Gå til innhold

Megaoctane

Medlemmer
  • Innlegg

    2 712
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Megaoctane vant dagen sist 10. desember 2013

Megaoctane hadde mest likt innhold!

1 følger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Megaoctane sine prestasjoner

984

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gamle uvaskede vinterdekk høres veldig rart ut. Har alltid fått med nye dekk når jeg har kjøpt bil. Men da har jeg handlet hos Erik Arnesen. Man får 1 mnd gratis forsikring ved bilkjøp og det er denne forsikringen selger legger til. Man MÅ innhente tilbud og evt bytte forsikring.
  2. Er ikke kjempe fan av lyktene til Street Triple 😅 Jeg er 180 og 90kg og synes jeg ser litt rar ut på en liten sykkel…
  3. Jeg er på femte leasing bil. Ergo levert inn 4 stk. en Mazda, en VW PassatGTE og to Mercedes. Ikke betalt en krone ved innlevering. har fulgt service programmet og hold bilene rimelig rene. i4 er en fin bil, har en bekjent som har denne, han klager på at den er trang for passasjerer. Ellers digger han bilen.
  4. Hvis det blir en Triumph speed Twin, så tenker jeg at det blir ny, for den har da fått digital display og mulighet for cruise Control. blir det en av de andre, blir det nok brukt sykkel.
  5. Er på utskikk etter ny MC. er det lurt å kjøpe nå, eller vente til våren? budsjett er maks 180, men helst så lite som mulig 😅 Klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal gå for… nå driver jeg og vingler mellom følgende: Triumph Speed Twin 900 Triumph Tiger Sport 850 Honda NC750 DCT Honda Hornet CB750 BMW F900R BMW RnineT pure Det er vidt forskjellige typer ja… Vil i hovedsak bli brukt til og fra jobb hver dag og kanskje litt kjøring i helgene. Ergo 95% av kjøringen vil skje i Oslo.
  6. Tusen takk for alle tips. testet alle 3 kontrollene, og kun to hadde stikk drift. Sjekket kvitteringene og PS5 og ekstra kontroller var kjøpt hos NetonNet. Dro ned dit i dag, og 10 min senere var jeg ute av butikken med to nye kontrollere. Dette var kundeservice over all forventning. Æres den som æres bør: NetonNet 👌
  7. Så bra. Skal melde inn sak til Sony. Eller må jeg levere til butikken jeg kjøpte hos? De kommer sikkert til å si brukerfeil, og kreve penger for å ha «sjekket produktet»
  8. Har 3 stk PS5 kontrollere som alle har fått «stick drift». To av disse er nå fra 2021 og en er fra 2024. mer det noe håp å få disse fikset?
  9. Synes hele Grand Tour og siste sesongene av Top Gear ble altfor tydelig skriptet. Det var nok skriptet før også, men var ikke så «in the face» som nå. ser på det likevel, men ergrer meg over dumme skriptede scener som kunne vært unngått og heller brukt mer tid på annet. Eksempler: minefelt i enden av tunnelen, oi!!! det finnes ikke en vei ned, så bilene må vinjes ned… å, der var det vei likevel… rart vi overså det. bilen din brøt ned, hadet bra… nei han fikset den likevel han.. alle har sett størrelsen på crewet de har med seg, og det er veldig innlysende at vedkommende IKKE fikset bilen sin selv.
  10. Rart. Jeg synes sesong 1 var dårlig, og sesong 2 milevis bedre. Fortsatt kunne det vært mye bedre…
  11. Episode 3 var 👌👌👌 ganske mye arbeid lagt ned i dialogen: v12044gd0000cngvsgnog65q3474kr4g.mp4
  12. Det er det jeg ikke forstår. tror disse forfatterne etc at de er for gode for å sette seg inn i dataspill eller Witcher bøkene? det er liksom under deres verdighet?
×
×
  • Opprett ny...