Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig føler jeg at 32GB inkludert min 25 GB Skydrive er mer enn nok, men det er nok annerledes ut ifra hvilke behov man har :)

 

Har samme behov som deg, og klarer meg fint med HTC One X (ca. 25GB tilgjengelig lagringsplass) + DropBox (30GB pga diverse promos). Nå har jeg ikke mange apper installert, tar ikke mange bilder (disse lastes automatisk opp med DropBox), ikke lokal musikk (bruker offline spillelister i Spotify), ikke tar jeg opp mye video eller ser på noe annet enn YouTube og har derfor over 20GB tilgjengelig etter 5mnd bruk...

 

Men dette er jo som sagt veldig individuelt, akkurat som battertid (lader normalt hver 2. eller 3. dag).

 

Verre er det med HTC 8X, som "kun" har 16GB (denne er også uten minnekortplass).

 

 

Har denne støtte for 4G nettet til Netcom egentlig?

 

Ja, den støtter 2600MHz båndet/frekvensen som brukes til 4G LTE i Norge!

 

Mobili.no: Alt du trenger å vite om LTE

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Imponert over kameraet i 920 i dårlig lys. For den jevne bruker er nok OIS viktigere enn oversampling slik som 808. Gleder meg til å bruke penger på denne mobilen.

 

Det viser også at WP8 sin bytting av kjerne til NT virkelig har gitt resultater for produsentene.

 

I fremtiden kommer det nok en telefon fra Nokia med både OIS og oversampling.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har fått reservert en iPhone 5 men er meget usikker.

Lumia stor og tung, ingen minnekort, men sinnsykt bra kamera og mange Nokia Apps

 

HTC 8X, sånn burde Lumia vært vektmessig.

Ativ S, kan være veldig spennende.

 

Problem med WP: så sånn sniktitt av SDK for WP8, det var jo nesten ikke noe nytt der.. WTF?

I tillegg så virker det ikke som Apps utvalget har tatt av. Ting ser ut til å dabbe av..

 

Men 100% sikker på at det blir Win8 tablet releasedagen.

Lenke til kommentar

Bildemontasjen på forrige side virker mildt sagt suspekt og stikk i strid med andre tester jeg har lest på en av de nevnte.

 

Edit:

Fikk ikke med meg hvor dårlig lysforholdene faktisk var men har sett andre bilder som imponerer mer under dårlige lysforhold på eks. iP5. Ellers har Nokia alltid vært veldig gode på kamera og godt å se at de fortsatt legger prestige i dette.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Bildemontasjen på forrige side virker mildt sagt suspekt og stikk i strid med andre tester jeg har lest på en av de nevnte.

 

Ja synes den så litt for god ut til å være sann egentlig. Tror likevel den har et ganske ålreit kamera for å si det sånn. Kunne den bare ha kommet i butikkene snart.. (og i gul) :innocent:

Lenke til kommentar

Lumia stor og tung

 

Jeg har kommet over en del sider på nettet som har holdt i telefonen og testet den, som også fryktet vekten slik du gjør, men som igjen sier at den absolutt ikke føles så tung ut som den ser ut på papiret. I tillegg er den avrundet, som gjør at den ligger godt i hånda. Den er tykkest over midten på telefonen, for der ligger kameraoptikken, som er 7 mm tykk, noe som igjen gjør det svært vanskelig å få den noe tynnere.

 

Men den er riktignok tynnere enn Lumia 800, som ligger som støpt i hånden. Tyngden kommer jo av mange årsaker, blant annet kroppen og materialet. Noen vil nok si at Samsung også bruker samme materiale, men det er forskjell på å lage et tynt "klikk på" deksel og en hel kropp.

 

Samtidig har jeg aldri personlig jaktet på lettest mulig telefon, jeg føler jeg mister en del av kvalitetsfølelsen. Har hatt en Desire HD i rundt 1 år, den er også tung på papiret, men føles overhodet ikke slik.

 

Jeg anbefaler å holde en i hånda først. Rette, altså ikke avrundede kanter, har for meg alltid vært synonymt med at den "skjærer" i hånden, det er rett og slett ikke naturlig å holde den dypt inne i hånda da. Nå skal jeg ikke si at iPhone er en stygg telefon, tvert imot, men det er IOS (har hatt iPhone før) jeg ikke takler lenger. Med Windows Phone føler jeg at ting rett og slett er laget for meg som menneske, overganger og utseende appellerer til mine følelser og forenkler min bruk av telefonen. Det er som et mellomstopp mellom IOS og Android, samtidig som det ser helt annerledes ut og er svært estetisk pent. Har sammenlignet mye av de samme applikasjonene på WP, IOS og Android, og jeg er ikke i tvil om at "metro" utseende med sitt minimalistiske preg og sidescrolling overgår de andre. Det være seg så lenge utvikleren har tenkt det samme.

 

Men, som jeg har sagt mange ganger, valgmuligheter er positivt for bransjen og for oss som forbrukere, så jeg håper at WP vokser seg stort og at applikasjonsprodusenter ikke venter for lenge med og også inkludere denne plattformen når de utgir applikasjoner.

Endret av TheMoonMan
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Basert på det som stod i pressemeldingen fra Nokia (så skal Lumia 920 først komme ut "i fargene gult, rødt, grått, hvitt og svart.") så sendte jeg mail til Nordialog og ba om å få reservert en gul 920. Svaret jeg fikk da var følgende:

 

"Det vi har fått vite fra vår distributør er at den er ubekreftet til leverandør den 17/11 i farge sort eller hvit."

 

Jeg håper dette er litt utdatert informasjon, og at de kommer til Norge tidligere enn dette og i flere fager.

 

Noen som vet hvem som er distributører av Nokia i Norge?

Lenke til kommentar

At den kommer i 4. kvartal I år var litt difust.. Det kan jo vøre alt fra 1 oktober til 31 desember, selv om jeg regner med/tror at den kommer i god tid før julesalget starter. Håper den kommer omtrent samtidig som Surface, altså i slutten av oktober.

Siden Windows Phone 8 lanseres offisielt 29. oktober (Windows 8 OS og Surface RT lanseres 26. oktober) så kan vi iaf. utelukke at L920 kommer i oktober. Vi får håpe på tidlig november, men er redd det kan drøye noen uker til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...