Jump to content

McShortFuse

Medlemmer
 • Content Count

  549
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 :)

About McShortFuse

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Siden jeg kommer fra en Panasonic TX-L37E3E, en tv fra 2011 altså, er nok den nye en god del hakk bedre til slike ting for min del også vil jeg tro
 2. Med tanke på hvilken tv jeg kommer fra så er det meste en solid oppgradering, til og med den jeg kjøpte. Men er det noe som trenger kondolansen på black friday så er det bankkontoen.
 3. Og med det ble jeg 10k fattigere, endte opp med en 55" Q80T. Mistet til slutt tellingen på hvor mange forskjellige modeller og alle underliggende varianter jeg så på. 😁
 4. LG 50NANO79, noen som har noe erfaring med denne? Til den prisen og alt jeg kan lese er den nok ikke noe "top of the line” akkurat. https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/225827/lg-50-nano79-4k-nanocell-tv-50nano79-2020 Det står 2020, men jeg finner ikke så mye informasjon om den fra i år. Tyder litt på at det kan være en 2020-refresh av en fjorårs-modell eller noe lignende.
 5. Greit nok at LG er plug n play i dette tilfellet, men jeg klarer fint å finne fram i menyer og aktivere sånt uansett. 😉 Ellers finnes vel utallige guider på internett om det blir nødvendig å følge.
 6. Og mer enn god nok for One X i mellomtiden regner jeg med? For jeg antar at det ikke blir noe SX på ganske lang tid for min del.
 7. Hvordan det? Så vidt jeg vet er det vel Freesync på Xbox Series X og PS5. Og G-Sync interesserer meg ikke, hadde ikke tenkt å bruke TVen til pc-skjerm uansett. Hvis det var dette du mente?
 8. På samme måte som Seagate har vært partner med Microsoft på ekstern lagring i lengre tid på forrige generasjon.. Bryr meg ikke nevneverdig, da jeg istedet bruker en ekstern harddisk fra Western Digital på min Xbox uten problemer på ytelse. Så selv om LG og MS er "buddies" på tv betyr ikke det at jeg MÅ ha en LG bare på grunn av det der.
 9. Liten tanke.. Hva om jeg ikke ønsker det aller beste? Det er fullt mulig at jeg kan være fornøyd med en type tv som for eksempel Q80T fra Samsung. Med tanke på at utgangspunktet mitt er en Panasonic 37 tommer LCD tv fra 2011..
 10. Okei, selve BF er jo ikke får på fredag så det kan fortsatt dukke opp flere gode tilbud på OLED. Men som alternativ til de, hvis jeg skulle vurdert QLED i tillegg. Er det noen gode modeller jeg kunne sett på? Ja jeg vet at Samsung ikke står høyt i kurs blant flere her. Det er ikke verdens undergang om TVen ikke har OLED, jeg er såpass oppegående at det skal ikke være store problemer for meg å kalibrere ved behov.
 11. Hmm.. Ja, ser på Prisjakt at Elon er den eneste med B9 i 55 tommer til litt over 10k. Er det noen andre merker med gode OLED TVer for mitt budsjett?
 12. Finnes det noen gode OLED TVer fra LG som ikke heter CX/GX og som koster mindre enn 10k? Og som helst ikke ligger på Finn. Når det gjelder forbrukerelektronikk så stoler jeg ikke nok på folk mtp. tidligere bruk til å handle det der ifra.
 13. Hva ville dere si er gode alternativer for TVer med 4K 60 Hz til under 10000kr? Skal ikke kjøpe noe ny konsoll med det første, men det kunne vært greit å fått en tv med 4K og HDR til min Xbox One X i mellomtiden. Spesielt siden jeg kun har brukt en eldre 1080p LCD tv fram til nå. Det er ikke verdens undergang om de ikke har HDMI 2.1. Mye viktigere med VRR og HDR for min del.
 14. Ja, det er nok det mest realistiske. Og jeg tror de er forberedt på det, spesielt med tanke på situasjonen verden er i for tiden.
 15. Ikke glem Nokia, etter at de gjenoppstod under HMD Global har de hatt en modeller i Android One-programmet blant annet. Kan jo tenkes at de plutselig ville fått en oppsving hvis kinesisk-produserte forsvinner fra Europa også.
×
×
 • Create New...