Jump to content

PoWerFeeD

Medlemmer
 • Content Count

  1126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

124 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. JBL Reflect Mini Bluetooth er ikke tilgjengelige hos Lefdal, så man får ikke kjøpt den. Du kan "collect & store" i Volda, eneste mulighet. Juks.
 2. Ticket: 177703 Få tilbake at man kan sortere etter størst % avslag i pris. På forhånd takk! Hej, Håll ut! "Största prissänkning i procent" kommer tillbaks under dagen. Och "Bäst erbjudande" kommer framöver att samla de produkter som förutom prissänkning även varit populär bland våra användare under de senaste dagarna. Tack för att du hörde av dig med din feedback! Ha en fin dag Vänliga hälsningar Sara Support Norge
 3. Send de en tilbakemelding på det.
 4. For å spare litt tid så brukte jeg: "Origianl Sin 1 Level Map" Da slipper du å rote rundt så mye. Ellers så er "crowd control" utrolig viktig. "Charm" skill og piler kan snu en kamp utrolig fort.
 5. Du skal kontakte butikken du kjøpte fra... Du siterer en post som er over ett år gammel, om du leser post #44 så har jeg forklart hvorfor jeg ikke gikk til butikken.
 6. Rtot=1/(1/R1+1/R2+1/R3.........+Rn) https://www.swtc.edu/Ag_Power/electrical/lecture/parallel_circuits.htm
 7. Vel kundene av Hello har fått en epost der de sier vi blir flyttet over til ICE. Hadde tenkt å legge den ut her, men har dessverre slettet den.
 8. Den største og Vega går nok godt i sammen. Forbrukerene må få Nvidia til å forstå at G-Sync er for dyrt, og direkte forbrukerfientlig.
 9. Enig med vidor, slå den på, maks styrke mens du lufter godt ut. Da vil den få "gasset" i fra seg raskest mulig. Etter det bør det ikke være noe problem. Kokepunktet er på -44C, så eventuelle gasser forsvinner relativt rask. Og er sikkert allerede ute av hus.
 10. Må jeg kjøpe begge de eller kan jeg bruke låsen jeg allerede har, og bare bytte selve nøkkelhullet? Sorry for inkompetanse Skru ut låsen du allerede har, altså ta av dørhåndtaket og låsekassen. Ta det med deg til Clas, så kan nok de hjelpe deg. Jeg tror nok du må kjøpe begge deler. Ellers kan du se på merket på låsekassen som allerede står i døren. Og høre med en låsebutikk om de kan selge deg ny sylinder til en slik låsekasse.
 11. Sikkerhetslåsen er også lett å "dirke" opp. Du klarer lett å smette en liten strikkepinne på inn i dørlåsen selv når sikkerhetslåsen står i. Du må nok til med ett nytt beslag og tønne. Dersom du driter i hvordan det ser ut kan du bore opp en hempelås som du kan ha hengelås i når du reiser. http://www.clasohlson.com/no/Sylinderl%C3%A5skasse-4-565/40-7063 http://www.clasohlson.com/no/Ytterd%C3%B8rbeslag/40-9381#moreinfo
 12. Lite anmeldelser ute. Lover dårlig for spillet. http://opencritic.com/game/2886/resident-evil-7-biohazard Mandag 23.01 17:00 er det lov å spille ut anmeldelser.
 13. Det gjør det. Jeg fikk igjen pengene mine, men det tok 4-5mnd, ikke godt nok.
×
×
 • Create New...