Gå til innhold

Den overraskende store hybel i Trondheim-tråden


Han Far

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg fikk tilbud om hybel i Trondheim via annonsen i Adressa.

 

Nå er problemet å ta et veivalg om jeg skal flytte nordover for å ta Forkurs på HIST, deretter sivilingeniør utdanning innenfor marinteknikk eller teknisk kybernetikk på NTNU. Eller flytte sørover til Haugesund og ta Nautikkutdanning for å bli Sjøkaptein.

 

Fordelen med Sjøkaptein er at du får oppleve verden, godt betalt, og er ikke stedbundet. Du kan bo globalt. Og at jeg vet at jeg vil greie et nautikk studie. Ulempen er derimot at det er høye helsekrav til sertifikater og slikt.

 

Mens med sivilingeniør så får du reise en del, godt betalt, men er stedbundet. Du må bo i nærheten av der du jobber. Mye kontorjobb og papirarbeid. Også usikker på om jeg vil greie et sivilingeniør studie på NTNU selv om jeg er sikker på at jeg greier å komme inn. Også igjen usikker på om jeg greier å komme inn på den mastergraden etter bachelorgrad som for eksempel undervannsteknologi.

 

Men det å sette inn rubrikkannonse i adressa, det fungerer :)

 

http://kundeservice.adressa.no/

 

Hva skrev du i annonsen din? Og fikk du mange tilbud? :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Jeg kan ikke poste et bilde av annonsen pga fare for personidentifisering.

 

Du begynner med å si at du søker hybel, og så forteller du kort om deg selv som kjønn, alder, personlighet osv. Det er lurt å si at du ikke røyker, drikker, fester osv.

 

Og legg igjen kontaktinformasjon til slutt. Jeg fikk to tilbud, men måtte avslå det ene ettersom det var upassende. Det som er morsomt her, er at det er utleier som prøver å overbevise deg om å ta hybelen. Ikke omvendt.

 

Det at jeg fikk to tilbud var nok bare flaks, kunne like gjerne ha endt med uten en eneste telefon.

 

Oppdatering: Fikk nettopp enda et tilbud i Trondheim på telefon, så totalt 3 tilbud nå.

Endret av Slettet+56132
Lenke til kommentar

Jeg skrev omtrent ingenting i selve avisannonsen (bortsett fra hvor jeg var fra, alder og maks pris), men det lå jo ved en finn-kode. I Finn-annonsen skrev jeg langt mer og la ved flere bilder. Men jeg vet det var mange som tok kontakt etter å ha bare sett annonsen i avisen. Fikk flere henvendelser, omtrent en om dagen i rundt en uke etter å ha hatt annonsen i avisen i tre dager. Men det er jo noen uker siden nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...