Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Intuitivt er akkurat riktig ord. Grafikken er fargerik og interessant og animasjonene er morsomme og underholdende.

 

Noen vil gjøre likhetstegn mellom intuitivitet og overforenkling, men selv et avansert system trenger et grensesnitt som er enkelt å bruke, og her føler jeg at SimCity virkelig skinner.

 

Spillet er vakrere enn Societies, og mye, mye, mye dypere og mer detaljert enn SC4.

 

Det eneste jeg savner er bystørrelse, terraforming, og single player (inkludert evnen til å lage et ubegrenset antall regioner).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror jeg jaggu må spørre foreldrene mine om et lite lån, for å få spilt SimCity i Mars, da husleien øker med litt over 2'000 kr i Mars. Ikke greit å ha dårlig råd. Skulle egentlig ønske at jeg hadde full jobb, med bedre inntekt enn det jeg får fra NAV. :p

 

Jeg gleder meg mer og mer, og håper at jeg blir invitert til neste beta helg.

 

Er det forresten planer om en Gamer.no/diskusjon.no region?

Lenke til kommentar

Hvordan kan husleien øke med 2k på én måned? :O Finnes det ikke regler for slikt? Eller går det bare på varslingstid?

 

Vi er hvertfall en 5+ stykk som har gitt uttrykk for at vi ønsker en Gamer region.

 

Jeg foreslår at vi velger den største regionen, så vi kan få med flest mulig folk.

 

Hvem som vil ha hvilken by osv. må da diskuteres og avgjøres av personen som "eier" Gamer regionen regner jeg med ;)

Lenke til kommentar

Husleiediskusjonen bør tas i en annen tråd, men jeg kan jo nevne at dersom man har tidsbestemt husleiekontrakt på f.eks. ett år, fordi man deler inngang m.m. med huseier, så kan man øke husleien akkurat så mye man vil når kontrakten går ut, og det må skrives ny. Ellers er det veldig strenge regler på dette med husleieøkningen, ja.

 

Tilbake til topic?

Lenke til kommentar

Gamer region blir nok eneste multiplayer regionen på meg. Kjipt at de begrenser det til 10 regioner per person. Jeg er en typisk "completionist", men uten hastverk. Kommer spillet med 10 eller fler regioner så blir jo det umulig.

 

Har lyst til å prøve alle regionene, og dermed alle kartene, selv de som bare har 2 eller 4 byer for å oppleve alle regionene og kartene og deres forskjeller.

Lenke til kommentar

CXL Platinum så ikke ut til å være store greiene, 50 nye bygg, støtte for 3DS Max 2012 (3D modellerings program), og en del små bugfixes, riktignok ikke de store som dreper spillet.

 

Men on-topic: Ser betaen nå skal bli tilgjengelig for alle som har forhåndsbestilt gjennom Origin, er vel lite håp for oss som har bestilt på feks Amazon eller Green Man Gaming?

Lenke til kommentar

Å fy faen for noe dritt. Håper ikke de prøver å lage sims-sim city her. Det jeg likte best med de gamle spillene var at de var realistiske (med unntakt av "katastrofene"). Jeg ønsker å bygge en ekte by, og støtten for mods for SimCity 4 var fantastisk, håper de åpner for det etterhvert.

 

Du må ikke bruke disse karakterene om du ikke vil. De dukker bare opp når du plopper hovedkvarterene deres inn. Jeg er selv usikker i hvilken grad jeg vil bruke dem. Men ting blir én dag kjedelige, og da kan det jo være morro å se disse to krige gjennom byen din :)

 

Jeg trodde ikke mods ville være mulig pga. online only funksjonaliteten, men Maxis har nå sagt at de er i debatt med en del SC-moddere og at dette er noe de vil forsøke å få til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...