Gå til innhold

Megaoctane

Medlemmer
 • Innlegg

  2 672
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Megaoctane

 1. Episoden der de skal ut og hente kuene. Det var filmet som om de skulle ut i krig. Ingen matpakke, ingen soveposer. Real cowboying. Måtte bare le. Bare ta med litt niste hver for faen… skjedde ingenting på hele turen.
 2. Sesongens svakeste episode i går, og enig med de over at en slik flashback så sent i sesongen, ikke passet seg helt. Jeg endte opp med å spole igjennom en del av småpraten og vandringene i senteret. Følte ikke at jeg gikk glipp av noe som helst.
 3. Takk. Synes også Philips sin er OK. Ikke altfor dyr. Litt kjipt med oppløsning på 3440x1440 på 40" skjerm
 4. Har søkt en del på Finn. Ikke funnet noen 38" til den prisen.
 5. Trenger hjelp med å bestemme meg for en ultrawide for utelukkende for kontorbruk. Har Xbox og PS tilknyttet større TV i loftstua. Har hjemmekontor 2-3 ganger i uken. Noen alternativer jeg har funnet frem, kom gjerne med bedre alternativer. Men har ikke lyst til å legge mer enn 7-8.000kr helst Alternativ 1: nye Philips 40" 3440x1440 - 6.699kr https://www.komplett.no/product/1219615/datautstyr/skjermer/skjermer/philips-40-skjerm-40b1u5600# Alternativ 2: Dell U3421 3440x1440 - 6.590kr Dell 34" Skjerm UltraSharp U3421WE - 3440x1440 - 60Hz - IPS - Curved - Sølv - 5 ms (proshop.no) Alternativ 3: Dell S3423 3440x144 - 5.428kr Dell 34" Skjerm S3423DWC - 3440x1440 - 100Hz - VA - 65W USB-C HUB - Sølv - 4 ms AMD FreeSync (proshop.no)
 6. Veldig interessant. Hvordan vil dette fungere i praksis? vi er 3 brukere hjemme og har en gamepass konto. Med gamepass family and friends kan vi kun invitere en annen person til? Og hvis den personen vi inviterer, er to søsken, betyr det at kun den ene av dem kan laste ned og spille gamepass spill, eller kan andre søsken også gjøre det?
 7. Det er det ikke verdt. eneste "nye" er dynamic island, som etter litt bruk, bare er en gimick. Men, vi er 5 i familien, og telefonene går i arv. Jeg kjøper nytt hvert år, så blir den siste telefonen (som nå er 5 år gammel), gitt bort til andre barn i nær familie.
 8. Er egentlig ute etter et tomt kart. Data har jeg selv og ønsker å vise det visuelt på et kart. jeg ser jo at det finnes skraverte kart, men de går ikke ned på bydel nivå i Power BI. Da må man tydeligvis inn med eget kart data på en eller annen måte har jeg skjønt.
 9. Noen som vet hvordan man kan få til fylte kart av Oslo bydeler? skulle gjerne laget et visual med bydeler i Oslo der bydelene kan fylles med data/farger?
 10. Er ikke noe fan av en påtvunget woke hollywood greie (She hulk, Ms Marvel, Galadriel etc), men denne episoden var 👌 Veldig gode skuespiller prestasjoner, der karakterene ble vist frem som normale mennesker, med styrker og svakheter, og ikke overmenneskelig flinke bare fordi de var homofile.
 11. Hmm.. jeg som har siktet på 77" QD-OLED når den kommer på black friday senere i år, men kanskje jeg heller skal gå for en 82/85". Har mye lys i stua, så kunne egentlig bare gått for en tynn LED tv, men QN95B er så dyr...
 12. Last of Us kommer i dag... Gleder meg. har fått god kritikk.
 13. Andor synes jeg er bra. Bygger seg sakte opp. Siste episoden der Skarsgaard sitt fartøy fanges i en "tractor-beam" 👌 Kenobi var midt på 3. Scenene med Vader og Kenobi var bra. Leia storyen kunne lett ha vært kortet ned betraktelig. Der Peacemaker faktisk var underholdende, så var She hulk rett og slett dårlig. Gikk for det meste i drikking og få seg et ligg. Rettsdrama hadde serieskaperen ingen erfaring med. Veldig bra utgangspunkt for å lage en serie om superhelt som er advokat 👍 "In my original pitch, it was an actual trial and it spanned multiple episodes. When we got into the writers’ room, inevitably things change as you’re developing the show and as you start writing. And one thing that we all realized very slowly was none of us are that adept at writing, you know, rousing trial scenes." https://variety.com/2022/tv/news/she-hulk-steve-rogers-virginity-cut-scenes-1235342096/
 14. Kommer det større QD OLED TV'er neste år? Har G1 65" i dag, og selv om det frister med Samsung sin QD-OLED, så vil jeg helst gå for en større TV. Kan vente til neste år på QD-OLED...
 15. Så synd at serieskapere som ikke brenner for kildemateriale skal ødelegge enda en franchise. Henry Cavill gir seg som Witcher ene og alene fordi de ikke holder seg til kilden. Han hadde sagt seg villig til å spille i alle 7 sesongene. først fucker de opp Rings of Power, She Hulk og nå Witcher. forstår godt at Amazon rydder i rekkene. Var ikke akkurat et mesterverk de to serieskaperne leverte fra seg.
 16. Bildet var bare til info. Men jeg ser det nesten slikt. Greia er at jeg måtte gå fra hvite plissegardiner, til mørke plissegardiner som dekker hele vinduet og ikke bare glasset, fordi lyset kom inn fra sidene, og jeg kunne se omrisset av vinduet og de hvite karmene i skjermen. Jeg kommer til å bytte ut denne med en 75" / 85" LED TV så snart jeg har råd. Blir å enten flytte G1 opp til loftet, eller selge den på Finn.
 17. Jeg hadde toppmodellen Q9FN og slet ikke med gjenskinn. OLED blir litt som dette:
 18. Jeg har i dag en OLED 65 G1 i stua, og har et vindu bak. Ikke direkte sollys, men må likevel trekke for gardinene hver gang jeg skal se på TV. Jeg ville aldri handlet OLED igjen. Min anbefaling: Kjøp en bra LED TV hvis du har et vindu rett bak, og vinduet er synlig på TV skjermen.
 19. WestWorld sesong 1 var unik, og veldig bra. Sesong 2 var OK, men 3. og 4. var ikke noe å rope hurra for. Like greit at den kanselleres.
 20. Det virker som at det er pga uenigheter om retningen Witcher serien går i https://nordic.ign.com/the-witcher-5/61132/news/netflixs-the-witcher-former-producer-claims-some-writers-actively-disliked-the-books-and-games
×
×
 • Opprett ny...