Gå til innhold

Den lille Apple  iPhone 5 / 5S / 5C tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man mister IKKE garantien ved å ha jailbreaket, hvor folk har fått for seg sånt sprøyt aner jeg ikke. Samme gjelder rooting på Android telefoner, dette har vært oppe til domstoler i blant annet USA flere ganger og produsenten har alltid måtte behandle slike enheter på garanti da programvare som kjent ikke er noe som faller innunder, eller fraskriver garanti på et produkt.

*

Jo, jailbreak er brudd på garantivilkårene. En domstol har ingenting med garantien og gjøre, Apple forsøkte gjøre jailbreaking til ulovelig i USA da de hevdet dette kunne påvirke mobilnettet, noe de ikke klarte bevise. Men dersom du jailbreaker har Apple forbeholdt seg retten til og nekte deg garanti service.

 

Mener du produsentene skal betale for feil på software som folk sitter snekrer sammen på gutterommet? Når jeg rooter en android telefon for å kjører mere strøm til høytaleren for å få f.eks høyere lyd, hvor resultatet gir sprengt høytaler, er produsenten sitt ansvar?

 

Dette "sprøytet" får folk fra garantivikårene, apple.com, iphone-forhandlere osv ... hvor får du informasjonen din fra? Syntes det blir drøyt og komme med en sånn påstand i en tråd me 140 tusen visininger uten og stille med noen kilde.

Endret av Backpfeifengesicht
Lenke til kommentar

Enig, veldig positiv utvikling på OS-et. Kommer selv fra android, og det gleder meg å se at Apple tar med noen av de beste funksjonene fra android, og forsåvidt Windows Phone. Det var overraskende lite jeg savnet da jeg gikk fra android til iOS, men nå er det vanskelig å si at iOS er et utdatert operativsystem.

 

Når det er sagt synes jeg ikke nødvendigvis at det er så utrolig mye virkelig nytt her, men funksjonene er nye for iOS, og strømlinjeformingen og implementeringen av disse funksjonene ser ut til å bære preg av Apples sedvanlige finesse. Har ingen betydning om det finnes på andre operativsystemet egentlig, det er like gøy for oss iOS-brukere når funksjoner blir implementert uansett.

 

At alt ser veldig rent og pent ut er også en fin bonus. Det kan være aldri så mange forandringer under panseret, og nye funksjoner, men det er lite som gir en telefon nytt liv som et skikkelig redesignet operativsystem. Det er lenge siden sist jeg har sett dette på android også, og på iOS har det vel egentlig aldri skjedd.

Endret av Jakoozie
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Syns Apple sin overhaling av ios var litt skuffende. Men er jeg veldig glad for at de har hørt på "folket" og jeg skjønner godt at de ikke tar alt for store sjanser.

Det nye designet syns jeg ligner litt på Go Launcher Ex, fra Android verden.

Personlig syns jeg det fins "renere, penere" brukergrensesnitt der ute.

 

Fra Iphone tid savnet jeg følgende: (Kan skaffes med jailbreak ja)

- Plassere ikoner akkurat hvor man vil

- Mapper uten begrensinger, og mapper inne i mapper

- Mulighet for å velge antall ikoner i rader og kolloner

- Et mer ryddig "innstillinger"

- Widgets

- Ekte multitasking

- Slippe Itunes

- Bedre batteritid

 

Men for all del, et steg i riktig retning :) Og er det en ting Apple har som er bedre en Android så er det AirPlay. Som med epleprodukter generelt, det bare funker :wee: Bra Apple!

Endret av SaReX
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Jeg er ihvertfall rimelig mettet på det samme gamle trauste designet, så nå føles det friskt å ta opp iphonen igjen.

 

Håper jeg.

 

Jeg må vel innrømme at jeg stiller meg fullstendig likegyldig til at safari ikonet er pittelitt annerledes, mail iconet med en litt mer lyseblå bakgrunn.

 

Liker at de har endret litt på messages, Control Center har vært et gigantisk savn. På tide at de har ryddet opp i photo appen.

 

Mitt konkrete savn går vel helst ut på at jeg føler at det å ha bakgrunn på telefonen er relativt meningsløst, bortsett fra på lock screen så ser man ikke hva som er bak ikonene/mappene.

 

Mye hentet fra både jailbreak community + android.

Lenke til kommentar

Enig, veldig positiv utvikling på OS-et. Kommer selv fra android, og det gleder meg å se at Apple tar med noen av de beste funksjonene fra android, og forsåvidt Windows Phone.

Jeg vet ikke hvor disse vrangforestillingene kommer fra men Apple tar ikke ting fra Android, funksjonene har de hentet fra OSX som forøvrig har hatt dette i lang tid. De som tror at Apple henter ting fra konkurentene har nok aldri brukt OSX. De siste årene har Apple jobbet med å sammenføye iOS funksjonalitet til OSX og fra OSX til iOS. Det er resultatet av dette du ser for hver versjon.

 

Ellers er det nå slik at ny funksjonalitet alltid er en naturlig utvikling av hva som bryter frem fra det kreative felleskapet. Hva som blir implementert først i de forskjellige produktene vil variere og partene prioriterer hva som er viktig og mindre viktig for deres produkter. Det samme gjør kundene ift. sine bruksområder.

 

 

WWDC:

Ekstremt mye flott ny funksjonalitet og en detalj jeg virkelig likte var "OS X Maverics, Timer Coalescing" og et drøss av andre. Gleder meg heftig til å oppgradere til Maverics på MBPen da det virker som maskinen tildels kan få nytt liv med alle nyvinningene i OS X. Man får såklart ikke fordelene av Haswell på en 2010 MBP men selve OSet er også kraftig forbedret på funksjonalitet.

 

Når Haswell MBP, MBA og MBR blir "available today" så er det vanskelig å styre lommeboken. Det frister veldig å oppgradere den nå 3 år gamle MBPen. Men jeg ønsker meg også en iPhone 5S og iPad 5 i tillegg til nyinnkjøpte iPad Mini, så her må det prioriteres :/. Ønsker meg også etterhvert et Surface Pro ifb. med jobb.

 

Mye mulig jeg må stikke og hente meg noen Apple TVs også når jeg ser hvor enkelt og sømløst det var blitt å utvide til flere fullverdige desktopskjermer via TV og Airplay. OS X var kanskje sent ute med god flerskjerm støtte men det er virkelig imponerende hvor godt det har blitt implementert. Det hadde mye funksjonalitet jeg kunne ønsket meg i både Win7 og Win8 (ikke testet Win8.1 ennå).

 

Den nye Pro'en var en elegant kraftplugg av dimensjoner i ordets rette forstand med en design som troner toppen av Apples innovative trender. "Cant innovate, my ass" haha kongekommentar :D.

 

Med løftet iOS får er det endelig tilbake der det hører hjemme, i tetfeltet i mobil utvikling. Helt nydelig at også iP4 får iOS7, den 3 år gamle telefonen min har fått oppdateringer jeg bare kunne drømt om med en 3 år gammel Android telefon.

 

 

EDIT:

Det er livsfarlig for lommeboken å se på disse lanseringene. Heldigvis får man nullstilt kjøpstrangen med en god treningsøkt grytidlig på morgenen.

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har brukt det et par timer allerede, og jeg kan jo si litt.

 

Som sagt dårlig batteritid, prøver og bruke spotify med ørepropper er noe drit. Rett og slett fordi lyden blir skikkelig høy, og med en vanvittig bass og ikke klar sang hvis dere skjønner. Det samme skjer om man filmer på snapchat, og hører på hva man har sagt ( :p ) og også YouTube. Litt kjedelig for meg som bruker Spotify så mye i løpet av en dag.

 

Ellers ser OS'et supert ut! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...