Gå til innhold

Det største foto komplimentet du har fått?


Anbefalte innlegg

Jeg starter denne tråden med å spøre dere om hvilket kompliment dere har fått innen foto som dere har satt mest pris på?

 

For meg er det spesielt to komplimenter (Ikke for at jeg harfått så himla mange altså) jeg føler er verdt å skryte av:

 

Søsteren til min samboer skulle gifte seg og hadde leid inn "proff" fotograf til seansen før og etter bryllupet. Hun gikk rundt med 5D (ikke MK II) og diverse L-optikk og jeg gikk rundt med 40D med 17-85 USM IS. (dette var før jeg kjøpte 5D MK II og diverse L-optikk)

 

Det hele endte med at brudeparet heller ville betale for mine bilder kontra bildene som den proffe fotografen tok. Det er jeg ganske stolt avfor å si det sån, og flere enn dem var enige i at mine bilder var bedre.

 

Det andre koplimentet jeg har fått som jeg husker godt er at Sykehuset i Østfold spurte meg om dem kunne henge opp noen av mine bilder i korridorene der. Dette er en god del år siden nå og så vidt jeg vet så henger bildene der den dag i dag. Bildene ble tatt med Canon Ixus 700 :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, flere:

 

Da jeg jobbet i irland og en kollega tilfeldigvis fikk sett ett av bildene mine, og spontanutbrøt: "But Are, that's an OUTSTANDING photograph!"

 

Da jeg var fotostudent i London og vant konkurransen om å få utsmykke en 16m lang vegg i ankomsthallen på Heathrow.

 

Da venner som giftet seg valgte å heller bruke mine bilder på veggen, enn bildene fra fotografen de betalte i dyre dommer for.

 

Da et vennepar av meg spurte om jeg kunne fotografere fødselen av datteren deres. (Jeg takket nei, men det var en ære å bli spurt)

 

Da en av foreleserne jeg hadde i fotostudiene syv år etter uttalte at "you had a good eye".

 

Og, sist men ikke minst: At de månedlige gjennomgangene av brukerbilder har blitt så populære som de har. :thumbup:

Endret av Aetius
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Generelt sett når folk eg respekterer seier "Dette hadde eg ramma inn og hengt på veggen."

 

Meir konkret, og ganske nylig: ein fotograf på thephotoforum.com som driv med fotografiundervisning på komposisjon og slikt spurte meg om eg kunne senda eit bilete til han som han skulle visa som eit godt eksempel på komposisjon som bruker leiande linjer.

 

Få bilete i oppsumeringsartikkelen her på akam.

Endret av kjikvadrat
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det har vært mange episoder, men første gang jeg fikk skryt av andre enn venner og familie husker jeg best. Det var her på dette forumet, første gang jeg var med i månedsutfordring. Jeg hadde lagt ut et bilde og en stund senere på kvelden så jeg at de var så mange kommentarer i tråden min. Når jeg gikk inn å kikket var det flere som mente at jeg her hadde truffet blink.

Lenke til kommentar

Hmm,har ikke fått så mange komplimenter egentlig.

Ikke helt god å ta bilder akkurat,starta opp i mai i fjor med å ta bilder etter en pause på 10år ish.

 

Men har printa ut en del turbilder som venner ville ha fra noen turer.

 

Ett greit kompliment at en kompis fikk lagd ei ramme til rundt tusenlappen, til ett bilde av ham som står og fisker i ett fjellvann med fluestanga da(?).

 

Mye flotte bilder folk tar her forresten,dere må ha bra kamera og objektiv. :tease:

Endret av sykkeliten
Lenke til kommentar

Har vel to komplimenter jeg husker veldig godt. Det første er fra før jeg kjøpte mitt første DSLR. Hadde et superzoom og tok bilder i bryllupet til noen venner, og fikk høre av brudeparet etterpå at: "Vi skulle heller ha leiet deg enn han proff fotografen".

 

Det andre var da jeg visste min første timelapse fra jobben på et møte i en fullsatt kinosalen på jobben og fikk skikkelig applaus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...