Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Hvis man ikke er i nærheten av et sted, hvor man har et trådløs internett i nærheten. og må bruke mobildata, er det enkelt å koble den til og ifra sånn at den ikke bruker nett hele tiden?

Husker på Android så var det ganske enkelt, måtte vel bare dra ned "fanen" også bare det en knapp med "mobildata"

Har Chess-Play med bare 500 mb per mnd

Endret av Aothea
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå vet vi ikke helt hvordan dette vil fungere i Windows Phone 8 enda, men du får tiles hvor du kan legge snarveier til funksjoner som WIFI, mobildata, bluetooth osv. Da er det bare å trykke på tilen også er du direkte inne der hvor du skrur dette av og på. Har sammenlignet en Lumia 800 med Desire HD, og det er omtrent like kjapt å skru av og på slike ting på begge disse (selv med Android sin standard snarvei).

 

Når det kommer til hvor fort telefonen faktisk kobler til wifi og mobilt nettverk, må jeg faktisk si at Lumia 800 er vesentlig raskere, spesielt på WIFI. Vet ikke hvorfor, men det er slik jeg opplever det.

 

Windows Phone 8 vil bli visst frem i sin helhet den 29 oktober, så det kan jo tenkes at det finnes en "raskere" måte rett ut av boksen. Visst ikke, så er iallefall jeg fornøyd med snarvei tilen som foreløpig er beste løsning på Windows Phone 7.5. :)

 

Nokia har i tillegg laget en genial app som gjør at du kan følge med på forbruk, som mobildata, sms og ringetid. Dette blir dog standard i Windows Phone 8, og husker jeg ikke feil så er det innebygget noen smarte løsninger her som hjelper deg å følge med på forbruket.

 

Siden smartmobiler øker så drastisk, så antar jeg også at de fleste abonnement også vil øke mobildatamengden, så jeg tror at vi ikke er så mange måneder/år ifra at det snart ikke spiller noen rolle, men det er en helt annen diskusjon ;)

Endret av TheMoonMan
Lenke til kommentar

Vel, på Desire HD så slår man av og på disse innstillinger på startskjermen. Så at en tile som kaster deg til innstillinger skulle være like enkelt, er bare sprøyt.

Men vil jo tro WP8 vil styre dette automatisk på en slik måte at det ikke tømmer batteriet ;) slik at man slipper å slå av/på disse innstillingen hele tiden. Iallefall klarer Android dette med glans, i de siste versjonene. Så problemet vil vel uansett være en bagatell ;)

Lenke til kommentar

Vel, på Desire HD så slår man av og på disse innstillinger på startskjermen. Så at en tile som kaster deg til innstillinger skulle være like enkelt, er bare sprøyt.

 

Bullshit ;) Om du ser over så ser du tydelig at jeg sammenlignet med standardinnstillingene til Android, og det er ett steg mer enn hva man kan med en tile på WP7.5.

 

Med widgets er det helt annerledes, selvsagt :)

Lenke til kommentar

Er det mulig med slike widgets på WP 7.5 og 8? At man kan slå av/på mobilt nettverk f.eks ved bare å klikke på en tile? Synes dette er veldig kjekt å ha på startskjermen på min Desire HD, så jeg slipper å gå inn i flere menyer, evt. nedtrekksmenyen -> innstillinger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har sett det i en av de utallige videoen ute på nettet av Nokia Lumia 920. Men det var det å finne den igjen. Der ble det ihvertfall demonstrert som en nyhet i win 8 at via en tiles kunne man administrere wifi, Blåtann, datakoblinger og annet. Ett sveip videre så kunne man sette innstillinger på ringetid, sms og data slik at man fikk varsling når man var i ferd med å gå over oppsatt tid. Fint hvis man har begrensinger på ringetid, sms og data som de fleste har.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...