Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sitter å lurer litt på dette nye headsettet til PS4. Er litt skeptisk til at det er forholdsvis rimelig og at det ser ut som det er typiske puter som gjør at du blir fort varm. Tror nesten jeg venter det til det kommer en anmeldelse av dem...

 

Er sikkert ikke lenge før noen andre slipper ut et premium headsett til PS4...

Lenke til kommentar

jeg holdt ut i en times tid før jeg måtte gi meg i outlast, satt i bekmørkt romm med full 5.1surround for lyd, kommer til å ha store problemer med å fullføre spillet viss spillet holder like intens gameplay gjennom hele historien, men har alltid likt å bli skremt, men dette spillet tok kaka, så tror jeg blir lettere skremt og mer pysete desto eldre jeg blir....

 

Men en dag skal nightmare vanskelighetsgraden fullføres, må bare vente på dagslys å komme meg til enden av spillet på hard vanskelighetsgrad! eller noen uker kommer litt ann på når jeg er klar for neste runde :confused:

Men må si de har truffet midt på spikeren med dette spillet siden jeg føler att jeg må fullføre spillet fordi om jeg ble skremt som bare F til tider :p

Lenke til kommentar

 

Noen som har peiling på hva som er/vil være forskjellen på sportsspill som FIFA og Madden på PS4 i forhold til PS3 og Xbox 360. Bare bedre grafikk? Eller bedre fysikk osv?

 

Ny spillmotor. Flere spillere kan nå gå i dueller - ikke bare to som tidligere. Reprisene kjører 60 fps - de kjørte i ca 20 fps tidligere. Har opplevd at karrieremodusen er litt mindre uforutsigbar enn på PS3/360 ellers er spillet ganske likt.

 

Okei, det hørtes kult ut! Snakker du om FIFA eller Madden?

Lenke til kommentar

Dere er nå rare..det er liksom om å gjøre å være mest mulig skremt og lage youtube-videoer der man sitter og hyler i "skrekk" over dette spillet og Amnesia..jeg bare spilte dem, jeg..

Samme her. Jeg tror ikke vi lever oss inn i spillene på samme måte som disse du ser på YouTube.

 

"Ned korridoren her, så inn døra. Oj, her var det mørkt gitt! Fakk, trynet mitt ble spist av den zombien som hoppet ut av skapet. Da ligger jeg unna det skapet etter jeg har respawnet. Null stress."

 

Jeg har prøvd å få til litt mer innlevelse, men så langt uten stort hell.

Endret av henrikwl
Lenke til kommentar

For min del tror jeg det har å gjøre med kontroll. Jeg kontrollerer jo tross alt spillkarakteren, og dermed har jeg et anker. Ser jeg en grøsserfilm så kontrollerer jeg ikke noen av rollefigurene, og selv om jeg vet at det kommer til å stå noe jævlig bak ham i speilet når han lukker badeskapet så kan jeg ikke påvirke det, og det er skremmende.

 

I et spill så kan jeg selv velge å nærme meg situasjoner jeg vet kommer til å bli hårete - og dermed forsvinner frykten. Og ja: de aller fleste jumpscares blir telegrafert i god tid. Det er lenge siden sist jeg faktisk ble tatt helt på sengen - i film eller spill.

Lenke til kommentar

Jeg har enda ikke kommet i gang med Outlast, har to babyer på 6mnd, så må spille outlast mens kjerringa tar seg av dem. Samt at det er en fordel at dem ikke sover, for som Admiral så har jeg gleden av å virkelig leve meg inn i spill :p

 

Film for min del blir en mer passiv, observerende opplevelse.

Jeg ser på en historie, kontra å ta del i den selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...