Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har prøvd Ac syndicate? Vurderer å kjøpe det fra komplett for 379kr https://www.komplett.no/product/845133/spill/playstation-4/spill-til-playstation-4/assassins-creed-syndicate

 

Kommer litt an på hva slags AC spill du er ute etter vil jeg si. Syndicate er mer likt AC2 og Brotherhood enn f.eks. Black Flag, noe som gjorde at Syndicate har blitt min favoritt av hele serien (absolutt elsker tidsperioden i Syndicate). Men, nå skiller jeg meg litt ut fra resten og synes Black Flag er et av de verste AC spillene så :p

 

Til den prisen vil jeg si at Syndicate absolutt er verdt det, men, som sagt, litt avhengig av hva slags AC spill du er ute ettter.

Lenke til kommentar

Har en ødelagt PS4-kontroller. Klarte å tråkke på ladekabelen slik at den ble røsket ut, så voldsomt at kabelen kunne jeg bare kaste etterpå. Etter det har det vært veldig vrient å lade kontrolleren (jeg har jo ødelagt noe inne i ladeinngangen). Jeg må ta ladekabelen ut og inn hele tiden, helt til jeg ser at kontrolleren lades (ved at jeg ser at det er bevegelse på batterindikatoren eller hva det kalles, på TV-skjermen).

 

Nå har jeg klart å havne på et så lavt batterinivå at kontrolleren har blitt koblet fra, så jeg får ikke sett om kontrolleren lades eller ikke når jeg setter i kabelen. Hva slags lys er det evt når kontrolleren lades, slik at jeg kanskje kan koble til og fra helt til jeg ser den fargen?

 

En annen ting jeg oppdaget er at det er mulig å få et spørsmålstegn på det som jeg kaller batteriindikatoren. Hva betyr det egentlig?

 

Kjøpte kontrolleren på Ebay, fra Tyrkia. Slapp å betale mva-tillegg, fortolling osv. Er det vanlig når varen er dyrere enn tollgrensen? Ikke tillegg på slike ting?

Lenke til kommentar

Cool, da blir TW3 kjøpt :D

EDIT:

50% er et veldig godt kjøp men har nok med FO4 for tiden og spiller sjelden (jobb og annet blir prioritert) så jeg tror rett og slett jeg venter med TW3 til neste store DLC kommer som hvistnok (i følge Cohhcarnage på twitch) er utsatt fra Q1 til Juni?

 

Expansion pass er nedsatt men skulle gjerne kunne kjøpt hele pakken til 50% og siden jeg ikke kommer til å kunne spille det på en stund blir det nok at jeg venter til neste tilbud.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...