Jump to content

jihn

Medlemmer
 • Content Count

  1201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

269 :)

About jihn

 • Birthday 10/11/1948

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5525 profile views
 1. Jeg har en grei stasjonær per i dag, men trenger noe å ta med på skolen. Hvordan vil du rangere Surface Pro mot en bærbar? Tenkte jeg kunne ta meg råd til 7-9 lapper. Utifra bildeeksemplene dine så fristet surface mye. Den blir ikke brukt til tunge programmer.
 2. Alienation ser spennende ut, Resogun er en av de få titlene jeg har brydd meg om å få Platinum på
 3. 3210 begynner å bli sliten. Hadde vært greit å oppgradere til noe med touch og farger. Min, min, min, min!
 4. Likte d forrige veldig godt på PS4. Er ikke noe videre glad over at d kun er tilgjengelig på xbone nå. Men får vente i spenning, kanskje få d på PC når d kommer.
 5. På tide. Men når forsvinner dagens praksis? Kommer Get til å melke kundene ut 2016? Høres noe uriktig ut at dette er noe Get skal bestemme selv. Det er jo i Get's favør å holde dette i gang så lenge som mulig.
 6. Hei Damen trenger ny bærbar til studier(byggingeniør, om d har noe å si). Budsjett 6500,- Så ser etter maks 15" skjerm, må være lett å dra med seg. Hun fant denne på netonnet: http://m.netonnet.no/art/data-og-nettbretter/barbar-data/lenovo-flex21459441847/213920.10978/ Men hun har ingen krav om vendbar skjerm eller noe. Bare få noe av grei kvalitet, uten for mye bloatware. Bør vi vente på W10 i slutten av juli kanskje?
 7. Ser PC'n min knapt er minimum spec for spillet. Noen erfaringer her med i5 2500k, 680gtx eller tilsvarende hw?
 8. Betyr ikke at jeg gidder å benytte meg av den, det er mer tilgjengelig/oversiktelig med et subforum. *** Det er altså min mening, mener du noe annet er det jo din rett. Men skulle vært artig å sett om det blir mer eller mindre aktivitet etter omlegging. Jeg tipper mindre.
 9. Må si meg enig med Mereko, ser ikke hensikten med å ta vekk sub forumet. Fin måte å avlive forumaktivitet i forhold til denne serien. Jeg gidder ihvertfall ikke bla meg igjennom flere sider med 'generell spilldiskusjon'.
 10. Var en heftig banwave her om dagen, hvordan står det til med dine kontoer?
 11. Hva er tankene deres om Season 2? Kommer dere til å spille der, eller går dere for normalen? Er veldig i tvil selv, har langt fra det beste utstyret på noen av klassene mine, så jeg har jo uansett noe å jobbe med.
 12. Gralla =) Er planen å videreselge? I det tilfellet er det vel gjerne greiest å gjøre det så snart så mulig, mens feberen fortsatt herjer.
×
×
 • Create New...