Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt min Lumia siden 29 november og er veldig fornøyd med telefonen.Har hatt kanskje 5-6 restarter siden jeg fikk den og aldri opplevd av telefonen fryser seg.

Eneste jeg stusser på er at det skjer ofte at når folk ringer meg dem kommer ikke gjennom og jeg får melding fra min telefon svar at noen har prøvd å ringe meg.

Lenke til kommentar

Så hvorfor bytter du den ikke i et fungerende eksemplar?

 

Godt spørsmål. Kontaktet nettbutikken der jeg kjøpte den fra i dag og har lagt frem problematikken for dem. Har ikke fått noe svar tilbake ennå.

Men etter hva jeg har lest er det mest sansynlig ikke selve telefonen, men heller operativsystemet det er noe kluss med. Så dermed spørs det om det hjelper særlig å bytte selve telefonen? Den har faktisk ikke laget noe krøll hittil i dag. Eneste jeg opplevde i dag mens jeg var ute og kjørte var at radioen plutselig ble avbrutt og det sto samtale aktiv i displayet. Men da jeg sjekket telefonen var det hverken mottatt eller startet noen samtale.

Virker for min del at det er når jeg bruker bluetooth aktivt de største problemene oppstår. Selv om det har vært litt annet kluss også.

Har også avinstallert en del apper jeg hadde for å se om det er noen av dem som kan lage problemene.

 

Hadde vært greit om det kom en oppdatering snart for å se om det luker bort feilene enkelte av oss sliter med.

Lenke til kommentar

Etter å ha hatt telefonen i nesten tre uker er jeg kjempefornøyd. Alt går som smurt og jeg savner ikke Android i det hele tatt. Det er fortsatt knirkingen og mangel på opplasting til Instagram som er negativt for min del, men dette er jo problemer som andre absolutt ikke trenger å støte på i det hele tatt. Har ikke hatt noen omstarter og aldri gått tom for strøm. Jeg lader den generelt sett i en times tid om morgenen før jeg går på jobb. Jeg har imidlertid hørt fra en venn at tekstmeldingen jeg sendte ham dukket opp på Facebook i stedet. Høres ut som en brukerfeil, men jeg er 100 % sikker på at jeg gjorde mitt beste for å sende en tekstmelding. Den ligger i tekstmeldingstråden. Har derfor deaktivert Facebook-chat og ikke hatt problemet siden. En skikkelig PDF-leser hadde også ikke vært å forakte, men jeg regner med at dette kommer etter hvert. Alt i alt blir bare telefonen bedre og bedre.

Lenke til kommentar

Balder: hvis det var OSet ville vel alle hatt problemet?

 

Hadde jeg bare visst det!

Men det kan virke som at brukermønsteret og apper som enkelte har innstallert påvirker telefonen. Som jeg har skrevet tidligere ser det ut som bluetooth skaper problemer for mange. Flere har også opplevd at telefonen låser seg når den ligger over natten på trådløs lader.

Enkelte har byttet telefon opp til 5 ganger og opplevd samme feil igjen. Vanskelig å si hva som er problemet og Nokia virker nokså tause.

 

Her er forøvrig en link jeg fant: http://nokiagadgets....random-reboots/

 

Har lest at noen fortsatt har problemer etter den oppdateringen.

 

Men forstår jeg det riktig at den telefonen du har kjøpt fungerer helt feilfritt?

Endret av Balder1962
Lenke til kommentar

For å si det enkelt: Noen problemer vil alle oppleve (slik som uskarpe bilder i vanlig sollys med stock L920).

 

Andre problemer er såkalte regresjoner. Dvs. at problemene har ekstremt mange variabler for akkurat hva som må til for at det skal oppstå. Restart er en av disse. Det å ikke kunne låse telefonen er en av disse. Det at batteriet tapper seg fort virker også å være en regresjon.

 

Problemet med Portico-oppdateringen (og problemet for alle programmerere) er at den uten tvil vil innføre nye regresjoner.

 

Microsoft jobber sammen med Nokia og prøver å fikse alle disse feilene, så det er i grunn kun fysiske feil jeg leter etter hvis jeg evt. skal benytte meg av garantien. Og der stoler jeg 100% på Nokia at de vil bytte telefoner med produksjonsfeil.

Lenke til kommentar

Så langt er ting på stell. Knall telefon! Finner det meste av applikasjoner jeg trenger, null problem. Venter på Spotify, men ingen hast.

 

Så langt har batteriet imponert. Tok den av laderen kl 07.00 og er 50% igjen i skrivende stund, med jevn bruk av både kamera, sms, mobilt nettverk, WIFI, noe spill osv.

 

Ellers ser den ufattelig pen ut! :D

Lenke til kommentar

Jeg bruker Bose-propper det ikke er noe feil med, og hører enkelte ganger at høyrekanalen mangler. Har også prøvd å plugge øreproppene ut og inn igjen gjentatte ganger men det hjelper ikke. Kun restart fikser det

Av en eller annen grunn sliter Lumia med Bose headsett. Har slitt med dette mot alle Lumia uavhengig av å ha brukt adapter ller ikke for å skifte polaritet.

Dette er bare et slikt mysterium vi ikke har klart å finne svar på.

Lenke til kommentar

Jeg hadde min andre reboot på vei inn til jobb i dag. Hang på Nokia-logoen og måtte restartes med volum ned + power.

Det er nok et høyst reelt problem det her, men for min del så skjer det veldig sjeldent så det tar ikke noe av gleden fra telefonen.

 

Synes allikevel det er rart at dette ikke er et problem de virkelig haster ut oppdatering til. Hvor mange måneder har telefonen vært ute nå? Dette må de ha visst om en god stund nå.

 

Edit: Hvem er det man skal ta kontakt med når man har problemer? Er det Nokia direkte eller Telenor? Jeg kunne tenkt meg og ringt og opprettet en sak på det

Operatør får ikke gjort noe med dette og kan kun henvise deg til servicepunkt, det er Noka som må håndtere utfordringer med deres Hw/SW. Oppdateringen kommer snart, sammen med den offisielle WP oppdateringen. Min 820 har ikke hatt noen restarts eller frys, så vi får håpe dette blir helt borte fra 920 også etter neste oppdatering.

Endret av Terminal
Lenke til kommentar

Spørsmål. Har noen av brukerne med Telenorabo aktivert 4G selv? Og opplevde dere flere krasjer etter det? Jeg mistenker at det har økt krasjene.

 

Når det er sagt krasjer den mindre nå enn få av en eller annen grunn. Og har noen problemet med at Store ofte ikke melder om at apper skal oppdateres? Jeg leser om oppdateringer apper på nett, søker de opp og opdaterer. Men slik skal det jo ikke være...

Lenke til kommentar

Kommer an på om det er bekreftet eller ubekreftet dato. Når datoen er ubekreftet kan den flyttes ettersom de ikke er sikre når den kommer inn, de har blitt lovet det men kan ikke garantere det. Hvis det er bekreftet er det da telefonen kommer inn.

 

Bestilte du gul?

 

 

Bestilte forøvrig min svarte 920 onsdag 19. des og fikk den 22. desember fra Djuice, storfornøyd :dribble: Veldig uvant siden jeg kun har hatt android men det gikk ikke lang tid før jeg fikk dreisen på det. Har hatt rebootinger men skrudde av 4G så ordna det seg, er noen mnd igjen til vi får 4g her så gjør ikkenoe. Bittelitt knirking har det blitt men det plager meg ikke, har heller ikke hatt frys på telefonen.

Endret av Jorji
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...