Gå til innhold

Sommer-OL 2012 - Den store tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jess, men om vi skal følge PeterBs måte å se på ting, kan vi bare gi sølvet vårt til Polen, siden han tross alt er født der. Ezinne kan vi bare gi vekk. Trenger ikke sånne folk.

 

 

Fektesølvet ble vunnet av en som på alle måter er godt integrert som nordmann.

 

Ikparabolo er også godt integrert som norsk, og har bodd her i 15 av sine 24 år.

 

Begge er fine og positive immigranter.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvordan den fordømte juksemakeren i det hele finner motivasjon til å stille og gjennomføre det han gjør når sannsynligvis flesteparten av alle nordmenn ikke unner han suksess uansett og alt dreier seg om doping når han må snakke med pressen. Juksemakere kan ryke og dra og håper det går skikkelig på ræva.

Endret av bas
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Håper det går skikkelig i dass med fyren hvertfall. Blir uggen hver gang det trynet hans dukker opp på tv'en og han begynner å mase om at dopingen er tilbakelagt stadium i livet hans, og han har sonet ferdig og nå skal konkurrere på lik linje som de andre blablabla.

 

DU KOMMER IKKE PÅ LIK LINJE SOM NOEN ETTER AT DU ER TATT FOR DOPING DIN KØDD. DU KOMMER ALLTID TIL Å VÆRE PÅ NEDERSTE TRINN.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvordan den fordømte juksemakeren i det hele finner motivasjon til å stille og gjennomføre det han gjør (...)

 

Fordi den norske Olympiatoppen har backet han opp igjennom utestengelsen, og til og med laget et eget kvalifiseringsritt dagen etter suspensasjonen gikk ut, slik at han skulle rekke å kvalifisere seg til OL. Det er kvalmt, det er flaut og Olympiatoppen viser total mangel på dømmekraft når de støtter opp under dopingtatte utøvere på den måten de har gjort med Tysse.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Gåing er en latterlig sport, men alle nordmennene som ivrig konkurrerer i å gå amok i å ønske Tysse evig fortapelse er essensen av den norske folkesjelen. Og den er alltid stygg, gruppefeig og hysterisk moraliserende på tvers av gjeldende regelverk og alle rettslige prinsipper. Mange nordmenn lar seg lett forføre av totalitære ideologier, og det kommer nettopp av den samme defekte psyken som vises i denne sammenhengen.

Endret av PeterB
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...