Gå til innhold

Potetflak er godt.

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Potetflak er godt.

  1. Har ikke automatisk trekk.Pratet med support og xbox har gjort om hele greia,ikke mulig å kjøpe kort for Gold eller Core abb som det heter nå.
  2. Tenkte å fornye mitt Gold abb som nå tydeligvis heter Game Pass Core.Tidligere så har jeg bare kjøpt gavekort på feks +/- 400 kr hos Elkjøp og fått digital kode sekunder senere og deretter fornyet abb for 12 mnd.Dette har fungert perfekt tidligere men nå må man kjøpe abb med trekk på 59kr pr mnd via bank kort registrering.Noen som har fornyet nylig og vet om det er mulig å fornye UTEN registrering av bank kort info via xbox.com/no?
  3. Takker for alle innspill. Jeg vet ikke hvilken OHMS jeg har på mine gamle Paradigm bak høytalere men tror enten 6 eller 8? Står ingenting på dem ihvertfall 🤷
  4. Litt skeptisk til Denon pga dårlig erfaring med merket tidligere 🤔 Budsjettet er maks ca 10 lapper.
  5. Hei,vil gjerne høre hva andre har av hjemmekino forsterker og erfaringer.Har selv en gammel Onkyo som jeg har lyst å bytte ut da den ikke støtter HDR…men faktisk 4K så den er gammel ja…. Er ikke så teknisk av meg så er ute etter en enkel en som nesten er plug&play….hvis det er mulig? Jeg mener å huske at Onkyo var litt jobb med å sette opp back in the day…var litt forvirrende for en noob men mulig alle forsterkere er det? Noen tips og erfaringer?
  6. Viktig å finne en minnepenn som trekker minst mulig strøm,det er hoved problemet.Lenge siden jeg gjorde dette men var enkelt med Autobleem og bruk av standard kontroller.Verre blir det hvis man feks vil bruke dual shock,fikk ikke det til å fungere bra nok.
  7. Ja vi titta der også men ble ikke noe klokere.
  8. Hei,var innom min bror i dag og han prøvde å lage en familie konto til sin datter som studerer.Vi fant menyen der det sto at man kunne opprette 2 ekstra kontoer på Premium Ultra abb som han har,videre kosta det 39 pr konto pr mnd.Men problemet er at vi kom ikke videre dvs vi fant ikke ut hvor prosessen med å lage konto til hans datter startet…var innlogget på Netflix på pc. Noen som har gjort det og kan si hva vi gjorde feil/ikke har fått med oss?
  9. Tv vegg er lettvegg med gips så den må eventuelt forsterkes.Dessuten så må tv stå litt i vinkel i forhold til vegg og det går greit med tv bord på hjul.
  10. Ok takk,skal titte litt nøyere i options neste gang.
  11. Har selv vurdert LG modellen men lurer på om 77 ` blir for stort,har heller ingen mulighet til å henge tvn på veggen så må bruke tvbord.Har i dag 65` og synes det blir litt «meningsløst» å kjøpe samme størrelse igjen,blir liksom ikke en fullverdig oppgradering da 🤓
  12. Fantastisk spill og en av mine klare favoritter fra siste tiår men usikker på om det blir verd å oppgradere.Spillet kjører allerede i 60fps på PS5 så da er nok litt bedre grafikk ikke nok for min del.
  13. Testa spillet nylig igjen på Series X og liker opplevelsen av å fly hvor som helst i verden.Også morsomt å se hvordan huset mitt ser ut i spillet.Men testa helikopter for første gang men skjønte ikke hvordan jeg skrur av sporlys/vind eller hva det heter som omgir helikopteret. Noen som vet hva jeg prater om 🥴
  14. Har TV2 play,Disney+,Netflix,SkyShowTime og HBO Max. TV2 Play har jeg via Altibox poeng og de siste 2 har jeg 50% abb på. HBO Max er den jeg bruker mest og SkyShowTime minst men sistnevnte beholder jeg kun pga tilbudet. Vurderer å si opp Disney+ da jeg bruker tjenesten veldig lite.
  15. Testa spillet litt på Series X men spillet fungerer så dårlig på min gamle OLED. Er noe med 30fps spill og min 5 år gamle OLED som bare ikke funker. Hos min bror med en Samsung LED så flyter spillet helt greit.
  16. Ah ok,takk. Tydeligvis ikke lett å få reparert eldre elektronikk lengre. Hørt med flere men problemet...i tillegg til langt unna....er at de fleste/alle har en liste med merker de reparerer og JVC er ikke blant dem. Ser kanskje ut som jeg må klare meg uten cd spiller delen av boomblasteren Kan bruke streaming,aux,dab og usb delen men så er det sånn at jeg har mye cd plater.
  17. Kontaktet dem men dessverre så reparerer de ikke lyd produkter som stereo anlegg osv 😔
  18. Takk,kontakter dem men du vet ikke om noen andre også? ( bra med alternativer) Mener det lå en på venstre side i et hvit bygning rett før liertoppen når man kommer gamle veien fra asker men mulig jeg husker feil eller at den er borte for leeeenge siden 🙁
  19. Hei,noen som vet om noen firma i nevnte område som kan fikse en JVC Boomblaster? CD spiller delen av boomblaster fungerer ikke lengre :(
  20. Takker for svarene. Ingen barn eller dyr i leiligheten min.Blir veldig vanskelig å henge på vegg da det kun er en lettvegg med gips og aleminium stendere.Annen ting er at tv på tv bord står litt på skrå for å kunne se rett på tv….uten at synsvinkel blir litt fra siden.Blir å vente til black friday,eventuelt DNB/Power mastercard tilbud i oktober…..`bare` 20% da men. Glemte i første post å nevne at mitt eksisterende tv bord er på hjul men ikke vært noe problem med 65` tv på den.Mener å ha lest i en review at nye 77` var litt ustødig med kun tv stand.Har forøvrig prøvd å finne nytt tv bord til mitt behov men virker ikke som det er lett å få tak i….dvs på hjul (komme til baksiden av forsterker osv + rengjøring) og plass til masse duppelditter som konsoller,forsterker osv
  21. Hei, Vurderer å oppgradere min snart 5 år gamle LG B9 65` modell til nye C3.Men jeg har ikke mulighet til å henge tv på veggen så må bruke eksisterende tv bord.Det går bra med den tvn jeg har nå men lurer på om ny tv blir veldig ustødig ettersom betydelig større aka 77` størrelse? Noen som vet eller har erfaring?
  22. Tidligere så har jeg kjøpt 12 mnd kort hos elkjøp for å fornye mitt + abbonemang til playstation men fikk beskjed om at de har sluttet å selge disse kortene da jeg var innom min lokale elkjøp butikk. Ser på nett at "PlayStation Store PSN gavekort" digital kode kan kjøpes men virker de til PS5,står bare ps3,ps4 på nettsiden? Hvilke muligheter har jeg til å fornye abb uten å legge inn kort info på min bruker?
  23. Denne filmen har vært utsatt mange ganger allerede pga pandemi og krigen i ukraina.Kommer vel nå i høst og skal nok se den men blir ikke på kino men hjemmekino ettervert.
  24. Så denne på kino nylig og likte den selv om den ikke er 100% korrekt i hvordan ting skjedde.Men det er det ingen filmer i denne sjangeren som er,noe Bohemian Rapsody er et godt eksempel på.Over 100 000 har sett den på kino så langt og vel verd å se. Noen andre som har sett og har formening om den?
×
×
  • Opprett ny...