Jump to content

Pey'J

Medlemmer
 • Content Count

  2776
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

315 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9635 profile views
 1. Se svar rundt samme tema i denne tråden: Åpent kjøp- maskinen skal returneres Den innebygde funksjonen i Windows bør være "bra nok".
 2. PWA = Progressive Web Apps er apper som kjører direkte i nettleseren. Google og Microsoft er blitt enige om hvordan dette skal fungere på tvers av enheter. Jeg regner med at Apple følger etter. Man kan også velge å "installere" en PWA, som enkelt forklart bare lager en snarvei på skrivebordet/hjemmeskjermen. Enkelte PWA fungerer også offline. Både Microsoft Edge og Google Chrome støtter allerede PWA og disse kjører i egne vinduer uten nettleser-look, slik at de ser ut som vanlige programmer/apper. Har du riktig oppsett, kan du teste ut Google Photos som PWA. Android Go er en "light" versjon av Android for enheter med 1GB RAM (eller mindre) og lite intern lagringsplass for apper. Go-apper tar fysisk mindre plass og skal også bruke mindre RAM.
 3. Disse innstillingene finner du på Outlook.com eller hos Microsoft sine support-sider. Når det er sagt, anbefaler jeg heller at du bruker outlook.com direkte i nettleseren. Hva er grunnen til at du ønsker å bruke en epost-klient? Muligheten for å lese eposter offline? Edit: lmgtfy
 4. Movie Maker sine glansdager er for lengst forbi. Microsoft bygger sakte opp Photos/Bilder appen i Windows 10. I høst kom Story Remix. Windows Central: How to get started with Story Remix in Photos on Windows 10
 5. Jeg irriterer meg over Telenors reklame hvor det sies: "For vi vet hva som er viktigst. Fart." Nei! Det er tilgjengelighet/oppetid. Vil heller ha stabil 1Mbps, enn 100Mbps som kommer og går.
 6. Honor 8 (32GB) til 2.888kr hos CDON denne helgen. Lanseringspris i september var 4.500kr ifølge testen til Tek. CDON selger også LG G6 til 5.790kr. Ser den ligger rundt 7.000kr i de andre nettbutikkene.
 7. Kan man bruke denne funksjonen til å ringe gratis hjem fra utlandet (utenfor EU)? Og virker den selv om du har null mobildekning/datatilkobling? Edit: Fant svaret selv.
 8. Hvorfor heter den Nokia 6? Ikke har den seks tommers skjerm, Android 6.0, Snapdragon 6xx eller 6GB RAM. Uansett, de må konkurrere i et tøft marked. Det er mange gode mellommodeller, tom. flere budsjettmodeller, som gir mye valuta for pengene.
 9. Lekkert design og en god oppgradering! Har likt A-serien siden den kom på markedet. Men denne gang var prisen også merkbart høyere. Er vel en kombinasjon av generell prisstigning og de nye funksjonene (vannresistent + fingeravtrykkleser)? 2016 versjonen har sunket under 3.000kr, veil. var 4.000 ved lansering. Denne bør komme seg raskt under 4.500kr, ellers så er jo fjorårets toppmodeller et bedre kjøp...
 10. Hvis du forteller noe om bruk og hva som er viktig for deg, blir det enklere å anbefale ny mobil. Se også Om posting i denne underkategorien for flere tips om hva en post i denne kategorien bør inneholde.
 11. Jeg bruker ofte "sett en timer på x minutter" ved matlaging. Av og til ved søk, spesielt for å demonstrere for andre at mobilen leser opp første og beste svar. Tegnsetting fungerer ikke for meg på norsk, så jeg bruker aldri tale-til-tekst for meldinger. Sier jeg "punktum" eller "spørsmålstegn", så får jeg ikke . og ?, men selve ordet.
 12. Ingen Nougat her. Hadde håpet å få det som julegave. Som deg leste jeg også at utrullingen hadde startet i USA. Hvilke nye funksjoner ser du fram til? Jeg er fortsatt veldig fornøyd, men er lei av å manuelt sette "lysstyrken" før man tar bilder.
 13. Dette er en tråd for å opplyse om gode tilbud. Jeg har splittet ut flere innlegg til separate tråder i riktig kategori: Hjelp til valg av mobil
 14. Man kan logge inn på flere Windows 10 enheter ja, det er egentlig poenget også. Da synkes jo innstillinger, favoritter, osv. mellom enhetene. Du ser hvilke enheter som er knyttet til din Microsoft-konto HER.
 15. Ang. lisens og bytte av maskinvare, spesielt hovedkort: Kilde: Microsoft Her er den norske beskrivelsen for hvordan det nye "clean install" verktøyet fra Microsoft fungerer. Dette er ment for de som vil bli kvitt "bloatware", men jeg ser ikke helt forskjellen på å bruke dette verktøyet og Media Creation Tool eller clean install fra ISO...?
×
×
 • Create New...