Jump to content

Megaoctane

Medlemmer
 • Content Count

  2578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Megaoctane last won the day on December 10 2013

Megaoctane had the most liked content!

Community Reputation

885 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nei. Har den forrige versjonen før denne. _43181.
 2. Har vært inne på tanken. Men UDM Pro virker så overkill. En svær maskin i stua. Må ha den i tv benken. Og så har jeg hørt at Unifi har en tendens til å bli veldig varme. DreamMachine blir jo som å ha en ruter med wifi innebygd… var inne på tanken med TP link Omada med Controller, to switch med POE og to noder…. Men så så jeg at disse Unifi og tp link wifi6 AP er 24cm i omkrets? Det er jo SVÆÆÆÆRT?
 3. Har vurdert å sette opp Unifi eller tplink eller noe fra mikrotik, men kan ikke sånn innmari mye om hva jeg kan mikse og matche.
 4. Router står åpent, alle noder står i det fri. strømforsyningen til ruter ligger i tv benk, men er kald og fin. Ikke varm.
 5. For hvis jeg ikke gjør det - så synker hastigheten kraftig på trådløs nett, og noen ganger kobler hoved ruteren seg av nettet. Da må jeg slå av strømmen bak på ruteren og slå den på igjen, så er alt opp og går. Har 1GB linje fra HomeNet.
 6. Har i dag asus mesh hjemme. Fungerer OK, men krever at systemet restartes ukentlig. bor i enebolig, med tre noder. vurderer noe annet. Har inntrykk av at Orbi kan være like vrang. noen som har alternativer til Ubiquiti? tp-link, mikrotik, cisqo? hadde vært ålreit med Wifi6.
 7. Deg? Jeg siktet ikke til deg personlig. Men ser det er flere her. Ytringsfrihet og rettsstat - kamerat Norges stat drev tvangssteriliserte mennesker frem til 1970 tallet. bare våg å si noe mot jødene, så skal vi se hvor mye ytringsfrihet man har i Norge.
 8. På tide å melde seg ut av denne tråden. Nazistene har gjort sitt inntog, og pøser med propagandaen sin. nå vet jeg hvem jeg kan blokkere på forumet her 👍
 9. Skaprasistene får lov til å stikke hodet frem ved slike anledninger og trekke litt frisk luft. Egentlig ganske ålreit, så resten av verden får vite hvor de står ideologisk.
 10. Tusen takk for tips 👍 Skal forsøke ellipse. svømming er jeg ikke noe fan av. boksing og rolig gange bør gå fint. føler at leggen er mye bedre etter to dagers hvile allerede.
 11. Vondt bak høyre lår, nesten ved bekkenet. Smerte i et punkt og når man vrir leggen litt. Legen mistenker betennelse i slimpose. bedt om å ikke anstrenge leggen for mye de neste 5-10 dagene. trenger tips til utholdenhetstrening som ikke anstrenger leggen for mye? Ikke bare de neste 5-10 dagene men kanskje de neste 30-60 dagene, slik at benet får ro.
 12. Der fikk jeg sporing fra Posten med Elkjøp.
 13. Bestilte fra Elkjøp 18.09. Ikke hørt noe enda. Sjekket med chat, og de sier at disse vil sendes ut i morgen, og vi får dem uken etter 🤷‍♂️
×
×
 • Create New...