Jump to content

omp9

Medlemmer
 • Content Count

  802
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 :)

Recent Profile Visitors

7068 profile views
 1. Hei, funker denne på Xbox series X/S? https://www.power.no/data-og-tilbehoer/harddisk-og-lagring/ekstern-harddisk/seagate-game-drive-xbox-one-4tb-ekstern-harddisk/p-1005015/?q=Xbox hard Og kan jeg bruke denne på min nåværende Xbox One og når jeg kjøper ny konsoll (Xbox Series X/S) bruke hardisken på denne?
 2. Hei, jeg kjøpe nylig en windows laptop for å spille litt når jeg jobber nattevakter. For å være online må jeg koble til min mobiltelefon for å få data. Den gikk greit de første ukene, men de siste 2 dagene begynte laptopen og bruke latterlig mye data. Fikk nesten sjokk da jeg så den hadde brukt opp hele mitt månedlige dataforbruk, hele 8,9GB hadde noen som het One Drive brukt på 2 dager! Jeg har hørt og kan kanskje sett det står OneDrive noen steder, trodde det var windows nettsky for lagring av bilder og videoer. Men jeg har aldri brukt dette så vidt jeg er klar over, aldri opprettet noen konto, selvom jeg har en gammel hotmail konto som er koblet opp mot min nye laptop. Hvordan får jeg stoppet denne f**nskapen! Og hva er de 8,9GB brukt til?
 3. omp9

  Norske krona

  Norge nye Venezuela
 4. omp9

  Norske krona

  Det at Norge har store handelsoverskudd og får stadig eksportpenger inn i kassa, bare det skulle tyde på at vi skulle hatt en sterk valuta. Et verdens mest stabile land, moderne, langt teknologisk femme. Mye som er bra med Norge. Valutaen våres skulle tilsi at vi er som Hellas, nesten konkurs. Det gir ikke mening. Hvem styrer valutaen rett i dass?
 5. omp9

  Norske krona

  Hva er det som skjer med den norske krona? Hvorfor er det så lite oppmerksomhet på det? Absolutt alt svekker krona, selv rentehopp som så mange hevdet skulle styrke krona endte med kronesvekkelse. Kronesvekkelse er en katastrofe av dimensjoner for befolkningen og som jeg også tror er hovedgrunnen for alle konkursene de siste årene. Vi har nesten alle blitt fattigere, mye fattigere. Hva skjer?
 6. Hei, er det noen som har en oversikt ovet hvilke banker som utbetalt innskuddrentene hver måned? Har BraBank i dag, de gjør det, men ønsker å flyttet de til et sted med bedre rente, men ønsker å se at rentene utbetales månedlig
 7. Noen fine tips til klokke til bryllupsdagen? Jeg tenker en Orient Bambino, men er åpen for andre forslag. Vi ha en klokke rundt samme prisklasse. Hvis jeg går for Bambino, hvilken farge? Selv ønsker jeg de blå og grønne, men det blir vel litt feil i et tradisjonelt kirkebryllup?
 8. Den USB porten er nok til hodetelefon/mikrofon
 9. Dressmann har 40% på hele butikken frem til klokka 10:00 i morgen
 10. Ventet siden klokka 22:00 for å komme inn på Elkjøp. Når jeg kommer inn får jeg gjort 1 søk så blir jeg kastet ut i køen igjen... Bare 7 min å vente nå da, men likevel ? Noen funnet noen bra salg på skjeggtrimmere?
 11. Forresten, de 3 mnd med game pass var ikke bortkastet, de legger sammen gull abonnement og game pass. Så nå har jeg Game pass ultimate til oktober 2021 for en billig penge
 12. Kjøpte 1 nytt år med live nå, for å være på den sikre siden Hvis alt dette stemmer så var de tre mnd med game pass jeg kjøpte i går litt bortkastet, men men kommer jo bedre ut av det uansett
 13. Høres ut som en feil i systemet. Litt for godt til å være sant
 14. Noen som vet hva som skjer hvis jeg slår til på tilbudet på Ultimate game pass når jeg allerede har forhåndsbetalt game pass og gold abonnement?
×
×
 • Create New...