Gå til innhold

OlaHaldor

Medlemmer
 • Innlegg

  1 901
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om OlaHaldor

 • Bursdag 26. aug. 1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

13 183 profilvisninger

OlaHaldor sine prestasjoner

672

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Leit at du ikke har fått svar enda. Regner med bryllupet er gjennomført nå, men for fremtiden; du kan stå stort sett hvor du vil. Gjester og prest vil nok sette pris på at du ikke klatrer høyt og lavt i koret, prekestol og lignende. Avklar i så fall med presten på forhånd om du ønsker bilde av brudeparet med gjester i bakgrunn. unngå sko som klikker og klakker. Myke såler og bevege seg som en ninja for å unngå oppmerksomhet. lykke til
 2. Jeg har hatt Canon, Olympus og nå Fujifilm. Å bytte system er dyrt. Gjør nøye undersøkelser og velg noe du skal ha i mange år. Optikk du er fornøyd med kommer du til å ha i mange år, eller aldri kvitte deg med. Kamerahus får stadig forbedringer på det ene og andre - kan lett selges og kjøpes brukt, med mindre du ønsker siste skrik. Lagre søk på Finn for optikk eller annet du ønsker å kjøpe - plutselig dukker det opp. Min erfaring er at de som selger dyr og "proff" optikk tar mye bedre vare på utstyret enn "Ola og Kari nedi gata". Jeg har kjøpt stort sett alt av utstyr brukt, kun nå når jeg går over til Fujifilm har jeg begynt å kjøpe nytt fordi det rett og slett er vanskelig å oppdrive det jeg ønsker brukt.
 3. Kan også anbefale å ta en titt på Plasticity. relativt billig og mer artist-orientert CAD lignende program.
 4. En og annen krasj har jeg sett, men dette var voldsomt. 😂
 5. Jeg har spilt den første litt, men koste meg aldri. Jeg trengte ikke lage så veldig stor by før jeg syntes jeg satt mye mer med trafikkhåndtering, endring av veier og nettverk og lite på ekspansjon av byen. Så mye at jeg ikke gadd å spille. Det tok helt drepen på meg. Og jeg syntes at det ikke var noe interessant endgame. Da Skylines kom ut hadde man SimCity 2013 friskt i minne - det spillet koste jeg meg glugg med - fin grafikk, fin UI, godt gameplay, også når man kom til endgame og kunne bygge spesialisert industri, og virkelig tjene store penger. Ulempen med spillet var utrolig små tiles, og at samarbeid mellom byene gikk for sakte eller var ustabilt. Jeg kunne derimot ønske at Skylines hadde disse endgame greiene. Gameplayet føltes gøy og meningsfylt. Skylines sine industrispesialiseringer ble bare et bittelitt mer avansert "bygg litt industri, byen trenger det", klatta på i siste liten, uten at det ga helt den store gevinsten synes jeg. Nå i Skylines 2 føler jeg man kanskje grinder litt vel mye disse tingene som å legge til rette for jordbruk, skogbruk og gruvedrift, for å kunne unlocke en større fabrikk/industri. Men man kan tjene litt mer på de, og de åpner for mange ansatte, som igjen gir grunnlag for å bygge ut nye boligfelt. Foreløpig savner jeg likevel noe som gjør at jeg har et mål å strekke meg etter, som det var i SimCity 2013. Noe mer enn å håndtere trafikk. (som jeg enda har tilgode å ha store problemer med)
 6. Si det til Microsoft og Laminar. Flysimulatorene deres har eksistert i tiår, men det samme skjer stadig, og det tar år før ytelsen er på bølgelengde med forventningene. Likevel, kjøper folk det. Gang på gang. 🙃
 7. Når den tid kommer, er det interessant med kartdata fra Norge? 😄 Jeg klager ikke. (by-bygger kunnskapen min er derimot ikke helt på topp )
 8. Jeg er ikke uenig i at ytelsen er dårligere enn forventet. Nå har jeg rett nok ikke lest de negative omtalene der - jeg bryr meg ærlig talt ikke - for jeg koser meg. I forkant av utgivelse fikk jeg inntrykk av at veldig mange forventet mer i grunnspillet. Ting man har blitt vant med fra mods som gjør bygging av vei, håndtering av trafikk osv. til en lek. CO kan jo ikke ta moddernes kode og bare putte det inn i spillet sitt. De har dog ansatt noen moddere som har jobbet med Skylines 2, så det er jo noe.
 9. Jeg har brukt min OLED TV i snart et år nå, og har ikke sett antydning til noe burn-in. Det skal sies at jeg nesten ikke spiller, men jobber mye med grafikk og 3D, så det er VELDIG mye statisk UI 99% av tida skjermen er brukt. Er en helt nydelig med så mye plass. Jeg gikk fra en 49" ultrawide og når jeg brukte den tenkte jeg "wow, dette er jo drømmen! Jeg kommer ALDRI til å bytte". Men så feil kan man ta. 🫠 Jeg savnet plass i høyden, noe 4K og stor skjerm dekker i stor grad.
 10. Jeg kjøpte min under black friday i fjor, betalte ca 8K jeg også. Vil anbefale trådstarter å vurdere de i alle fall 👌🏻
 11. Vil også anbefale LG OLED tv. Jeg kan ikke skjønne hva du mener med at de blir grøtete? Jeg har aldri hatt en skjerm som oppleves klarere.
 12. Det er jo veldig avhengig av spill og ytelse man kan forvente i det. Spiller man CS og Fortnite er det ikke noe stress så vidt jeg kan forstå. Det er verre med grafikk-tunge spill.
 13. Gøy å lese om nordmenn som finner sin nisje og gjør det godt! Liker også det lille jeg har hørt av musikken hennes/deres i det kommende Tiny Glade. Det er helt nydelig og passer settingen godt 👏🏻
×
×
 • Opprett ny...