Jump to content

OlaHaldor

Medlemmer
 • Content Count

  1655
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

507 :)

About OlaHaldor

 • Birthday 08/26/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11418 profile views
 1. Disney/Pixar har et spill hvor man kan spille splitscreen med masse forskjellige karakterer fra filmene. Det er story-drevet, og man hjelper hverandre. Jeg har foreløpig kun prøvd Toy Story biten. Er litt gøy å løpe rundt som Buzz og Woody, eller kjøre den radiostyrte bilen f.eks. Det heter RUSH: a Disney Pixar adventure
 2. Kjøp noe med bedre ytelse nå. Lagring er relativt billig og er lettest å oppgradere senere.
 3. Bor ikke i nærheten av Ålesund. Kona argumenterte med at poden blir jo eldre, så det kan bli aktuelt å ta med når vi er på tur rundt om. Større skjerm er jo ikke så galt da. Ja, jo.. Jeg la inn bestilling på OLED versjon enn så lenge.
 4. Har tenkt å handle Switch, så man kan spille noe litt enklere greier med ungene. Mariokart o.l. Oled? Ikke oled? Pleier det være tilbud på Switch og spill så man bør vente litt?
 5. Denne ser kurant ut. https://www.komplett.no/product/1183418/gaming/gaming-pc/stasjonaer/acer-predator-orion-3000 Det finnes andre ferdigbygde maskiner men denne så grei ut med tanke på hva den inneholder vs maksprisen din. Skjerm, tastatur og mus kommer i tillegg om du ikke har dette fra før
 6. Du har litt sprekere maskin enn meg også. Jeg har Threadripper 2920x, 128GB 2333mhz og RTX 3090. Jeg vil kanskje tro det er begrensninger i spillmotorene? At denne oppløsningen/aspect ratioen ikke er så vanlig at det er noe hold i å optimalisere for det (enda)
 7. @Evil-Duck jeg kan bekrefte det du sier. Jeg opplever at det krever mer i så bred aspect ratio ja. Det gjelder egentlig alt av spill hvor FOV blir ekstremt bred. Mens noen spill så virker det motsatt, for å utligne "lens distortion"; bildet oppleves som man får mindre FOV, og det oppleves veldig trangt, men da med lik ytelse som jeg ellers ville forventet.
 8. Høres skremmende forlokkende ut. Jeg greier ikke se for meg når jeg skal ha tid til å faktisk bruke det 😭
 9. Krysser fingrene for at det endelig er aktuelt å bytte ut Threadripper 2 til noe med like mange kjerner men raskere kjerne!
 10. Lasta ned patchen i ms store men får ikke opp spillet en gang for å oppdatere innhold. 🤯
 11. Spennende! Jeg har ingen anelse på å montere og sette opp slike komponenter selv ( å bygge pc er litt annerledes føler jeg, umulig å gjøre store feil). Jeg har printer, men ikke gitt meg i kast med å printe - det krever tålmod og presis printer, samt at man helst skal ha et greit miljø der printeren står (jevn temperatur, lite luftfuktighet etc).. Spent på å følge med på denne!
 12. Heftig! Nå får jeg lyst til å reise land og strand for å se og evt prøve 😂
 13. Ser for meg det blir vanskelig å sitte stille frem til posten kommer i dag 😅
 14. @Gunfreak denne ser ut som en ok start så man ikke flår lommeboka helt med en gang. Usikker på hva teksten om "H CAM not included" betyr.. får man ikke alt man trenger?
 15. Wow! For en heftig rå butikk! Skjønner prisene blir deretter - faktisk overrasket det ikke koster mer. Nøyer meg med det jeg har enn så lenge. Men hadde vært artig å prøve joystick og collective slik det skal være.
×
×
 • Create New...