Jump to content

monzilla

Medlemmer
 • Content Count

  5607
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

577 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Du spurte om jeg visste hvorfor vi må ha den loven om offentlige anskaffelser på. Ja svarte jeg. Hva er problemet?
 2. Ja det vil jeg påstå. Loven i seg selv opplever jeg gir gode nok rammer til at man kan kjøre fornuftige konkurranser. Det er praktiseringen av offentlige anskaffelser der det er altfor stort strekk i feltet. Masse gode ambisjoner, tanker og visjoner i IT-avdelinger rundt om kring i offentlig-Norge, men etter dette er kjørt igjennom innkjøpskvernen så er det mye rart som kommer ut på andre enden.
 3. Hva med å adressere elefanten i rommet her; Offentlige anskaffelser. På generell basis, måten en altfor stor del av norske virksomheter kjøper tjenester på fra markedet er dømt til å mislyktes før konkurransen treffer markedet. Man stiller ofte urimelige og irrelevante krav som hindrer spesialistselskaper i å delta. Man favoriserer lokale leverandører ved måten man krever at leverandøren skal prise tjenestene sine på. Man samler forskjellige teknologiområder i en og samme arbeidspakke, der man skal ha alt fra applikasjonsforvaltning til dekkhotell fra samme leverandør. Man sparer kanskje noen hundre tusen i innkjøpskostnader og avtaleforvaltning, men betaler med blodrenter gjennom avtalens levetid.
 4. Nå har pakken lagt på Bring sin terminal i Oslo i 4 dager, enda ikke blitt videresendt...
 5. Enig i at Bring ikke helt er med på notene. Men på den andre siden så tjener de sikkert like mye penger om det tar 3 dager eller 14 dager (transporten er allerede kjøpt).
 6. Ser det er framdrift på forsendelsen nå, så da er det bare til å smøre seg med tålmodighet
 7. Bestilte min 1 min over midnatt, og de hadde varer på lager til langt på dag, forventer å få i første runde. Spesielt siden bring har fått varsel om pakke
 8. Noen som bestille noe fra hifiklubben på black friday og som har fått varene? Jeg fikk sendingsinfo fra Bring for en uke siden, men det står bare at de har mottatt informasjon om sendingen
 9. Jeg landet nettopp på xf9005 fra hifiklubben til 15k. Samme bruksområde som deg
 10. https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/QE65Q6FNATXXC/samsung-65-q6f-4k-uhd-smart-tv-qe65q6fnat Denne koster 9990 på fredag. Er tilbudet ligit eller samme som det andre på tirsdag? Er det en god TV?
 11. Hei, Først litt bakgrunn: Jeg er på jakt etter en ny TV. Den skal stå i stuen, hvor vi har mange vinduer. Den skal faktisk stå foran et av vinduene. Vi sitter ca 5-6 meter fra TVen, og jeg har derfor bestemt at rundt 65" bør være en grei size. I forhold til bruk er det TV, film, Apple-TV og xbox one x som blir bruket. Jeg har en Sonos lydplanke, sub og to stk sonos 1 i surround, så lyd trenger ikke å være med i bildet (det må være optisk ut fra TVen). Så kommer spørsmålet. Hva slags TV gir meg mest for pengene her. Har sett på følgende to modeller: https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/KD65XF9005BAE/sony-65-4k-uhd-smart-tv-kd-65xf9005 https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/QE65Q7FNATXXC/samsung-65-q7f-qled-4k-uhd-smart-tv-qe65q7fnat Basert på det jeg skriver over, hva mener folket her? Er det andre modeller jeg heller bør se på?
 12. Realkompetanse, erfaring og personlighet trumfer det meste.
×
×
 • Create New...