Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

 

Hvilke headset til Xbone vil dere anbefale for øyeblikket? Tenkt ut ifra et maksbudsjett på ca 700kr.

Jeg kjøpte HyperX Cloud på tilbud på Black Friday i fjor og har vært kjempefornøyd. Det eneste minuset jeg kommer på er at man ikke hører noe av seg selv når man snakker (Voice feedback). Det føles derfor litt rart ut, og litt vanskelig å justere sin egen stemme når man snakker.

 

Usikker på om det er headsettet eller Xboxen som er kilden til problemet her, men jeg har ikke funnet en løsning på det. Mulig at man bare må bruke et annet headset.

 

Foruten om det er jeg veldig fornøyd med lyden. Betalte 449.- i fjor. Om det er verdt 700 får du vurdere selv. Vil forøvrig nevne at servicen er fantastisk hos Kingston. Bikkja mi tygde i stykker den avtagbare mikrofonen, og de sendte meg en ny kostnadsfritt!

 

 

Får vel se an et mulig kjøp da jeg får inn trygda neste uke da.  :wee:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
 

Får vel se an et mulig kjøp da jeg får inn trygda neste uke da.  :wee:

 

Haha, du får se det an. Og som alltid vil jeg tipse om å kjøpe brukt på Finn.no. Er headsettet i god stand og du får med kvittering er det et godt kjøp da man har reklamasjon om noe skulle gå galt. Ligger en del Turtle Beach ute (uten at jeg vet hvilke som er gode), og sikkert en del andre merker også. Verdt å sjekke om det er noe i nærheten så du får testet det først. :)

Lenke til kommentar

Har Xbox Live gått til helvete nå? Her trodde jeg at GeOW hadde lastet ned i standby etter at jeg satte det på i forigårs. Men ikke faen, stod på 42% nå når jeg endelig skulle spille. Får beskjeden om at installasjon har stoppet og ikke pokker om jeg får startet den igjen. Kjører nettverkstest på konsollen og den sier at oppkoblingen er som den skal, kjører jeg derimot flerspillertesten går den i dass...

 

Kan det være preview som eier meg hardt nå ? :p

 

EDIT: Måtte bare slette, og starten dritten på nytt ja. Da går jeg for spilling senere i dag..fittegreier.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Er det ikke en egen app? Xbox Accessories, eller noe.

Det er mye mulig, mener jeg bare leste at noen var fornøyd med muligheten her inne for litt siden :) Må sjekkes ut!

 

@ Matsern: Grattis, ser pent ut !

 

Ellers må jeg faktisk nevne at jeg føler meg litt lurt nå. Jeg burde sikkert vært klar over det på forhånd, men fyrte opp GeOW kampanjen i sted..og 30fps :huh: Jeg mener, dette er ikke akkurat det peneste spillet der ute og de har ikke greid å prestere 60fps. Forstår nå at det er forbeholdt online biten, men dette var veldig skuffende likevel.

 

Men ok, morro med kongen av duck & cover i hvertfall.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...