Jump to content

PoWerFeeD

Medlemmer
 • Content Count

  1126
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PoWerFeeD

 1. JBL Reflect Mini Bluetooth er ikke tilgjengelige hos Lefdal, så man får ikke kjøpt den. Du kan "collect & store" i Volda, eneste mulighet. Juks.
 2. Ticket: 177703 Få tilbake at man kan sortere etter størst % avslag i pris. På forhånd takk! Hej, Håll ut! "Största prissänkning i procent" kommer tillbaks under dagen. Och "Bäst erbjudande" kommer framöver att samla de produkter som förutom prissänkning även varit populär bland våra användare under de senaste dagarna. Tack för att du hörde av dig med din feedback! Ha en fin dag Vänliga hälsningar Sara Support Norge
 3. Send de en tilbakemelding på det.
 4. For å spare litt tid så brukte jeg: "Origianl Sin 1 Level Map" Da slipper du å rote rundt så mye. Ellers så er "crowd control" utrolig viktig. "Charm" skill og piler kan snu en kamp utrolig fort.
 5. Du skal kontakte butikken du kjøpte fra... Du siterer en post som er over ett år gammel, om du leser post #44 så har jeg forklart hvorfor jeg ikke gikk til butikken.
 6. Rtot=1/(1/R1+1/R2+1/R3.........+Rn) https://www.swtc.edu/Ag_Power/electrical/lecture/parallel_circuits.htm
 7. Vel kundene av Hello har fått en epost der de sier vi blir flyttet over til ICE. Hadde tenkt å legge den ut her, men har dessverre slettet den.
 8. Den største og Vega går nok godt i sammen. Forbrukerene må få Nvidia til å forstå at G-Sync er for dyrt, og direkte forbrukerfientlig.
 9. Enig med vidor, slå den på, maks styrke mens du lufter godt ut. Da vil den få "gasset" i fra seg raskest mulig. Etter det bør det ikke være noe problem. Kokepunktet er på -44C, så eventuelle gasser forsvinner relativt rask. Og er sikkert allerede ute av hus.
 10. Må jeg kjøpe begge de eller kan jeg bruke låsen jeg allerede har, og bare bytte selve nøkkelhullet? Sorry for inkompetanse Skru ut låsen du allerede har, altså ta av dørhåndtaket og låsekassen. Ta det med deg til Clas, så kan nok de hjelpe deg. Jeg tror nok du må kjøpe begge deler. Ellers kan du se på merket på låsekassen som allerede står i døren. Og høre med en låsebutikk om de kan selge deg ny sylinder til en slik låsekasse.
 11. Sikkerhetslåsen er også lett å "dirke" opp. Du klarer lett å smette en liten strikkepinne på inn i dørlåsen selv når sikkerhetslåsen står i. Du må nok til med ett nytt beslag og tønne. Dersom du driter i hvordan det ser ut kan du bore opp en hempelås som du kan ha hengelås i når du reiser. http://www.clasohlson.com/no/Sylinderl%C3%A5skasse-4-565/40-7063 http://www.clasohlson.com/no/Ytterd%C3%B8rbeslag/40-9381#moreinfo
 12. Lite anmeldelser ute. Lover dårlig for spillet. http://opencritic.com/game/2886/resident-evil-7-biohazard Mandag 23.01 17:00 er det lov å spille ut anmeldelser.
 13. Det gjør det. Jeg fikk igjen pengene mine, men det tok 4-5mnd, ikke godt nok.
 14. Hei, Det kommer nok litt an på hvor du finner duene dine. Personlig ville jeg ikke spist "byduer" selv. Men jeg klarer ikke å finne noe konkret på at det er farlig å spise de. Det er bare litt uappetittlig å tenke på at de gulper i seg søppel og spyrester. Mens duer som oppholder seg utenfor byen har jeg ingen problemer med å spise. Vi har jaktet og spist duer fra Hamre området rett utenfor Kristiansand, men dette er "ringduer" og ikke "byduer". Smakte fortreffelig, og magesekken var full av korn. Men detter er trekkfugler, så de vil bare være i området når det er avlinger de kan spise. Miljødirektoratet tillater bare jakt på ringduer, det er jaktsesong fra 21.08 til 23.12. Så man har ikke lov å jakte på byduer engang. http://www.miljodirektoratet.no/Global/dokumenter/tema/jakt_og_fiske/Jakttider%20-%20plakat.pdf Wiki: https://no.wikipedia.org/wiki/Duer#Arter_og_varianter
 15. * Bruken vil nok variere sterkt. Jeg brukte mine utelukkende på løpeturer i Singapore. 30C og mye svetting. Jeg hadde trolig fått svette ned i mikrofonhullet. Og dette ødela "på" bryteren.
 16. Kommer jo helt an på hvordan loopen ser ut. Men nei, som regel vil du ha termostater, sikkerhetsventiler, watchdogs som skal forhindre dette. Edit: Sorry, jeg er prosessoperatør. Så jeg tenkte "stort" før jeg så hvor posten var plassert. Dersom vannpumpa ryker i ett vannkjølingsoppsett så vil nok PCen slå seg av pga CPU/CPU temp før det rekker å koke så mye.
 17. Tror du er inne på noe. Med tanke på at man kan få seg en "lik" bærbar ny med 980GTX for 15k, så er nok 10k for en brukt laptop med 970GTX i grenseland. Kanskje om jeg er heldig
 18. Hei dere, Skal selge en Asus G752, men er litt usikker på pris. https://www.dustinhome.no/product/5010885787/rog-g752vt-gtx-970m?ssel=false&utm_campaign=prisjakt&utm_source=prisjakt.no&utm_medium=pricecompare&utm_content=5637174326 Her er en link fra Dustin.no Eneste forskjellen på denne og min er at min har 512gb SSD og 2TB HD. Har tenkt å legge den ut til 9.990kr å se om jeg får napp. Den ble kjøpt desember '16. Nypris var rundt 19.990kr, ser at noen prøver å selge G751 på finn til 13k, men det tror jeg bare de kan glemme.
 19. Enig med deg. Vi har også kommet over sau i heia med brukket nakke/rygg. Sauen ligger tilsynelatende livløs, men når du går bort ser du at "det er noen hjemme". Vi har pleid å ringe bonden som driver gården som ligger nærmest. De henter som regel dyret etter noen dager, slik at det slipper å sulte i hjel. Men tenk på alle de sauene i heia som ikke folk finner. Disse vil jo bli offer for kråker, ravn, mink osv osv osv. Resultatet blir jo det samme. Halvspist skrott som ligger igjen.
 20. Jeg ville også takket ja i din situasjon. KL er jo midt i hjerte av sør øst Asia. Ikke så trygt og velorganisert som Singapore. Men det er nok en av de tryggere plassene du kan jobbe i sør øst Asia. Lykke til!
 21. Dersom du gjør en så god jobb for dette firmaet, så burde de gi deg en skriftlig garanti på at du kan få din norske stilling eller tilsvarende stilling tilbake etter en prøveperiode i utlandet. Vanskelig å si hva vi hadde gjort, du gir oss lite å gå etter: Hva er din familiesituasjon. Hvor gammel er du. Hvilket land er det snakk om. Hvilken storby er det snakk om. Er du mann eller kvinne. Ellers har jeg de siste 18 mnd jobbet utenlands selv. Men jeg fikk skriftlig garanti for å få norsk jobb tilbake igjen etter endt oppdrag. Jobber også i oljeselskap. Jeg har ikke angret på at jeg takket ja til oppdraget. Men jeg ble stasjonert i Singapore. Jeg tror ikke jeg hadde takket ja til Syria, for eksempel.
 22. Ett siste innlegg, om alt annet feiler. http://www.ebay.com/itm/Car-Reverse-Rear-View-Backup-camera-for-Toyota-Prius-2006-2010-with-Night-Vision-/320794653310 2-300kr for nytt kamera.
×
×
 • Create New...