rensk før vinteren. Vi betaler jo ikke mindre enn i overkant av 3000 kr i måneden for at mini skal ha det greit der. Oppå dette kreves det altså oppmøte noen ganger i året for at utearealene skal se greit ut. Er dette vanlig? Det er jo f.eks. ikke dugnad for foresatte på grunnskolen.
  9. Fantastisk drit de klarer å lansere. Leverte min tilbake.
  10. Å ved å ved å ved jepp jepp jepp å ved å ved å ved jepp jepp jepp å ved å ved å ved å ved å ved.
  11. Det vil antagelig ikke løse problemet hvor hunden tisser inne. Det kan løse problemet der og da, men jeg ville syntes det hadde vært slitsomt hvis jeg må ta ut hunden hver gang det kommer besøk fordi den tisser. Målet må jo være å løse den underliggende årsaken og i dette tilfellet er det mest sannsynlig glede og forventing, og den forsvinner ikke ved å la den hilse ute.
  12. Men hvorfor har du en slik smerte og sinne over noen som behandlet deg som et null? Du er jo fri fra henne, og fri til å gjøre hva du vil. Men hvordan du skal få endret tankesettet til å virkelig se dette og bli lykkelig og få igjen søvnen vet jeg ikke.
  13. Har du nevnt disse tingene for de du har møtt tidligere? Og hva mener du med eksplosive vennskap? Hvis det er slik at du er veldig pågående, f.eks. hver dag vil nok folk skyve deg fra seg relativt fort. Jeg vet om et par stykker som har hatt det som kan kalles eksplosive vennskap. Fellesnevneren er at de er altfor pågående. De sliter ut de de er med. Og når folk skyver de fra seg må de begynne å skaffe seg relasjoner hos nye, og gjør akkurat det samme. Jeg sier ikke at du gjør dette, men om du gjør det må du i så fall slutte. Jeg og kompisene mine trenger ikke ha kontakt på flere dager. Eller flere uker for den saks skyld da hverdagen er travel med kjæreste, jobb og barn. Mulig dette innlegget bommer helt på hvordan du, og i så fall er jo det egentlig bra.
  14. Det er ikke opp til oppdragsgiver å regne på at resterende 5717 kr evt skal gå til arbeid for så å finne ut at dette umulig kan stemme. Så nei, absolutt ikke noe kunde burde, eller skal sitte å regne på.
  15. Ja det burde man forstå. Men jeg mener at det eksempelet ikke er sammenliknbart, nettopp av grunnen du nevner; de aller fleste har et forhold og en aning om hvor mye en ny bil/bolig koster. Det samme kan ikke sies om oppussing og materialer og arbeid. Juridisk sett vil det sikkert kreves mer av hva en tømrer burde skjønt, enn en som meg som aldri har pusset opp (eller fått noen til å pusse opp). "Totalpris ink mva for alt" og en "Total pris ink mva" er jo skrevet og formulert på en helt mongolid måte, for å si det på godt norsk. Skulle tro man med den formuleringen var ute etter å lure kunde til å tro at det foreligger en lavere pris enn det det egentlig gjør.
  16. Det kan godt være at det er urimelig å anta for en som vet hva arbeid til vanlig koster. Men skal en kunde (som kanskje ikke har peiling på hva slikt arbeid koster) sitte å gjette seg frem til at dette er urimelig? Hvor stor undersøkelsesplikt har kunden når kontrakten er slik den er? Jeg mener absolutt ingen, da det er én totalpris som fremkommer og kontrakten kan nesten ikke tolkes på annen måte enn det trådstarter her gjør. Det kan ikke forventes at kunde sitter å regner på arbeidet som skal utføres for så å komme frem til at dette må være feil.
  17. Jeg for min del har ikke peiling på hvor mye sånt arbeid koster. Jeg hadde forholdt meg til det som står som totalprisen, akkurat som trådstarter.
  18. Dette tolker jeg på samme måte som trådstarter. De skriver 29375 ,- for alt. Prisen for vinduene og balkongdør på 23658,- tolker jeg som kun en spesifisering i det man må anta er totalprisen 29375,-. Den faktiske totalprisen fremkommer jo ingen steder. Og det er ikke slik at kunde skal sitte å gjette seg frem til hvor mye evt. arbeid skal koste, for så å skjønne at den gitte totalprisen her faktisk ikke er totalpris for hele oppdraget. Elendig kontrakt. Hadde ikke betalt et øre før jeg evt. hadde brukt 3 gratistimer på en advokat.
  19. Dette har ikke så mye med selve hendelsen å gjøre, men det er befriende å klikke seg inn på videoer på dansk TV2 uten å måtte forholde seg til reklamer om såpe, gressklippere og Sommerland i Bø for hele familien. Noe norsk media kan lære av. Synes at slike alvorlige hendelser burde være reklamefritt, fordi reklame passer seg ikke da.
  20. Du er ikke annet enn et troll når det er slik du holder på. Det er ikke opp til oss å dokumentere påstandene dine. Edit: bare glem det. Har vært gjennom det jeg orket av Facebooken din nå, og din eneste kilde til informasjon er det evige ekkokammeret YouTube kan være.
  21. Fyren har ikke kommet med én eneste dokumentert påstand på 6 sider.
  22. Men dette gjør da muslimer HELE TIDEN. Det må begynne å bli slitsomt for den gjengse muslim å hele tiden unnskylde seg for andre sine gjerninger. Jeg forventer absolutt ingenting av muslimer bortsett fra at de er gode naboer, betaler skatt og inkluderer seg i samfunnet. Altså akkurat det samme som jeg forventer av min norske, kristne nabo.
×
×
  • Opprett ny...