Jump to content

omp9

Medlemmer
 • Content Count

  813
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)

Recent Profile Visitors

7440 profile views
 1. Hei, jeg fikk kaffe i halsen når jeg leste hvor dyrt det er å skifte halogen spotter til led spotter. Jeg har 12 spotter i stua som har sluttet å virke, så jeg vurderte å bytte ut disse til led. Men ellers i huset har jeg også mange spotter, i samme stue har jeg også en annen serie med spotter 5 stk. På badet har jeg 4. Og et annet rom har jeg 10. Altså 31 spotter og 4 dimmere. Ser noen elektrikere har priser på rundt 700 for hver spot, noe som ville blitt nesten 22000! 😰 Det er en ganske heftig pris å betale. I det lange bilde kan jeg aldri se for meg at jeg kan spare inn et slikt beløp på å bytte til led. Er veldig usikker på hva jeg burde gjøre. Finnes det noen andre rimeligere løsninger? Kommer halogen spotter til å forsvinne?
 2. Ikke akkurat kredittkort, men er det noen banker som har debitkort som er gebyrfrie og har ingen årsavgift?
 3. Hei, nå har jeg fått en Xbox S i hus. Veldig lite lagringsplass, så tenkte å skaffe meg en ekstern harddisk. Har skjønt at ikke alle eksterne harddisker kan brukes til å kjøre nye spill. Hvordan vet jeg hva som kan brukes?
 4. Hei, kjøper alle Game Pass gjennom månedsabonnement direkte på konsollen, eller er det billigst å kjøpe koder på nett?
 5. omp9

  Elsykkel til 20000kr

  Hei, jeg trenger en elsykkel som kan brukes til å pendle til jobb. Skal sykle gjennom en by og opp 2 bratte bakker. Totalt ca 9 km hver vei. Er det noen sykler noen vil anbefale? Tittet litt på Momas sykler, er de bra? De kan ihvertfall kjøpes til å gå i 40kmt, noe som hadde vært fint for de lengere slettene. Har satt en budsjett på 20k. Hva får jeg mest sykkel for?
 6. Det tror jeg ikke på, har selv merket folk hvor klærne har luktet mye parfyme. Og merker selv at klærne jeg har i feriehuset lukter altid mer og bedre enn de jeg har hjemme. Dama prøvde surf nå, uten at de heller ikke luktet spesielt mye. Tørket ute også. Begynner å mistenke leiligheten jeg bor i, det er en lukt som har tatt over lukten i klærne.
 7. Dama syntes lukten fra Omo forsvinner etter tørk, og vil ha noe som dufter mer
 8. Hei, hvilke vaskepulver til klær har tilsatt duft/perfume? Har prøvd å finne noen, men virker ut som at normalen i Norge er uten tilsatt lukt?
 9. Hei, kjøpte tv og noe tilbehør under siste supertilbud. Men de hadde ikke TVen på nettlager, og forventet leveringstid er 3 mai. Ser at summen bare er reservert på mastercard, vil jeg da fortsatt få 20% rabatten, når de trekker beløpet kanskje så sent som i mai? Jeg spørte selv Power i kundeservice chaten, han hevdet det, men stoler ikke helt på svaret hans.
 10. Ok, Haaland gikk målløs av banen, skuffende. Men det verste var etter at han forlot banen. Norge skapte knapt en sjanse de siste 30! Latterlig dårlig.
 11. Hei, funker denne på Xbox series X/S? https://www.power.no/data-og-tilbehoer/harddisk-og-lagring/ekstern-harddisk/seagate-game-drive-xbox-one-4tb-ekstern-harddisk/p-1005015/?q=Xbox hard Og kan jeg bruke denne på min nåværende Xbox One og når jeg kjøper ny konsoll (Xbox Series X/S) bruke hardisken på denne?
 12. Hei, jeg kjøpe nylig en windows laptop for å spille litt når jeg jobber nattevakter. For å være online må jeg koble til min mobiltelefon for å få data. Den gikk greit de første ukene, men de siste 2 dagene begynte laptopen og bruke latterlig mye data. Fikk nesten sjokk da jeg så den hadde brukt opp hele mitt månedlige dataforbruk, hele 8,9GB hadde noen som het One Drive brukt på 2 dager! Jeg har hørt og kan kanskje sett det står OneDrive noen steder, trodde det var windows nettsky for lagring av bilder og videoer. Men jeg har aldri brukt dette så vidt jeg er klar over, aldri opprettet noen konto, selvom jeg har en gammel hotmail konto som er koblet opp mot min nye laptop. Hvordan får jeg stoppet denne f**nskapen! Og hva er de 8,9GB brukt til?
×
×
 • Create New...