Jump to content

schnoog

Medlemmer
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men hva skjer etter 2025? Bør man skaffe seg elbil før 2025 for å slippe et gigantisk prishopp på elbiler ?
 2. Ville uten tvil gått for M1. Fantastisk rask og effektiv.
 3. Å fikse de graverende feilene er for meg en selvfølge. Det skal de selvsagt gjøre. Men de burde aldri rullet ut en slik uferdig og dårlig versjon. Tror de måtte stoppe oppdateringene 3 eller 4 ganger pga store grove feil i softwaren. Enda er det ikke i nærheten bra og jeg tror faktisk de stoppet denne siste utrullingen også. Dette er den verste software releasen på mobil jeg har vært borti og vitner om en software avdeling helt ute av kontroll. Dette er min siste oneplus telefon, og jeg registrerer at svært mange har samme syn som meg på oneplus forumet.
 4. Jo det stemmer. Oxygen og Color OS er smeltet sammen til ei forferdelig smørje. Telefonen er blitt tregere. Apper henger langt oftere og notifications ikon ligger stuck på forsiden selv om man har lest av meldingen. Fingeravtrykksleseren er også blitt mye tregere på responsen. Notifications er også svært trege med å dukke opp i langt større grad enn på oxygen os 11. Forresten så oppdaget jeg også at det fungerte å skru av snooze/alarm i morges uten å låse opp enheten, så da er det fikset.
 5. Oxygen os 12 har nærmest ødelagt telefonen. Treg, buggy og mangler masse funksjoner. Telefonen må låses opp for å skru av alarm blant annet. Helt håpløst rævva software. Angrer som en hund på at jeg oppdaterte.
 6. ligger det i postkassa på release dato hvis man bestiller på nett ?
 7. Akkurat bestilt. Er folk fornøyd med telefonen ?
 8. Noen som har tro på at den endelig kommer til Norge ?
 9. Et godt tips: Asus zenfone 8. Liten og kompakt 5.9" skjerm men med topp spec på prosessor. Meget god skjerm, vanntett, masse ram og nesten ren Android. 6500,- hos power og Elkjøp.
×
×
 • Create New...